Skiferie til Andorra

Destination image

Info omkring landet

Nyd din skiferie i Andorra
Andorra er et charmerende lille fyrstedømme beliggende i Pyrenæerne med grænser til Frankrig i nord og Spanien i syd. Andorra har ca. samme størrelse som Bornholm, men kan til trods for sin begrænsede størrelse bryste sig af intet mindre end 65 bjergtoppe i over 2000 meters højde. Samtidig er det også i Andorra, du finder Europas næstehøjeste bjerg, Pic de Coma Pedrosa, hvis højeste punkt er i 2942 meters højde.

Andorras høje beliggenhed betyder, at her er høj snesikkerhed, og med mere end 300 km pister, så har Andorra noget for alle. Sunweb tilbyder skiferier til det populære Grandvalira-skiområdet, hvor der findes masser af muligheder for både nybegyndere, øvede skiløbere og snowboardere. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i Andorra.

Besøg Grandvalira i Andorra
Grandvalira ligger i den østlige del af Andorra og er det største skisportsområde i Pyrenæerne. Det er her du finder skisportsbyerne Soldeu, El Tarter, Encamp og Pas de la Casa, som alle er populære skisportsdestinationer blandt europæiske skisportsentusiaster. Grandvalira har alt hvad du skal bruge til den perfekte skiferie i Andorra. Her findes masser af faciliteter, både på og uden for pisterne. For de små findes der både gode begynderområder, og der arrangeres forskellige aktiviteter. 

Fantastiske shoppingsmuligheder i Andorra
Udover at være et fantastisk sted at holde skiferie, så er Andorra også særligt kendt for sine helt unikke shoppingsmuligheder, som uden tvivl vil stille en hver supershopper yderst tilfreds. Fyrstedømmet bugner af indbydende butikker, hvor du kan købe alt fra hudpleje, mærketøj og tasker til spillekonsoller, alkohol og it-udstyr. Udover et fantastisk udvalg af butikker, bliver shopping i Andorra også gjort særligt populært af, at fyrstedømmet har status som toldfrit område, hvilket vil sige, at du sparer tolden på alle dine indkøb.

Vis mere Vis mindre

Populære skiområder i Andorra

Mest populære skiområder