Tilbage

Rejser til Korfu

Destination image

Information om regionen

Korfu er en af Grækenlands smukkeste øer. Det turkisblå hav kombineret med frodig natur, charmerende bugter og masser af solskinstimer, gør Korfu til et dejligt rejsemål. 

Oplev Korfus gæstfrihed og frodige natur

Korfu er en populær destination, når der skal holdes ferie i Grækenland. Smukke olivenlunde og velduftende frugtplantager præger landskabet, og der er ikke langt fra den ene dejlige badebugt til den næste. Den østlige side af Korfu er domineres af stenstrande, mens den vestlige side primært byder på sandstrande. Fælles for alle strandene på Korfu er det krystalklare, turkisblå vand og de fantastisk smukke omgivelser.

Korfus lokalbefolkning er stolte af deres ø, og over alt hvor du færdes, vil du bemærke den store gæstfrihed, som findes på øen. Øens mange hyggelige landsbyer emmer af den velkendt græske atmosfære, og på de små tavernaer tager værten i mod dig, som var du en del af familien.

Korfu by

Korfus største by hedder Kerkyra, og det specielle ved byen er, at den ikke er udpræget græsk i sit udtryk. Dette gør dog ikke Korfu by mindre charmerende. Byens arkitektur bærer i høj grad præg af de mange forskelle herredømmer, som øen har været underlagt gennem tiden. Særligt de venetianske fæstninger er et besøg værd. Her fra har du en fantastisk udsigt over byen, havnen og den nærliggende ø, Ptichia. Den gamle bydel, som ligger gemt mellem byens fæstninger, er byens stolthed og blev i 2007 optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Udover historiske seværdigheder er Korfu by også stedet, hvor du finder små hyggelige shoppinggader, torve med caféer og restauranter, samt stemningsfulde barer og diskoteker.

Rejs til Korfu med Sunweb

Sunweb tilbyder et godt og varieret udvalg af hoteller og lejligheder på Korfu. Så uanset om du vil holde ferie i en hyggelig og billig lejlighed eller på et luksuriøst resort med All Inclusive, så har vi den helt rigtige feriebolig til dig. Hos Sunweb finder vi de bedste tilbud til dig, så du får råd til mere ferie! Bemærk, at Sunweb har ikke guideservice på Korfu.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Korfu

Fly information

I 2019 Sunweb flyver med Aegean Airlines direkte fra København til Korfu hver fredag fra maj til august. Flyvningen tager omkring 3 timer.

Transfer

* Transfertiden til Perama og Kontokali ca. 20 min. * Transfertiden til Gouvia og Danillia er ca. 25 min. * Transfertiden til Agios Ioannis, Dassia, Agios Gordios og Glyfada er ca. 30 min. * Transfertiden til Liapades og Kato Korakiana er ca. 40 min. * Transfertiden til Paleokastritsa er ca. 45 min. * Transfertiden til Barbati er transfertiden ca.  50 min. * Transfertiden til Nissak er transfertiden ca. 55 min. * Transfertiden til Acharavi, Aghios Georgios og Agios Spyridon er ca. 60 min. * Transfertiden til Roda er ca. 70 min. * Transfertiden til Agios Georgios Pagon er ca. 120 min.

Har du bestilt en rejse med både fly og hotel hos Sunweb, er transfer inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfer er ikke inkluderet i prisen på flybilletter.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du booker online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejse. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in. Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

Udflugter

Ø-rundtur

Hvis du vil have et indblik i Korfus spændende historie, se de smukkeste udsigtspunkter og opleve den frodige natur, så er Sunwebs ø-rundtur helt sikkert noget for dig. Turens første stop er det imponerende Achillion-palads, som i sin tid blev opført til den østrigske Kejserinde Sissi. Paladset er omgivet af smukke haver og berømte skulpturer. Turen forsætter langs kysten, forbi ”Pontokonissi”, som er Korfus vartegn. Herefter går ruten gennem den smukke Rupa-dal og videre til Paleokastrisa, som er en af vestenkystens smukke badebyer. Turen går videre til et charmerende kloster, en græsk-ortodoks kirke og et museum, hvor munkene stadig arbejder. Derefter går turen til Lakones, hvor det vil være muligt at tage billeder og spise frokost (ikke inkluderet). Efter frokosten fortsætter turen til Makrades. Her ser vi på naturlægemidler lavet af lokale råvarer. Dagens sidste stop er det lille fiskerleje, Kassiopi, hvor du har mulighed for at gå en lille tur gennem byen eller nyde en drink på en af havnens caféer.

