Familie der nyder en All inclusive ferie hos Sunweb

Familiehoteller

Hoteller med plads til hele familien

 1. Hjem
 2. Rejser
 3. Familiehoteller

Oplev det store udvalg af familiehoteller

Du finder et stort udvalg af fantastiske familiehoteller og skønne børnevenlige hoteller med store familieværelser til konkurrencedygtige priser hos Sunweb. Skal den perfekte sommerferie for hele familien blive til virkelighed, skal I også finde det perfekte familiehotel. Der er mange ting, der skal tages højde for, når I sammen skal afgøre, hvordan I skal bo. Drømmer I om et All inclusive hotel med alt, hvad hjertet kan begære? Er det vigtigste for jer at bo på et hotel med store familieværelser, hvor I kan boltre jer? Eller er det altafgørende, at I bor på et familiehotel med første parket til alle tiders badestrand?

Uanset hvad I går og drømmer om, så har vi det helt rigtige hotel for hele jeres familie! Gå på opdagelse i vores store udvalg af fantastiske familiehoteller.

Find jeres familiehotel

Familiehoteller for enhver smag – gå på opdagelse i vores store univers af skønne hoteller for hele familien.
 • Populære hoteller hvor man får meget for pengene
 • Perfekt til en ferie for hele familien
 • Værelser med plads til flere
 • Lækre poolområder
Læs mere Find rejse
 • Renoverede og moderne ferielejligheder
 • Gæstfri og idyllisk atmosfære
 • Hyggelig landsbystemning
 • I nærheden af byliv og strand
LÆS MERE Find rejse
Sparky Kids Club
 • Sjove og spændende ferieaktiviteter for børn
 • Mød Sparky på familiehotellerne
 • Åben i juli og august
 • Dansktalende guider i børneklubben
Find rejse

Få inspiration til familiehotellet

Vores gæsters bedste øjeblikke med #sunweb

 

Hvilket familiehotel skal I vælge?

At finde en familieferie som hele familien vil elske, kræver forberedelse. I skal først og fremmest finde en destination, hvor hele familien vil trives. Herefter skal I finde det familiehotel, som passer til jeres behov – og her er det vigtigt at finde frem til, hvordan I gerne vil holde ferie:

 • Drømmer I om at bo på et hyggeligt familiehotel i en sydeuropæisk storby?
 • Er I på udkig efter et familiehotel med All Inclusive, hvor der er tænkt på det hele?
 • Er I på udkig efter en ferie med masser af aktiviteter, så I kan dele en masse oplevelser sammen?
 • Eller er det noget helt andet, som I er på udkig efter?

Uanset hvordan jeres ideelle familiehotel ser ud, så har vi et godt bud på, hvor I skal bo på jeres næste ferie. Bo på et familiehotel i storbyen og oplev storbylivets puls, mens I spiser på de gode restauranter og shopper løs i de eksklusive shopping distrikter. Hvis familien består af vandhunde, så skal I dykke ned i vores store udbud af familiehoteller med vandland. Har I hang til luksus, så må I ikke snyde jer selv for en oplevelse ud over det sædvanlige på et af vores luksushoteller.

De bedste familiehoteller til konkurrencedygtige priser

Vi har gjort det nemt for jer at finde det ideelle familiehotel. Vores hoteltyper er inddelt i kategorier, så I kan tage udgangspunkt i det, der betyder mest for jer.

Er I på udkig efter gode og populære hoteller til konkurrencedygtige priser? Så skal I vælge Sunweb Selections. Rejser I i en skoleferie med mindre børn, så er vores hoteller med Sparky kids Club det ideelle valg for jer. Her er nemlig masser af sjov og lærerig underholdning til børnenes ferie.

Børnevenlige hoteller til jeres behov

Én ting er at beslutte jer for, hvor beliggenheden på jeres familiehotel skal være, og hvad det skal kunne tilbyde. En anden ting er at fokusere på alt fra indretning til stemning på hotellet. Ønsker I en autentisk oplevelse på et Boutique Hotel i en sydeuropæisk landsby, hvor I får et tæt forhold til hotellets værter og øvrige gæster? Eller er det vigtigere for jer at bo på et af vores større hoteller, hvor børnene har masser af muligheder for at få gode ferievenner, når de leger ved de store poolområder?

Med vores store udvalg af prisvenlige rejser, kan I gå på opdagelse i vores univers af koncepthoteller og find det familiehotel, der passer til jeres behov.