Chalets

Skiferie i chalet

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. chalet

Skiferie I chalet

En ægte autentisk skiferie

Et chalet er muligvis den bedste og for nogen, eneste, måde at holde en autentisk skiferie med venner eller familie.
Alle vores chaleter er i glimrende stand og giver en ¨hjemlig¨ følelse på ferien. Du kan læse meget mere omkring vores chaleter her. Men skynd dig, fordi de bliver som regel hurtigt udsolgt! 
Hvorfor vælge et chalet?

Efter en skøn dag på ski eller snowboard på pisterne, kan i alle samles i jeres eget private chalet. De fleste af vores chaleter er indrettet med pejs, sauna, jacuzzi eller en fantastisk udsigt over bjerglandskabet, så du er garanteret maksimal hygge sammen med dine nærmeste. Vores chaleter kommer også oftest med Wi-fi, så ryk sammen foran tv´et og nyd en god film eller lyt til din favorit musik, fuldstændig uforstyrret.

Hvordan vælger du det rette chalet, til din rejsegruppe?

Ved at benytte filtrene nedenfor, kan du indsnævre din søgning. Du kan vælge indkvarteringer midt i byens centrum, så der er gå afstand til restauranter og afterski. Du kan også vælge at bo lige ved bjerget og lifterne, så du hver dag kan være den første på pisten. Vælg mellem halvpension eller uden forplejning, hvis du selv ønsker at samle familien rundt omkring et lækkert hjemmelavet måltid. Med plads til alt mellem 4-15 personer er vi sikre på at du nok skal finde den rigtige løsning for lige netop din ferie. 

Hvilket tidspunkt er bedst at vælge et chalet?

Et chalet er egentlig perfekt til alle tidspunkter på sæsonen. Men hvis du er på udgik efter de bedste sneforhold, så skal du helt klart gå efter Februar. Er du derimod på udgik efter en ferie i løbet af højtiderne, kan et chalet være med til at gøre julen eller nytåret ekstra fantastisk. Fejr julen i hvide omgivelser og saml hele familien til hygge og afslapning foran pejsen. Eller spring ind i det nye år, mens du nyder fyrværkeriet som lyser det fantastiske bjerglandskab op i natten. 

På hvilke destinationer er chaleter tilgængelige?

Sunweb tilbyder fantastiske chaleter I bade Østrig og Frankrig. Vælg mellem de velkendte skiområder som Les deux Alpes, Val Thorens eller Mayerhofen eller prøv områder med færre mennesker som Les Sybelles eller Wargrain.

Er chaleter ikke alt for dyre?

Ikke når du bestiller hos Sunweb. Vi er sikre på at vi har de billigste priser på markedet. Men skulle du finde en kør-selv ferie til et af vores chaleter og du finder prisen billigere et andet sted, så sænker vi vores pris til den du har fundet og giver yderligere 200kr i rabat, dette er vores prisgaranti. Husk også at der altid er liftkort inkluderet, uanset hvilken rejse du bestiller. Det betyder lavere pris og mere tid på ski!