1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Paradiski
Paradiski

Skiferie til Paradiski

Info omkring skiområdet

Skiferie til Paradiski

At dette varierede skiområde har fået navnet Paradiski er ikke tilfældigt, da det virkelig er et skiparadis i Frankrig. Paradiski ligger i de franske Alper ikke langt fra den norditalienske grænse og har i alt 425 kilometer pister. Området består af de to områder, Les Arcs og La Plagne, som er forbundet via skiliften Vanoise Express. Denne lift tager dig og 199 andre medrejsende 2 kilometer til den anden side på bare fire minutter. Liften transporterer dermed cirka 2000 personer i timen.

På ski i Paradiski

Takket være skiområdets store højdeforskel (1250-3417 meter over havets overflade) er skiferier til Paradiski meget attraktive for både begyndere og garvede skiløbere. Det er en fordel, hvis du skal på familieskitur med børn eller med en gruppe venner med varierende skikompetencer.

For snowboardere er der også to sjove parker og to tværgående baner. Desuden er der to bjergtoppe på over 3000 meter i højden, så du behøver ikke bekymre dig om snesikkerheden. Sidst, men ikke mindst, så er der for langrendsløbere i alt 130 kilometer langrendspister spredt over hele skiområdet.

Stort udvalg af skiområder i Paradiski

Skiområdet Paradiski består af mange forskellige skidestinationer, som alle har noget forskelligt at byde på, så her finder du noget for ethvert behov.

La Plagne består af otte landsbyer, der ligger op ad bjerget. Den by, som har det største udvalg af restauranter og butikker, er Belle Plagne. Det er også her, at de fleste turister vælger at tage til. Pisten Aime 2000 er den højest beliggende i dette område, og alle beboere her har direkte forbindelse til den. Plagne Montalbert er en hyggelig landsby beliggende i 1300 meters højde, som normalt er meget værdsat af familier med børn.

Les Coches er et moderne skisportssted med en fantastisk udsigt over Frankrigs højeste bjerg, Mont Blanc. Byen ligger midtvejs mellem de større skiområder i La Plagne og Les Arcs, som du kan komme til både hurtigt og nemt.

Les Arcs består også af flere landsbyer kaldet Arc efterfulgt af byens beliggenhed angivet i meters højde. Den luksuriøse landsby Arc 1950 og den største landsby Arc 1800 er de livligste af de fire Arc landsbyer. Arc 2000 har et mindre udvalg af aktiviteter, men ligger nærmest skiliften. Sidst, men ikke mindst, er der landsbyen Arc 1600, som er den mest familievenlige by.

Bourg Saint Maurice ligger ikke langt fra Arc 1600, som er forbundet via skiliften. I denne smukke traditionelle landsby kan du nyde god fransk mad og beundre det imponerende lokale håndværk, der sælges i de små butikker rundt omkring i byen. Dertil har du mulighed for prøve paraglidning eller gå med snesko gennem områdets smukke natur.

Altid inklusiv liftkort på din skiferie til Paradiski

Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Paradiski. Vores indkvarteringer består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men du har også mulighed for at finde et rummeligt chalet i Paradiski med plads til hele familien.

Er det en fast del af din skiferie at stå for maden selv, eller foretrækker du et hotel med halvpension? Vil du bo centralt i byen eller optimere din tid på pisterne med en ski in / ski out indkvartering?

Uanset hvilken slags skiferie du drømmer om, er liftkort altid inkluderet, når du bestiller en af vores pakkerejser.

Se hele vores udvalg og vælg din næste skiferie til Frankrig.

Pistekilometer

63Km
136Km
195Km
6Km
Total 400Km

Antal lifte

46

167

146

Højde

3250m
1200m

Gletscher

0

Langrend

230Km

Funpark

5

Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski
Paradiski