nyd en solrig vinterrejse i din vinterferie

Vinterferie

Solrige rejser til vinter

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Vinterferie

Nyd de bedste destinationer med sol i vinterferien

Rejs på vinterferie til skarpe priser og skift kulden ud med høje temperaturer

Vil du nyde solen og et vidunderligt lunt klima til vinter, har vi udvalgt de bedste destinationer med sol til din vinterrejse! Skal du slænge dig på solrige strande på de kanariske øerForetrækker du en eksotisk rejse til Egypten, kan du efter kun fem timers flyvning stå med fødderne i sandet under den egyptiske sol. Book din rejse allerede i dag og stik af med Sunweb til et vores skønne rejsemål på en solrig vinterrejse. Her kan du nyde vintervarmen med temperaturer helt op til 25 grader, og du har endda mulighed for at opleve havskildpadder!

Oplev flere rejser til vinter

Find den vinterferie du drømmer om

Leder du efter en solrejse til vinter, finder du et stort udvalg af solrige destinationer hos Sunweb. Vi har nemlig mange gode bud på, hvor du skal rejse hen til vinter. Du kan eksempelvis opleve de spanske øer Gran Canaria og Tenerife, eller nyde ferien på Costa Blanca på det spanske fastland. Portugal byder, ligesom Tyrkiet, på solrige feriedage langt væk fra kolde Danmark. Også i Egypten kan du opleve en vinterferie udover det sædvanlige, hvad enten du vil tage på dykkereventyr, udforske rige Egyptens kulturhistorie, eller bare nyde varmen på en skøn sandstrand.

Tilbring din vinterferie på et af vores skønne All inclusive hoteller, hyggelige ferielejligheder, hoteller ved stranden eller midt i de livlige feriebyer. Vil du være sikker på at få en plads i solen, når den danske vinterkulde melder sin ankomst, så anbefaler vi, at du bestiller vinterferie til dit favorithotel allerede nu. Booker du tidligt, kan du få en rejse til sydens varme til en konkurrencedygtig pris. Har du ikke fået booket din vinterferie i god tid, kan du ofte finde gode tilbud på afbudsrejser til en lang række solrige destinationer!

Husk også, at du med Sunweb kan booke og rejse bekymringsfrit med Feriefaktor100. Hos os er du nemlig automatisk dækket af en lang række garantier, så du kan nyde en afslappende ferie. Find din vinterferie allerede i dag - Så sørger vi for resten! 

Oplev vintersol med en vinterferie sydpå

Når det bliver rigtig koldt, så er det tid til at finde vintersolen frem og rejse sydpå. Vores rejser til De Kanariske Øer lover sol hele året rundt. Vores mest populære rejser om vinteren går til Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria, hvilket især skyldes det skønne klima og de lange varme nætter.

Rejser du uden børn, er en voksenferie på en af vores voksenhoteller den perfekte måde at lade batterierne op i sydens sol.

Rejser du med børn, kan du have hele familien med på familieferie på en af vores mange skønne indkvarteringer. Kan du ikke vente helt til vinter med at booke din næste rejse, har vi et stort udvalg af rejser i børnenes skoleferie. Du kan eksempelvis give dig selv og din familie en velfortjent ferie i solen i jeres efterårsferie. 

Skiferie i vinterferien?

Hos Sunweb har vi ikke kun solrejser. Vi er faktisk en af Europas største skiarrangører og har mere end +1000 destinationer til de mest populære skiområder. Uanset om du leder efter en skiferie til Frankrig, Østrig, Andorra, Tyskland, Italien eller Schweiz, så har vi noget til enhver tid og anledning. Vores udbud består af både hoteller, chaleter og lejligheder.

Ønsker du at rejse med en gruppe venner eller skal du fejre julen med familien i snedækkede omgivelser? Så kan du finde din næste skiferie i vinterferien i vores store udvalg.

Hvornår er det vinterferie 2025?

Skolernes vinterferie i 2025 ligger i uge 7 og 8. Hos Sunweb kan du selvfølgelig finde solrejser hele året rundt, så du kan rejse, når det passer dig.

Hvor er det godt at rejse hen i vinterferien?

I februar finder du skøn sommervarme i Egypten og De Kanariske Øer. Du kan vælge mellem et stort udvalg af solrige rejser til rejsemål i egyptiske Hurghada og Sharm el Sheikh. Du kan også nyde solen på De Kanariske Øer Gran Canaria, Tenerife eller Lanzarote.