Hjemrejsegaranti

Kom sikkert hjem fra din ferie

  1. Hjem
  2. Hjemrejsegaranti

Vi garanterer dig at få dig sikkert hjem

Hjemrejsegaranti - Endnu en fordel ved at bestille en pakkerejse hos os

Din sikkerhed er vores højeste prioritet, og det er vigtigt for os, at du rejser på ferie med god ro i maven. Derfor vil du automatisk være dækket af vores hjemrejsegaranti, når du bestiller en rejse hos os.

Hvis rejsevejledningen pludseligt ændres til negativ grundet fx terror, vulkanudbrud eller lignende, mens du er ude og rejse, vil vi sørge for, at du kommer sikkert hjem unden ekstra omkostninger. Grundet Covid-19 er mange rejser blevet annulleret eller forkortet, og vi hjalp alle vores gæster hjem. Det vil vi også gøre fremadrettet. Lige nu sender vi kun gæster til destinationer, hvor det er sikkert og trygt at holde ferie, men skulle du blive hjemkladt, hjælper vi med at arrangere din hjemrejse hurtigst muligt. Det er vores garanti til dig.

Sådan fungerer det:
Vi vil sammen med dig finde den bedste løsning baseret på den tilgængelige information samt den specifikke situation, som er gældende for din feriedestination.

Hvis en hurtig hjemsendelse er den bedste løsning, sørger vi for at arrangere dette. Det kan også være at det stadig er muligt at fortsætte ferien sikkert og at en hjemsendelse derfor ikke er nødvendig. Uanset hvad, så vil vi assistere dig i den givne situation og hjælpe dig med at nyde din ferie trygt og sikkert.

Find din drømmerejse til syden

Book trygt med Feriefaktor 100

Find den perfekte skiferie

Altid inklusiv liftkort