Bilferie

Tag på kør-selv ferie

  1. Hjem
  2. bilferie

Rejs mod solen på kør-selv ferie

Få en uforglemmelig bilferie med dine nærmeste

Kan du også se charmen i at pakke bilen fuld, lave madpakker og snacks til den lange, men hyggelige køretur og nyde det varierende landskab, mens du kører igennem det smukke Europa? Så er du kommet til det rette sted! For hos Sunweb kan du tage på bilferie og nyde friheden i at have egen bil hele ferien og selv bestemme, hvornår du vil opleve de forskellige destinationer. Ingen stress, for du kan tage af sted, når du vil.

Din ferie begynder allerede i det øjeblik, du sætter dine tasker i bilen på vej mod din feriebolig og lukker døren bag dig. Fra da af begynder det nye eventyr, uanset om det er med hele familien, vennerne eller med din partner. Opdag de bedste bilferier og oplev selv friheden ved en kør-selv ferie!

Find den perfekte bilferie

Hvor skal din bilferie gå hen?

Drømmer du om friheden ved at tage på bilferie? Hos Sunweb kan du realisere dine eventyr bag rattet og udforske fantastiske destinationer. Tag sydpå til Frankrig og lad dig fortrylle af duften af friskbagte croissanter eller oplev det ikoniske Eiffeltårn. Hvis dine smagsløg længes efter pizza og pasta, så er en kør-selv ferie til Italien det perfekte valg! Udforsk Venedigs romantiske kanaler eller fordyb dig i de historiske seværdigheder i Rom. Østrig, med sit betagende grønne landskab og majestætiske bjerge, er også en ideel destination for naturelskere.

Når du booker din bilferie med Sunweb, kan du stole på, at vi tager os af detaljerne, så du kan fokusere på den ultimative køreoplevelse. Vores skræddersyede pakker sikrer, at din kør-selv ferie bliver en problemfri rejse fyldt med uforglemmelige øjeblikke. Uanset om du søger kulturelle oplevelser, gastronomiske eventyr eller naturskønne udsigter, har Sunweb den perfekte bilferie til dig. Sæt dig bag rattet og lad eventyret begynde!

Hvad skal man huske på kør-selv ferie?

Når du vælger at tage på bilferie i Europa, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på. Specielt når du skal krydse flere landegrænser på din ferie. På en kør-selv ferie skal du, ligesom en hver anden rejse, selvsagt huske dit pas, rejsepapirer, kørekort, det blå sygesikringskort og valuta/kreditkort. På en bilferie er det ligeså vigtigt at huske bilens forsikringspapirer samt registreringsattest.

Dog er der nogle andre ting, der er vigtige at undersøge inden, du drager mod Europas indbydende byer. I nogle af de Europæiske lande er der nemlig behov for motorvejsmærkater og/eller miljømærkater. Når du kører i Østrig, skal du eksempelvis købe en e-vignette (som tilknyttes digitalt til din nummerplade) eller et motorvejsmærkat (som sættes i forruden) for at kunne køre på motor- og motortrafikveje. Derudover har både Frankrig og Italien såkaldte miljøzoner, som kræver en gyldig tilladelse, når du skal køre i disse. Du kan læse mere om dette hos FDM.