Bilferie

Tag på kør-selv ferie

  1. Hjem
  2. bilferie

Rejs mod solen på kør-selv ferie

Få en uforglemmelig bilferie med dine nærmeste

Kan du også se charmen i at pakke bilen fuld, lave madpakker og snacks til den lange, men hyggelige køretur og nyde det varierende landskab, mens du kører igennem de smukkeste destinationer? Så er du kommet til det rette sted! For hos Sunweb kan du tage på bilferie og nyde friheden i at have egen bil hele ferien og selv bestemme hvornår, du vil opleve de forskellige destinationer. Ingen stress, for du kan tage af sted, når du vil.

Hvor skal din bilferie gå hen? Mulighederne er mange! Rejs syd på til Frankrig og nyd en crossaint eller oplev Eiffeltårnet. Elsker du pizza og pasta? Så er en kør-selv ferie til Italien måske noget for dig! Oplev Venedigs kanaler eller Roms mange historiske seværdiger. Du kan også opleve det billedeskønne Østrig, der med dets grønne og bjergrige landskab er en drøm for enhver naturelsker.

Din ferie begynder allerede i det øjeblik, du sætter dine tasker i bilen og lukker døren bag dig. Fra da af begynder det nye eventyr, uanset om det er med hele familien, vennerne eller med din partner. Opdag de bedste bilferier og oplev selv friheden ved en kør-selv ferie!

Hvorfor tage på bilferie med Sunweb?

 Få et stort udvalg af hoteller og destinationer

 Gode priser på bilferier til skønne destinationer

 Rejs uden bekymringer med Feriefaktor 100

Populære destinationer til en kør-selv ferie

Find den perfekte bilferie