1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Ski Amadé
  5. Schladming-Dachstein - Ski Amadé
Schladming-Dachstein - Ski Amadé

Skiferie til Schladming-Dachstein - Ski Amadé

Info omkring skiområdet

Schladming-Dachstein er et skisportssted, som man ikke må springe over! Verdensmesterskaberne i alpint skiløb har tidligere været afholdt her, og natslalom, der ikke kun er et seriøst løb, men også en folkefest med livlig musik, tiltrækker også mange tusinde besøgende hvert år.
Dette moderne skiområde har ni bjerge, hvoraf tre af dem ligger over 2000 meter over havets overflade. Fire af de ni bjerge i dette område er forbundet med forbindelseslifte: Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Disse forbindelser gør det muligt at foretage dagsture. Schladming-Dachstein byder på fantastiske muligheder, især for erfarne skiløbere. Planai har f.eks. meget hurtige, stejle skråninger, og Reiteralm har bl.a. en sort bückelpiste.
Familier finder gode muligheder på Galsterbergalm, Fageralm, Stoderzinken og på den anden side af Ennstal, Ramsau am Dachstein. I Ramsau kan langrendsløbere og vandrere også holde sig godt beskæftigede. På Planai finder du smukke begynderbakker og Hopsi Kinderland. Fra Hauser Kaibling i nærheden af Haus im Ennstal kan man foretage en vidunderlig nedstigning gennem skoven. Hofi-afsnittet på dette bjerg er velegnet til begyndere og boardingsportsfolk.
Schladming-Dachstein er et paradis for dig, der elsker dage i sneen! Her kan du ikke kun stå på ski dagen lang, men også f.eks. kælke ned ad den 7 km lange kælkebakke på Hochwurzen, og fra 3000-meter-punktet kan du foretage den længste aftennedkørsel i Alperne. Pisten er naturligvis oplyst, de hyggelige skihytter har åbent hele aftenen, og liften kører indtil kl. 22:00 om aftenen. Freeridere og snowboardere vil helt sikkert more sig på Hochwurzen Playground. Desuden er der ikke færre end 55 indbydende bjerghytter, hvor du kan gøre holdt for at få en snack, en drink og tage et hvil på en terrasse.
Schladming-Dachstein byder på pister hele vejen ned i dalen. Der er dog ingen helt blå pister. De mange moderne snedannelsesanlæg og Dachstein-gletsjeren garanterer snedækkede pister fra november til efter påske.

Pistekilometer

54Km
275Km
213Km
0Km
Total 542Km

Antal lifte

37

69

69

Højde

2686m
745m

Gletscher

0

Langrend

442Km

Funpark

12

Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé
Ski Amadé

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper Familie med ældre børn Andre