Vaya Resorts

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Vaya

Vaya Resorts

Lækre luksusresorts i Østrig

De luksuriøse og lækre Vaya Resorts er en samling af imponerende og eksklusive hoteller og lejlighedskomplekser. Du finder Vaya Resorts i Sölden, Serfaus, St. Anton, Fieberbrunn, Kaprun og Galtür. På vores Vaya Resorts bor du i rummelige og stilrene hotelværelser og lejligheder, hvor du kan nyde den traditionelle østrigske alpestil i kombination med moderne og stilrene detaljer. Alle vores Vaya Resorts har wellnessfaciliteter, så du har mulighed for at slappe af og forkæle dig selv efter en dag på ski. Vaya Resorts er et godt valg for dig, som stiller høje krav til din indkvartering, og er yderst velegnet til par, der drømmer om en romantisk skiferie i luksuriøse omgivelser, og til større familier og grupper, der ønsker at bo godt og lækkert på skiferien til Østrig.

Oplev Vaya hoteller eller lejligheder

I hjertet af de østrigske Alper

  • Førsteklasses lejligheder
  • Lækre wellnessfaciliteter
  • Elegant østrigsk indretning
  • Altid inklusiv liftkort

VAYA Ladis

Luksus lejligheder og afslappende Wellness

Nyd en uforglemmelig skiferie på Vaya Ladis! Dette nybyggede lejlighedshotel er indrettet i autentisk Østrigsk stil og byder på en fantastisk wellness afdeling samt udendørs spisning. Du bor i flotte lejligheder som alle er moderne indrettet. Du er ligeledes også sikre en fantastisk udsigt!

Sonnenbahn som tager dig til skiområdets centrum, ligger 900 meter bort.

VAYA Fieberbrunn

Luksus resort i smukke omgivelser

VAYA Fieberbrunn er et yderst luksuriøst hotel, med en fantastisk beliggenhed i Fieberbrunn, i gåafstand fra lifterne og pisterne. Nyd din ferie ved de lækre indendørs- og udendørspools eller slap af i den hyggelig lounge, foran pejsen. Til aftensmad anbefaler vi hotellets egen lækre restaurant! VAYA Fieberbrunn er perfekte til alle ferier, uanset og du rejser med familie, venner eller som par.

Se alle vores Vaya indkvarteringer