Ferie med billeje

  1. Billeje

Oplev mere med en billig lejebil på ferien

Lad nysgerrigheden styre og udforsk din feriedestination i dit helt eget tempo! På en ferie med lejebil har du endnu mere frihed og bestemmer helt selv, hvad du vil opleve og hvornår. Stop op når du vil og tag alle de afveje, omveje og smutveje, du har lyst til. Når du bestiller din ferie hos Sunweb, har du flere forskellige muligheder for at leje en bil. Vælg vores Fly & Drive feriekoncept for at have bil inkluderet ipakkerejsen. Her kan du opleve mange forskellige seværdigheder og byer ud fra en planlagt rute, hvor du vil komme til at overnatte flere steder. På nogle af vores rejser vil du se, at der står, at billeje er inkluderet. Det betyder, at bilen er en del af din samlede pakkerejse, men du har ikke en planlagt rute med flere indkvarteringer.

På flere af vores destinationer har du desuden mulighed for at tilvælge billeje, hvis du bestiller en almindelig charterferie. Det gøres i bookingtrin 1 eller efter booking af rejsen på Mit Sunweb.

Tag hvorhen du vil med en lejebil på ferien

Drømmer du om en fleksibel og fri ferieoplevelse? Så bør du overveje at inkludere en lejebil som en del af din pakkerejse med Sunweb. Til mange af vores pakkerejser kan du booke en lejebil i bookingtrin 1. Dette giver dig mulighed for at udforske din destination på din egen måde. Uanset om du planlægger en bilferie til Spanien, en tur til de smukke græske øer eller en round-trip i Portugal, har vi den perfekte lejebil til dig. Med billeje på ferien kan du glemme tidspunkter for busser og shuttletransport, og i stedet tage styringen over din ferie.

Oplev ultimativ frihed med lejebil

Lej en bil og oplev den ultimative frihed, når du udforsker spændende destinationer som Grækenland eller Portugal. Med en lejebil i Grækenland kan du tage på eventyr til afsidesliggende strande, udforske gamle ruiner og besøge hyggelige landsbyer, alt sammen i dit eget tempo. Foretrækker du en road trip i Portugal? Ingen problemer! Med billeje kan du køre gennem de maleriske landskaber, nyde det lokale køkken og stoppe, hvor det passer dig bedst. Få inspiration til din bilferie til Portugal ved at læse vores 5 tips til at tage på ferie i Albufeira. Søger du varmen og eventyr hele året rundt? Så kan vi anbefale ind til flere road trips på smukke Gran Canaria

Tag kontrol over din ferieoplevelse med Sunweb

Hos Sunweb gør vi det let at tilføje en ekstra dimension af eventyr til din ferie. Vi nemlig gjort det til vores mission at give vores gæster de bedste og mest fleksible ferieoplevelser. Igennem vores partner Sunny Cars har du mulighed kan du udforske din destination uden begrænsninger. Læs alle betingelser for billeje på Sunny Cars hjemmeside. Så uanset om du planlægger en bilferie til Spanien eller en tur til et andet spændende sted, kan du stole på os for at sikre, at du har den perfekte lejebil til rådighed. Tag kontrol over din ferieoplevelse med Sunweb og lej en bil i dag!