Afbudsrejser med Sunweb

Book en afbudsrejse & flyv last minute

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser

Drømmer du om en afbudsrejse?

Book bekymringsfrit med Feriefaktor 100

Har du et par feriedage til overs, drømmer du om en spontan ferie, eller har du bare lyst til et sceneskift? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du vores allerbedste afbudsrejser til sydens sol fra København, BillundAalborg og Hamborg til en ekstra skarp pris. Har du ikke travlt med at komme afsted? Find alle vores rejser i sommerferien her. Bemærk venligst at vores afbudsrejser sælger hurtigt. Book før det er for sent!

Hos Sunweb har vi valgt at gøre det nemt at rejse trygt. Når du booker en afbudsrejse, kan du rejse bekymringsfrit med Feriefaktor 100. Det betyder nemlig, at du er dækket af en lang række garantier, så du trygt kan nyde en afslappet ferie. Find din ultimative afbudsrejse allerede i dag; Klar - parat - go!

Find din drømmeferie i sidste øjeblik

Afbudsrejser med Sunweb

Er hverdagen blevet en anelse for trist og grå? Så bestil en rejse til en af vores mange solrige destinationer. Vi har et stort udvalg til dig, der planlægger at rejse inden for en kort horisont! Her på siden finder du afbudsrejser til nogle af vores mest populære destinationer fra KøbenhavnBillund og Aalborg. Vi har mange populære destinationer, og vi tilbyder noget til enhver smag. Alt fra hyggelige ferielejligheder til populære 5-stjernede luksushoteller med All Inclusive.

Hvis du er fleksibel, er der mange penge at spare, hvis du vil sydpå

Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsedato, kan du spare mange penge, når du bestiller din rejse i sidste øjeblik hos Sunweb. Vores afbudsrejser er med specificeret indkvartering og fleksible rejseperioder, så du kan frit vælge længden på din ferie. Hos os er du sikret en ferie til den bedst mulige pris, da vi hellere vil give dig en fantastisk oplevelse, end at lade et godt værelse gå til spilde! Det er en win-win for begge parter.

Hvad er forskellen på en afbudsrejse og last minute?

Ordet afbudsrejse er meget genkendeligt for rigtig mange danskere, der søger efter en ferie til en ekstraordinær god pris, med afrejse inden for en kort periode. Navnet stammer fra en tidsperiode hvor rejsebranchen var mindre fleksibel ift. aflysninger og ombookinger. Det var derfor en stor fordel for rejsearrangørerne at videresælge en rejse til en billigere pris, hvis en anden booker havde aflyst deres rejse. I dag er både fly og hotellerne dog langt mere fleksible, alligevel har ordet "afbudsrejse" hængt ved. I dag er last minute og afbudsrejser ofte én og samme ting. Tilfældes har de nemlig at afrejsen er inden for en kort tidshorisont, og at prisen er betydeligt lavere. Altså, du er garanteret et rigtig godt tilbud, hvis du kan vente med at booke til sidste øjeblik.