Oplev VAYA Resorts i Østrig med Sunweb - Ekslusive lejligheder og hoteller med førsteklasses spa og wellnessfaciliteter

VAYA Resorts

Luksushoteller i verdensklasse

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Vaya

VAYA Resorts

Oplev en førsteklasses skiferie hos VAYA Resorts beliggende i nogle af Østrigs bedste skiresorts

De luksuriøse og lækre VAYA Resorts er en samling af imponerende og eksklusive hoteller og lejlighedskomplekser. Du finder blandt andet de populære VAYA Resorts i Sölden, Serfaus, St. Anton, Fieberbrunn, Kaprun og Galtür. På vores VAYA Resorts bor du i rummelige og stilrene hotelværelser eller lejligheder, hvor du kan nyde den traditionelle Østrigske alpestil i kombination med moderne og stilrene detaljer.

Alle vores VAYA Resorts har store og lækre wellnessfaciliteter, hvor du får rig mulighed for at slappe af og forkæle dig selv efter en lang dag på ski. VAYA Resorts er det perfekte valg for dig, som stiller høje krav til din indkvartering. Derudover er VAYA yderst velegnet til par, der drømmer om en romantisk skiferie i luksuriøse omgivelser samt til større familier og grupper, der ønsker at bo godt og lækkert på skiferien til Østrig.

Er du i tvivl om hvilket VAYA Resort, du bør vælge? Læs vores VAYA Resort guide, der hjælper dig med at vælge det skiresort og den indkvartering, som passer bedst til dig og dit selskab. Du kan også se hele vores udvalg af wellness og spa hoteller her.

Oplev de eksklusive VAYA Resorts

Bo i hjertet af de Østrigske Alper

  • Førsteklasses lejligheder
  • Lækre wellnessfaciliteter
  • Elegant østrigsk indretning
  • Altid inklusiv liftkort

Se alle vores VAYA indkvarteringer