1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
Østrig

Skiferie til Østrig

Info omkring landet

Skiferie i Østrig

Østrig er et meget populært skisportsdestination. Det forstår vi godt: Kombinationen af en masse sjove og smukke skiområder for skiløbere og snowboardere på alle niveauer gør Østrig til et ægte vinterparadis. Mange skisportsentusiaster ynder at afholde deres skiferie i skiområderne Zell am See-Kaprun og Kitzhüheler Alpen; det tredjestørste skiområde i Europa. Eller måske vælger du den udfordrende Arlberg Skiregion eller den højtliggende Sölden-Hochsölden? Det er helt op til dig!

Dit ophold på skiferie i Østrig

Om vinteren tilbyder Østrig den ideelle scene til en skiferie fuld af sjov i sneen. Uanset om du kan lide skiløb, snowboarding, langrend, kælkning, skøjdeløb eller (sne)vandring, finder du det her. Efter en dag på pisterne er der ikke noget bedre end at vende tilbage til dit hotel eller lejlighed og nyde et afslappende bad, sauna, massage og velsmagende mad. Derfor tilbyder vi dig en bred vifte af hyggelige indkvarteringer.

Tilbring din skiferie i Østrig i en lille, autentisk landsby eller i en af de mange større byer, hvor der er aktivitet dag og nat. Populære skiområder i Østrig er Zillertal, Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn og Ski Amadé, hvor du blandt andet kan opleve den klassiske afterski-stemning på en af de mange afterski-barer. Rejser du på familieskitur med børn, kan især Flachau og Wagrain anbefales. Her finder du både skiskole, børnevenlige pister og sjove aktiviteter for børn i alle aldre.

Smukke skiområder i Østrig med garanti for sne

Østrig er kendt for sin smukke natur og tilbyder et stort udvalg af skiområder med varierende sværhedsgrad. Kan du lide at løbe en lille risiko som freerider eller er du en avanceret skisportsentusiast? Lad dig udfordre i Arlberg Skiregion nær St. Anton og Lech. Afterski-fanatikerne kan slippes løs i Gerlos og Mayrhofen.

Vil du vide mere om skiferie i Østrig? Oplev de bedste skisportssteder i Østrig.