Hjemrejsegaranti

 1. Hjem
 2. Hjemrejsegaranti

Vi garanterer at få dig sikkert hjem

Din sikkerhed er vores højeste prioritet, og det er vigtigt for os, at du rejser på ferie med god ro i maven. Derfor vil du automatisk være dækket af vores hjemrejsegaranti, når du bestiller en rejse hos os. Vores hjemrejsegaranti betyder at hvis din destination rammes af negativ rejsevejledningen eller blive involveret i et pludseligt nødstilfælde mens du er ude og rejse, vil vi sørge for, at du kommer sikkert hjem unden ekstra omkostninger.

Sådan fungerer det:

 Vi vil sammen med dig finde den bedste løsning baseret på den tilgængelige information samt den specifikke situation, som er gældende for din feriedestination. Hvis en hurtig hjemsendelse er den bedste løsning, sørger vi for at arrangere dette. Hvis du føler, at du sikkert kan/vil fortsætte ferien, vil du selvfølgelig også være behjælpelige med dette. Uanset hvad, så vil vi assistere dig i den givne situation og hjælpe dig med at mest ud af din ferie.

Book din sommerferie hos Sunweb med et early booking tilbud. Med så mange ferier at elske, ved vi, at du kan finde den perfekte ferie til dig.

Find den perfekte solferie

Find den perfekte skiferie

Betingelser for vores hjemrejsegaranti

 • Sunwebs hjemrejsegaranti betyder at vi, uden ekstra omkostninger, vil arrangere en alternativ fly- eller busrejse hjem, hvis dine oprindelige rejseplaner ikke længere er mulige. Alternativet vil altid være det næste fly eller bus, som Sunweb kan tilbyde. Sunweb tager ikke betaling for den ekstra udgift på fly eller bustransport. 

 • Udgifter ved ophold der strækker sig længere end den oprindelige rejse, udgifter til medicin eller andet vil ikke blive dækket af Sunweb. Undtagelsesvis vil disse udgifter blive dækket af Sunweb i ekstraordinære og uundgåelige omstændigheder, der er skyld i at gæsten ikke kan returnere til afrejsestedet i tide (dog maks. 3 dages kompensation). Dette gælder ikke for omkostninger ved billeje eller forplejning. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvad din private rejseforsikring dækker.

 • Du skal have bestilt en pakkerejse hos Sunweb Group GmbH, der inkluderer fly eller bustransport, for at være berettiget til at gøre brug af hjemrejsesgarantien.

 • Datoerne samt tidspunkt for hjemsendelsen vil blive kommunikeret af en repræsentant fra Sunweb eller via e-mail.

 • Hjemsendelse bliver arrangeret i samarbejde med dig, men det er ikke muligt at kræve et bestemt rejsetidspunkt. Vi vil dog så vidt muligt forsøge at opfylde eventuelle forespørgsler.

 • Du skal følge instruktionerne fra de lokale myndigheder på din feriedestination. Det kan ske at din returrejse først er mulig efter et stykke tid.

 • I sidste ende skal du acceptere den løsning, som vi præsenterer for dig. Der er begrænset mulighed for personlige præferencer. Det kan ske, at du er nødsaget til at flyve til og/eller fra en anden lufthavn eller med et andet flyselskab.

 • Det er muligt, at grupper bliver splittet op og hjemsendt på forskellige fly.

 • Garantien gælder desværre ikke i tilfælde af dødsfald. I sådanne tilfælde må hjemrejse blive arrangeret gennem rejseforsikringer eller sundhedsforsikring.
 • Det er gæstens eget ansvar at nå returflyet. Sunweb refunderer ikke din billet, hvis du misser dit hjemsendelsesfly.
 • Transfer til lufthavnen er kun inkluderet, hvis det var inkluderet i den oprindelige rejseplan.

 • Sunweb forbeholder sig retten til at stoppe samt at ændre i betingelserne om hjemrejsegaranti på ethvert givet tidspunkt. Derfor skal du undersøge de gældende betingelser når du booker rejsen.