Billige vinterferier

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Vinterferie

Billige vinterferier med sol og varme

Rejs billigt på vinterferie og skift kulden ud med høje temperaturer

Vinterferien nærmer sig hurtigt og vi har mange billige rejser til sol og varme. Alt efter hvornår du vil rejse i vinterhalvåret, så har vi billige vinterferier med sol og varme.

Drømmer du om at skifte den kolde og regnvåde, danske vinter ud med lune nætter, gyldne sandstrande og masser af sol? Så kan vi varmt anbefale, at du tager et kig på vores billige solrejser hen over vinteren. Uanset om du vil væk fra den grå november, eller om du trænger til en pause fra den sædvanlige julestress i december, eller om du vil rejse i skolernes vinterferie i uge 7 og 8, så har vi den helt rigtige ferie til dig.

Book din næste vinterferie

Find den vinterferie, du drømmer om - rejs billigt i vinterferien

Hos os kan du vælge blandt en række solrige destinationer i Europa og Egypten. Rejs fx til de spanske øer, Gran Canaria og Tenerife, eller nyd ferien på Costa Blanca på det spanske fastland. Portugal byder ligesom Tyrkiet, ligeledes på solrige feriedage langt væk fra kolde Danmark. Vi har billige vinterferier til lækre All Inclusive hoteller, hyggelige ferielejligheder, hoteller ved stranden og hoteller midt i de livlige feriebyer. Vil du være sikker på at få en plads i solen, når den danske vinterkulde melder sin ankomst, så anbefaler vi, at du bestiller din vinterferie til dit favorithotel allerede nu.

Skiferie i vinterferien?

Hos Sunweb har vi ikke kun solrejser. Vi er faktisk en af Europas største skiarrangører og vi har mere end +1000 destinationer til de mest populære skiområder. Lige meget om du leder efter en skiferie til Frankrig, Østrig, Andorra, Tyskland, Italien eller Schweiz så har vi noget til enhver tid og anledning. Vores udbud består af både hoteller, chaleter, lejligheder og mindre lodges. Ønsker du at rejse med en gruppe venner eller skal du fejre julen med familien? Så kan du med fordel læse mere om vores skiferier i vinterferien lige her.

Vintersol

Når det bliver rigtig koldt, så er det tid til at finde vintersolen frem og rejse sydpå. Vores rejser til De Kanariske Øer lover sol hele året rundt. Vores mest populære rejser om vinteren går til Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria pga. det gode klima og det lange varme nætter. Læs mere om vintersol her.

Se alle vores vinterrejser

Vi rejser til de eksotiske hjørner af Europa