Overnatning på din skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Forplejning
  4. Overnatning

Skiferie med overnatning

Vælg selv, hvad du har lyst til!

Er madlavning en fast del af din årlige skiferie, eller foretrækker du ikke at være bundet af faste spisetider? Så er skiferie uden forplejning dit bedste valg. Her er der ingen faste spisetider, og du har rig mulighed for at prøve kræfter med nogle af de lokale opskrifter - tilberedt med lokale ingredienser. Vil du gerne ud og prøve en lækker restaurant, så er der også rig mulighed for det. Hos Sunweb har vi et stort udvalg af pakkerejser med fly, overnatning og liftkort i populære skiområder i Østrig, Italien, Andorra og Frankrig.

Stort udvalg af skiferier med overnatning

På en skiferie med overnatning er der som udgangspunkt ikke forplejning inkluderet. Du skal dermed sørge for alle måltider selv. Det kan være en fordel, hvis du synes det er hyggeligt at stå for madlavningen selv, eller hvis du foretrækker at afprøve nogle af de lokale spisesteder.

Du finder et stort udvalg af muligheder for overnatning på skiferier til de mest populære skiområder såsom Les Trois Vallées i Frankrig eller østrigske Zillertal. Vi har også overnatning for enhver smag, uanset om du vil bo centralt i byen, tæt på pisten eller på en børnevenlig indkvartering med plads til hele familien.

Overnatning på hotel, lejlighed eller chalet

Skal hele familien med på familieskitur, er du sikkert på udkig efter en indkvartering med god plads. Her kan det være en fordel at se på en lejlighed eller et chaletMed plads til alt mellem 4-15 personer er disse indkvarteringer særligt velegnede til store familier og større grupper af rejsende. Skal du derimod på en kort skirejse eller en romantisk skitur med din partner, kan en lille, intim lejlighed eller hotelovernatning være noget for dig.

Overnatning med morgenmad

Vælger du en skiferie kun med overnatning, er det sommetider muligt at tilvælge morgenmad. Foretrækker du at starte dagen med et roligt måltid, samtidig med at du spiser på de lokale spisesteder resten af dagen, kan overnatning med morgenmad være en velegnet løsning for dig.

Vil du alligevel gerne slippe for madlavning, kan du vælge en skiferie med enten halvpension, helpension eller All inclusive.

Overnatning med spa og komplet afslapning

Drømmer du om en skiferie, hvor du kan slappe af med wellness og spafaciliteter efter en lang dag på pisterne? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af overnatning med spa, hvor du kan genoplade musklerne til næste dag på ski. Leder du efter overnatning i Østrig, kan du med fordel kigge på VAYA Resorts. Placeret i blandt andet Serfaus, St. Anton, Ladis og Fieberbrunn, har du god mulighed for at opleve disse skønne luksushoteller i verdensklasse.