Ski in/ski out

Skiferie med ski in/ski out

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. ski in ski out

Skiferie på pisten med ski in/ski out

Skiferie lige ved pisten og tæt ved liften

Med en indkvartering på pisten er ski in/ski out din mulighed for at få mest ud af din skiferie. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af skiferier med direkte adgang til pisterne, og du slipper for lange vandreture med skiene på skulderen. Er du klar til at hoppe direkte på pisten efter morgenmaden, anbefaler vi vores indkvarteringer med ski in/ski out i Frankrig, Andorra, Italien og Østrig.

Stort udvalg af skiferier med ski in/ski out

Vil du udnytte din tid på pisterne bedst muligt på din næste skiferie? Med ski in/ski out bor du lige ved pisten, og du behøver derfor hverken at bruge tid på transport eller at trave langt i dine skistøvler. Det er selvfølgelig fordelagtigt, hvis du gerne vil bruge så meget tid på pisterne som muligt. En indkvartering med ski in/ski out kan dog også være en stor fordel, hvis du rejser på familieskitur med børn, som ikke kan bære deres skiudstyr eller har svært ved at gå i deres støvler. Med ski in/ski out bliver skiferien meget nemmere, hvis du eksempelvis skal hjem og hente noget eller får lyst til en snack i løbet af dagen.

Indkvarteringer med ski in/ski out

Vores store udvalg af ski in/ski out skiferier betyder, at du nemt kan finde alt fra prisvenlige luksushoteller, lejligheder eller chaleter beliggende lige ved skipisterne. Nogle skisportssteder er placeret midt på en bjergskråning, hvilket betyder, at næsten alle indkvarteringer har ski in/ski out. I det franske skisportssted Val Thorens kan du eksempelvis stå på ski gennem hele landsbyen.

Vil du samle dem, du holder af i en hyggelig chaletlejlighed eller på et hotel, har vi et stort udvalg af indkvarteringer med ski in/ski out. Mange af vores hoteller tilbyder desuden halvpension eller All inclusive, så du kan slippe for madlavning og få endnu mere tid på pisterne. Foretrækker du en luksuriøs skioplevelse, kan du vælge et af vores indkvarteringer med wellness- og spafaciliteter. Foruden ski in/ski out og en smuk udsigt over Mont Blanc tilbyder Résidence Les Granges du Soleil både sauna, hamambehandlinger og jacuzzi.

Skihytte i Østrig med ski in/ski out

Skal du bruge skiferien i det østrigske alper, finder du en række skønne chaleter og lejligheder med plads til mellem 4-15 personer. Det er det især velegnet, hvis du skal på skiferie med hele din familie eller en større gruppe venner. Det er selvfølgelig muligt at finde en skihytte i Østrig med ski in/ski out. Resort Tirol am Sonnenplateau er eksempelvis fuldt indrettede lejligheder med både sauna og en placering lige ved pisterne.