Hjemrejsegaranti

Kom sikkert hjem fra din ferie

  1. Hjem
  2. Hjemrejsegaranti

Vi garanterer dig at få dig sikkert hjem

Hjemrejsegaranti - Endnu en fordel ved at bestille en pakkerejse hos os

Din sikkerhed er vores højeste prioritet, og det er vigtigt for os, at du rejser på ferie med god ro i maven. Derfor vil du automatisk være dækket af vores hjemrejsegaranti, når du bestiller en rejse hos os.

Grundet udbruddet af COVID-19 er mange rejser blevet annulleret eller forkortet, og vi hjalp alle vores gæster hjem uden ekstra omkostninger. Det vil vi også gøre fremadrettet. Lige nu sender vi kun gæster til destinationer, hvor det er sikkert og trygt at holde ferie. Hvis det ændrer sig mens du er ude og rejse, vil vi sørge for at du kommer sikkert og trygt hjem igen. Det kunne f.eks. være, at rejsevejledningerne ændrer sig, mens du er på ferie på et af vores hoteller eller der opstår et lokalt udbrud af COVID-19 på din feriedestination. I sådanne tilfælde vil vi sørge for at arrangere din hjemrejse hurtigst muligt. Det er vores garanti til dig.

Sådan fungerer det:
Vi vil sammen med dig finde den bedste løsning baseret på den tilgængelige information samt den specifikke situation, som er gældende for din feriedestination.

Hvis en hurtig hjemsendelse er den bedste løsning, sørger vi for at arrangere dette. Det kan også være at det stadig er muligt at fortsætte ferien sikkert og en hjemsendelse derfor ikke er nødvendig. Uanset hvad, så vil vi assistere dig i den givne situation og hjælpe dig med at nyde din ferie trygt og sikkert.

  • Vi får dig sikkert hjem
  • Økonomisk beskyttelse med SGR
  • Prisgaranti med Coronavoucher
  • Vi prioriterer din tryghed og sikkerhed