Early Booking Tilbud

Skiferie 2022/2023

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Early booking

Early Booking Tilbud til skisæsonen 2022/2023

Oplev de mange fordele ved at booke din skiferie tidligt hos Sunweb

Der er mange grunde til at bestille din rejse tidligt. Når du bestiller tidligt, får du det største udvalg, til den bedste pris. Find den perfekte indkvartering uanset om du er på udkig efter et chalet, hotel eller en lejlighed kan du vælge mellem vores 220 destinationer fordelt over Europa. Du har ligeledes også maksimal fleksibilitet, når du bestiller hos Sunweb og mulighed for at ændre din rejse efter oprindelig bestilling. Du kan problemfrit booke hele din rejsepakke: Transport, indkvartering, skiudstyr og undervisning eller blot bestille din indkvartering og liftkort og stå for resten selv. Lige meget hvad du vælger er din skiferie altid inklusiv liftkort.

Er din drømme indkvartering ikke online endnu? Tilmeld dig vores notifikations-service. Ligeså snart indkvarteringen er mulig at booke, modtager du en e-mail. Find ud af mere her.

En Early Bird får:

 Skigaranti

 De bedste priser

 De største udvalg

 Maksimal fleksibilitet

 Mulighed for at vælge

Nedenfor har vi udvalgt nogle af vores favorit indkvarteringer, hvor vi mener, at du kan få de bedste tilbud ved at booke tidligt. Skynd dig, for disse indkvarteringer bliver normalt hurtigt udsolgt.

Find den perfekte indkvartering til den bedste pris

Early bird skitilbud for alle!

Ja! At bestille tidligt er for alle. Du behøver ikke være verdens største skientusiast for at bestille din ferie tidligt.
For f. eks. Familier kan det være en rigtig god ide, at få kigget på ferien tidligt. Der er måske børn som går i skole eller faste ferieuger, så på denne måde kan man sikre favorit indkvarteringen til den bedste pris.
Hos Sunweb kan du med vores ´Selections´ udvalg finde de bedste og flotteste indkvarteringer, som altid er med liftkort inkluderet. En juleskiferie er ofte populært hos store familier, som ønsker noget afveksling til den traditionelle jul. Oftest ser vi familier gå efter skiferien i Februar, men vi må ikke glemme påsken 2022. varmere vejr og mindre mennesker på pisterne giver perfekte forhold.
 
For større grupper af venner, giver Early Booking dig muligheden for at sikre dig det perfekte Chalet eller lejlighed. Der er altid stor efterspørgsel på vores større indkvarteringer, så det er vigtigt at være ude i god tid, især hvis du er på udkig efter en ferie over eksempelvis nytår. Hvem har ikke lyst til at springe ind i det nye år, sammen med venner, omgivet af det smukkeste bjerglandskab. Med over 220 destinationer, har vi helt sikkert den helt rigtige indkvartering til dig og dine venners behov.
 
Endeligt er der selvfølgelig også fantastiske Early Bird tilbud for vinteren 2022/2023 til par som er på udkig efter eksklusive og luksuriøse omgivelser. Fordelt ud over alperne har vi adskillige Hoteller og Chalet’er fra vores ´Excellent´ kategori. Forkæl dig selv og bestil en ferie med ski-in & ski-out, spa og sauna. Vores ´Excellent´ indkvarteringer er oftest placeret i de mest eftertragtede skiområder og er derfor også de første som bliver booket, hvilket vi godt forstår!

Tilmeld dig vores notifikations service for 2022/2023 skisæsonen

Vi er pt. I gang med at forbedrede alle vores tilbud for den kommende sæson. Men hvis du allerede har udset dig din favorit indkvartering og vil sikre dig den, til den laveste pris. Så kan du registrere dig til vores notifikations-service og modtage en e-mail, lige så snart den er klar til bestilling.

Registrer dig og få besked, når din foretrukne indkvartering er ledig

Hvis du allerede ** har fundet din drømme indkvartering for næste sæson, men den ikke kan bestilles online endnu. Så skriv dig op, nemt og hurtigt, Så får du besked ligeså snart den er ledig for 2022/23 sæsonen.

  1. Find din favorit indkvartering
  2. Klik ’’Priser & Bestilling’’ eller ”Sæson 2022/2023”
  3. Klik ’’Klar Til Næste Sæson?’’
  4. Udfyld din e-mail og registrer dig.

Ønsker du at vide mere og få information omkring vores seneste tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan også opdage mere omkring vores vintersæson her.