Minicruise til Paxos og Parga

Fra den nye havn i Korfu by, sejler du til byen Parga på det græske fastland. Du ankommer ca. kl. 11.00 og har efterfølgende 2 timer til at udforske den smukke by. Gå en tur i de smalle gader, eller gå på opdagelse i det historiske fort. Parga har desuden en dejlig sandstrand, så husk dit badetøj. Tilbage på havet igen, sejler du mod den smukke ø, Paxos. Velankommet til øen kan du gå på opdagelse i byen Gaios, inden turen igen går tilbage til Korfu. Der vil være mulighed for at nyde solen på skibets dæk, og der vil være mulighed for at købe forfriskninger i skibets bar.

Paxos-Antipaxos-Blue Caves

Nyd en tur rundt i det græske ø-hav, og oplev Paxos, Antipaxos og Blue Caves. Sejlturen tager sit udgangspunkt i den nye havn i Korfu by, hvor du ved udsejlingen vil have en fantastisk udsigt over den gamle by og de venetianske fæstninger. Skibet sejler sydover og passerer Perama, Benitses, Kavos og Asprokavos Cape og den sydligste spids af Korfu. Turen går gennem kanalen mellem Korfu og Paxos, og videre gennem det imponerende grottehav. Efterfølgende kommer du til den smukke sandstrand, Antipaxos, hvor det vil være muligt at tage en svømmetur. Inden turen går tilbage til Korfu, kan du nyde en gåtur rundt i den hyggelige by, Gaios, hvor det vil være muligt at spise frokost (ikke inkluderet).

Bådtur med BBQ

Gå om bord på ”Ionian Dolphin”, og nyd en dejlig dag på havet. Sejlturen går mod Kalamas på det græske fastland. Her kan du nyde havet, solen og forskellige vandsportsaktiviteter, mens besætningen forbereder en lækker græsk frokost. Efter frokost sejler båden videre til ”Den Blå Lagune”, hvor der vil være mulighed for at bade og dykke.

Aqualand

Oplev en dag fyldt med fart og spænding - og masser af vand. Besøg et af Europas bedste vandland! Her er 125.000 m2 pools, 38 forskellige rutsjebaner, rafting, lazy river og meget mere. Her får du en dag med action, afslapning og masser af vandpjaskeri. Parken har et bredt udvalg af restauranter, cafeterier og butikker, hvor du kan købe mad og drikkevarer.

Albanien

Oplev to lande i løbet af én ferie. Turen går fra Korfu by til Agii Saranda i det sydlige Albanien. Efter køb af gyldigt visum deles turens deltagere op i to grupper. Dem, der ønsker at udforske Agii Saranda bliver i byen, og de som tager med en (engelsk- el. tysktalende) guide til Butrint. Brutrint blev en del af UNESCOs verdenskulturarvsliste i 1997 og er en fascinerende gammel by med et velbevaret amfiteater og mange levn fra byens mange herskere. Efterfølgende venter en lækker frokostbuffet i Agii Sarada.

Kyst-til-kyst

Få pulsen op, og nyd den smukke ø på bedst mulig vis. På kyst-til-kyst turen får du mulighed for at opleve Korfu på mountainbike. Her cykler du af små snørklede veje, off road og gennem charmerende landsbyer. Turen er ca. 40 km lang og kræver derfor en vis grundform. Undervejs vil der blive holdt pauser, og det vil være muligt at tage en forfriskende dukkert.

Alle udflugter gennemføres med en engelsktalende guide. Udflugtsprogram udleveres på destinationen ved ankomst. Vi tager forbehold for ændringer. De fleste af ovenstående udflugter starter på den nordlige del af Korfu. Du må påregne ekstra udgifter i forbindelse med transport til afgangsstedet.

Vejr & klima

Til toppen