Rejser til vinter

Solrige destinationer til vinter

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Vinterferie

Nyd de bedste destinationer med sol i vinterferien!

Rejs billigt på vinterferie og skift kulden ud med høje temperaturer

Kunne du tænke dig at mærke solen på din hud denne vinter og endnu engang nyde et vidunderligt lunt klima? Så har vi udvalgt de bedste destinationer med sol til din vinterrejse! Skal du slænge dig på solrige strande, så er Gran Canaria eller Tenerife de perfekte destinationer. Skal det være mere eksotisk, kan du ride på kameler i Egypten. Se alle vores tilbud, og book en solrig vinterferie med Sunweb.

Hvorfor søge mod solen på en vinterrejse?

Når det bliver koldt og regnfuldt i Danmark, er der intet skønnere end at tage til syden for at slappe af, få lidt farve, indsamle lidt ekstra d-vitamin og blot nyd, at man kan rejse! Allerede efter blot 5 timers flyvning, kan du stå med fødderne på en varm sandstrand og nyde et vidunderligt klima, behageligt havvand og de smukkeste hoteller og feriesteder. Vores rejser til vinter omfatter fly og indkvartering, og du kan til enhver tid tilvælge transport til og fra lufthavnen. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil hen, pakke din kuffert og tage afsted. Uanset om du vælger en vinterferie med All Inclusive eller et af vores populære 4- eller 5-stjernede resorts, vil du med vores rejser til vinter altid træffe et sikkert valg til sydens varme.

 

 

Husk også, at du med Sunweb kan booke og rejse bekymringsfrit med Feriefaktor100. Hos os er du nenlig automantisk dækket af en lang række garantier, så du kan nyde en afslappet ferie. Find din vinterferie allerede i dag - Så sørger vi for resten!

Hvornår vil du gerne rejse til vinter?

Andre populære rejseperioder:

Find den ideelle vinterferie

Find den vinterferie, du drømmer om - rejs billigt i vinterferien

Hos os kan du vælge blandt en række solrige destinationer i Europa og Egypten. Rejs fx til de spanske øer, Gran Canaria og Tenerife, eller nyd ferien på Costa Blanca på det spanske fastland. Portugal byder ligesom Tyrkiet, ligeledes på solrige feriedage langt væk fra kolde Danmark. Vi har billige vinterferier til lækre All Inclusive hoteller, hyggelige ferielejligheder, hoteller ved stranden og hoteller midt i de livlige feriebyer. Vil du være sikker på at få en plads i solen, når den danske vinterkulde melder sin ankomst, så anbefaler vi, at du bestiller din vinterferie til dit favorithotel allerede nu.

Skiferie i vinterferien?

Hos Sunweb har vi ikke kun solrejser. Vi er faktisk en af Europas største skiarrangører og vi har mere end +1000 destinationer til de mest populære skiområder. Lige meget om du leder efter en skiferie til Frankrig, Østrig, Andorra, Tyskland, Italien eller Schweiz så har vi noget til enhver tid og anledning. Vores udbud består af både hoteller, chaleter, lejligheder og mindre lodges. Ønsker du at rejse med en gruppe venner eller skal du fejre julen med familien? Så kan du med fordel læse mere om vores skiferier i vinterferien lige her.

Vintersol

Når det bliver rigtig koldt, så er det tid til at finde vintersolen frem og rejse sydpå. Vores rejser til De Kanariske Øer lover sol hele året rundt. Vores mest populære rejser om vinteren går til Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria pga. det gode klima og det lange varme nætter. Læs mere om vintersol her.