Tilbage

Rejser til Alanya

Destination image

Information om byen

Alanya i Tyrkiet er beliggende ud til Middelhavet ved foden af de smukke Taurusbjerge. Byen er gennem de seneste år blevet danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet, og det er ikke uden grund at danskerne elsker at rejse til Alanya. Byens er en unik blanding af velfungerende ferieby, tyrkisk gæstfrihed, indbydende klima og barsk og uberørt natur. Tusindvis af danskere og rejsende fra resten af verden rejser til Alanya året rundt. Ferie i Alanya byder på imponerende strande, historiske seværdigheder, kulturelle oplevelser og gode indkøbsmuligheder for enhver smag.

Alanya – Byen med de mange ferieoplevelser

Alanyas seværdigheder omfatter både fæstningen på forbjerget, Damlatasgrotten, hvis drypsten går 15-20.000 år tilbage i tiden, Piratgrotten, hvor pirater en gang holdt kvindelige fanger indespærret, og Fosforgrotten med lysende klippeformationer.

I den gamle bydel omkring havnen og fæstningen på forbjerget snor smalle gader sig rundt mellem gamle bygninger, moskéer og byens basar. Ved marinaen ligger store træbåde side om side klar til at sejle besøgende rundt til uforglemmelige feriedage på havet. Om aftenen bidrager de til den smukkeste udsigt fra nogle af byens bedste restauranter og barer, der ligger her. Vil du videre ud i natten, findes der flere natklubber og populære diskoteker, hvor lokale og internationale dj’s spiller tidens hits, indtil byen siger godnat og gør klar til endnu en feriedag, når solen igen står højt på himlen.

Køb din ferie til Alanya hos Sunweb

Sunweb tilbyder et stort udvalg af rejser til Alanya. Vi har ferielejligheder og hoteller i alle prislag tæt ved centrum i Alanya, både ved den berømte Kleopatra strand og ved den børnevenlige Øststrand. Både øst og vest for byen finder du desuden store, familievenlige hoteller med All Inclusive og mange faciliteter beliggende helt ned til stranden. Hvis du gerne vil holde din næste ferie i Alanya, så bestil din rejse hos Sunweb.

Guideservice

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Alanya hele sommersæsonen, og vi tilbyder flere udflugter med dansk guide i sommersæsonen. Vores danske guider kommer og besøger de fleste hoteller eller et sted i nærheden flere gange i løbet af ferien. Får du ikke guidebesøg på hotellet, har du altid mulighed for at kontakte vores danske guider via telefon eller sms. Bemærk, i perioden fra november til marts kan guiden kun kontaktes telefonisk.

Flyv til Antalya eller Gazipasa

Transfer til Alanya tager ca. 2½ time fra Antalya Lufthavn, alt afhængigt af hotel og antal stop undervejs. Transfer fra Gazipasa Lufthavn tager kun ca. 45-75 min. alt efter placering af hotellet og antal stop undervejs. Når du køber en pakkerejse hos Sunweb med fly og hotel, er transfer inklusiv i prisen.

Find din næste rejse til Alanya hos Sunweb - vi har Danmarks største udvalg af gode og billige rejser til Alanya med All Inclusive og i ferielejligheder.

Vil du gerne rejse snart, så find din afbudsrejse til Alanya her.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
Andre
Ældre familie

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen