Tilbage

Rejser til Kusadasi

Destination image

Information om byen

Kusadasis særlige stemning og smukke natur gør byen til favoritrejsemål for mange rejsende til Tyrkiet. Kusadasi fungerede tidligere primært som overnatningssted for besøgende til det verdensberømte Efesos og har været besøgt af skandinaviske gæster i adskillige årtier. I dag er Kusadasi også kendt for gode indkøbsmuligheder, fine strande, en ny marina, et charmerende og livligt natteliv og meget gode forbindelser til områdets øvrige historiske seværdigheder. Når du rejser til Kusadasi, får du utallige muligheder for uforglemmelige oplevelser med venner og familie.

Oplev Kusadasis børnevenlige sandstrande og historiske seværdigheder

De fleste tænker måske på ruinerne i Efesos og de mange andre historiske seværdigheder i området, når de vælger at rejse til Kusadasi. Men Kusadasi har også rigtigt mange gode strande omkring byen, og jo længere du bevæger dig væk fra byen, jo mere rolige og natursmukke er de. Den mest populære sandstrand i Kusadasi er Ladies Beach, der er en god og børnevenlig familiestrand med fint, lyst sand, vandsportsaktiviteter og små restauranter. Stranden ligger syd for centrum, og her er en hyggelig, bilfri strandpromenade.

I Kusadasi centrum ligger både et moderne butiksstrøg og mere traditionelle, gamle basargader med alt fra internationale modebutikker til charmerende småbutikker i de smalle gyder. Rejser du til Kusadasi, kan du kombinere stranddage med unikke historiske seværdigheder og det perfekte, livlige byliv.

Rejs til Kusadasi med Sunweb

Sunweb tilbyder et stort og varieret udvalg af rejser til Kusadasi med indkvartering i både ferielejligheder uden pension, mindre hoteller og store familiehoteller med All Inclusive. Vi tilbyder rejser til både voksne, unge, grupper, par og børnefamilier, og vi kan altid finde et godt tilbud til dig.

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Kusadasi. Vores danske guider kommer og besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden flere udflugter med dansk eller engelsktalende guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Unge par
Ældre par
Ældre familie
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen