Tilbage

Rejser til Korfu

Destination image

Information om regionen

Korfu er en af Grækenlands smukkeste øer. Det turkisblå hav kombineret med frodig natur, charmerende bugter og masser af solskinstimer, gør Korfu til et dejligt rejsemål. 

Oplev Korfus gæstfrihed og frodige natur

Korfu er en populær destination, når der skal holdes ferie i Grækenland. Smukke olivenlunde og velduftende frugtplantager præger landskabet, og der er ikke langt fra den ene dejlige badebugt til den næste. Den østlige side af Korfu er domineres af stenstrande, mens den vestlige side primært byder på sandstrande. Fælles for alle strandene på Korfu er det krystalklare, turkisblå vand og de fantastisk smukke omgivelser.

Korfus lokalbefolkning er stolte af deres ø, og over alt hvor du færdes, vil du bemærke den store gæstfrihed, som findes på øen. Øens mange hyggelige landsbyer emmer af den velkendt græske atmosfære, og på de små tavernaer tager værten i mod dig, som var du en del af familien.

Korfu by

Korfus største by hedder Kerkyra, og det specielle ved byen er, at den ikke er udpræget græsk i sit udtryk. Dette gør dog ikke Korfu by mindre charmerende. Byens arkitektur bærer i høj grad præg af de mange forskelle herredømmer, som øen har været underlagt gennem tiden. Særligt de venetianske fæstninger er et besøg værd. Her fra har du en fantastisk udsigt over byen, havnen og den nærliggende ø, Ptichia. Den gamle bydel, som ligger gemt mellem byens fæstninger, er byens stolthed og blev i 2007 optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Udover historiske seværdigheder er Korfu by også stedet, hvor du finder små hyggelige shoppinggader, torve med caféer og restauranter, samt stemningsfulde barer og diskoteker.

Rejs til Korfu med Sunweb

Sunweb tilbyder et godt og varieret udvalg af hoteller og lejligheder på Korfu. Så uanset om du vil holde ferie i en hyggelig og billig lejlighed eller på et luksuriøst resort med All Inclusive, så har vi den helt rigtige feriebolig til dig. Når du rejser med os til Korfu, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel, eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis mindre

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) får 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Bådtur med BBQ
Fra €50

Gå om bord på ”Ionian Dolphin”, og nyd en dejlig dag på havet. Sejlturen går mod Kalamas på det græske fastland. Her kan du nyde havet, solen og forskellige vandsportsaktiviteter, mens besætningen forbereder en lækker græsk frokost. Efter frokost sejler båden videre til ”Den Blå Lagune”, hvor der vil være mulighed for at bade og dykke.

a picture
Oplev unikke Korfu
Fra €59

Lær Korfu at kende på denne dagsudflugt, hvor din guide bl.a. vil give dig et spændende indblik i de lokales hverdag på øen, den unikke kultur, og selvfølgelig, Korfus interessante historie. Dagen byder også på et besøg ved det imponerende palæ Achilleion, der oprindeligt blev bygget til kejserinden Sissi samt muligheden for at opleve det smukke naturområde og strand, Paleokastritsa. Dagen byder også på en skøn frokost, hvor du vil blive introduceret til det græske køkken. Din udflugt afsluttes med en gåtur gennem centrum af Korfu by.

a picture
Jeepsafari
Fra €50

Nyd en spændende dag med en perfekt kombination af adrenalin, smuk natur og fantastiske, uopdagede steder. I åbne 4x4 jeeps kører vi langs Ropa Valley og de høje bjerge på Korfu. Herfra besøger vi også den charmerende landsby, Aleimatades, hvor du kan nyde den fantastiske ud over Korfu by. I Gamle Perithia nyder vi noget at spise, hvor vi hen af eftermiddagen, kører lidt væk fra vejen og ud i naturen.

a picture
Gå på opdagelse i det nordlige Korfu
Fra €49

Tag med på eventyr på Korfus nordkyst og nyd en dag, hvor du kan opleve alt det skønne, som øens nordlige del har at tilbyde. Dagen byder på et besøg i den alsidige havneby, Kassiopi og vil herefter nyde den smukke udsigt over Canal d'Amour og Albanien. Vi besøger også et nonnekloster, hvor du får følelsen af at rejse tilbage i tiden. Til slut besøger vi også det utrolige og naturskønne, Porto Timoni.

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

I 2019 Sunweb flyver med Aegean Airlines direkte fra København til Korfu hver fredag fra maj til august. Flyvningen tager omkring 3 timer.

Transfer

Kanoni – ca. 20 minutter

Perama - ca. 20 minutter

Kontokali – ca. 20 minutter

Gouvia - ca. 25 minutter

Benitses - ca. 25 minutter

Danillia - ca. 25 minutter

Kommeno – ca. 30 minutter

Agios Ioannis - ca. 30 minutter

Dassia - ca. 45 minutter

Agios Gordios – ca. 30 minutter

Glyfada - ca. 45 minutter

Ipsos - ca. 60 minutter

Liapades - ca. 60 minutter

Kato Korakiana – ca. 60 minutter

Moraitika - ca. 40 minutter

Pirgi-Ipsos - ca. 45 minutter

Agios Markos – ca. 45 minutter

Ermones - ca. 45 minutter

Pelekas - ca. 45 minutter

Paleokastritsa - ca. 60 minutter

Barbati - ca. 60 minutter

Nissaki – ca. 75 minutter

Acharavi – ca. 60-90 minutter

Aghios Georgios – ca. 140 - 180 minutter

Agios Spyridon – ca. 60 - 90 minutter

Roda - ca. 70 - 90 minutter

Sidari - ca. 120 - 150 minutter

Agios Petros – ca. 90 minutter

Har du bestilt en rejse med både fly og hotel hos Sunweb, er transfer inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfer er ikke inkluderet i prisen på flybilletter.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du booker online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejse. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in. Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

Til toppen