Early booking Tilbud

Skiferie 2022/2023

Early booking tilbud og fordele til vinter 2022/2023

Betal mindre og stå mere på ski med vores early bird tilbud

Der er mange grunde til at bestille din rejse tidligt. Når du bestiller tidligt, får du det største udvalg, til den laveste pris. Find den perfekte indkvartering uanset om du er på udkig efter et chalet, hotel eller en lejlighed kan du vælge mellem vores 220 destinationer fordelt over  Europa. Du har ligeledes også massere af fleksibilitet når du bestiller hos Sunweb og mulighed for at ændre din rejse efter oprindelig bestilling. Du kan problemfrit booke hele din rejsepakke: Transport, indkvartering, skiudstyr og undervisning eller blot bestille din indkvartering og liftkort og stå for resten selv. Hos Sunweb betaler du aldrig for meget, og husk vi skal afsted til vinter!

Er din drømme indkvartering ikke online endnu? Tilmeld dig vores notifikations-service. Ligeså snart indkvarteringen er mulig at booke, modtager du en e-mail. Find ud af mere her.

  Dit liftkort er altid inkluderet

  Få fordel af de bedste early bird tilbud

The Holiday Doctor – Lægehjælp 24/7

Fordele ved at bestille i god tid til skiferien 2020/2021

Early booking-rabat betyder, at du får mere skiferie for pengene!

Derfor kan de betale sig at bestille skiferien tidligt:

 Udnyt de største early booking-rabatter

 Skiferie for hele familien: rabatter for børn

 Liftkortet er altid inkluderet for alle rejsende

 For 5. år i træk: vi er verdens bedste skirejsearrangør

Tilmeld dig vores notifikations service for 2022/2023 skisæsonen

Vi er pt. I gang med at forbedrede alle vores tilbud for den kommende sæson. Men hvis du allerede har udset dig din favorit indkvartering og vil sikre dig den, til den laveste pris. Så kan du registrere dig til vores notifikations-service og modtage en e-mail, lige så snart den er klar til bestilling.

Registrer dig og få besked, når din foretrukne indkvartering er ledig

Hvis du allerede ** har fundet din drømme indkvartering for næste sæson, men den ikke kan bestilles online endnu. Så skriv dig op, nemt og hurtigt, Så får du besked ligeså snart den er ledig for 2022/23 sæsonen.

  1. Find din favorit indkvartering
  2. Klik ’’Priser & Bestilling’’ eller ”Sæson 2022/2023”
  3. Klik ’’Klar Til Næste Sæson?’’
  4. Udfyld din e-mail og registrer dig.

Ønsker du at vide mere og få information omkring vores seneste tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan også opdage mere omkring vores vintersæson her.

Fordelene ved at bestille tidligt til skisæsonen 2022/2023

Det er altid fantastisk at have en skiferie at se frem til, derfor tilbyder vi, hvis du bestiller tidligt, de bedst mulige priser for den nye sæson.
 
VI forstår ligeledes også hvor vigtigt det er at have økonomisk sikkerhed, når man bestiller en rejse i øjeblikket. Derfor garanterer vi at din penge er sikret, da vi både er medlem af ABTA, Rejsegarantifonden & SGR.
 
SGR giver økonomisk sikkerhed når du bestiller en rejse med fly inkluderet og ABTA står for at sikre alle kør-selv rejser. Begge hjælper os ligeledes med at opretholde et højt serviceniveau og sikre at vi overholder deres Code of Conduct.
Yderligere for din totale sikkerhed tilbyder vi hjemrejse-garanti, som hjælper dig med at komme sikkert hjem, skulle der opstå komplikationer i forbindelse med Corona situationen.
 
Sørg for at du ikke går glip af din favorit indkvartering på vores mere end 220 destinationer fordelt over Europa.

Early bird skitilbud for alle!

Ja! At bestille tidligt er for alle. Du behøver ikke være verdens største skientusiast for at bestille din ferie tidligt.
For f. eks. Familier kan det være en rigtig god ide, at få kigget på ferien tidligt. Der er måske børn som går i skole eller faste ferieuger, så på denne måde kan man sikre favorit indkvarteringen til den bedste pris.
Hos Sunweb kan du med vores ´Selections´ udvalg finde de bedste og flotteste indkvarteringer, som altid er med liftkort inkluderet. En juleskiferie er ofte populært hos store familier, som ønsker noget afveksling til den traditionelle jul. Oftest ser vi familier gå efter skiferien i Februar, men vi må ikke glemme påsken 2022. varmere vejr og mindre mennesker på pisterne giver perfekte forhold.
 
For større grupper af venner, giver Early Booking dig muligheden for at sikre dig det perfekte Chalet eller lejlighed. Der er altid stor efterspørgsel på vores større indkvarteringer, så det er vigtigt at være ude i god tid, især hvis du er på udkig efter en ferie over eksempelvis nytår. Hvem har ikke lyst til at springe ind i det nye år, sammen med venner, omgivet af det smukkeste bjerglandskab. Med over 220 destinationer, har vi helt sikkert den helt rigtige indkvartering til dig og dine venners behov.
 
Endeligt er der selvfølgelig også fantastiske Early Bird tilbud for vinteren 2022/2023 til par som er på udkig efter eksklusive og luksuriøse omgivelser. Fordelt ud over alperne har vi adskillige Hoteller og Chalet’er fra vores ´Excellent´ kategori. Forkæl dig selv og bestil en ferie med ski-in & ski-out, spa og sauna. Vores ´Excellent´ indkvarteringer er oftest placeret i de mest eftertragtede skiområder og er derfor også de første som bliver booket, hvilket vi godt forstår!

Find det perfekte early bird tilbud