Nyd din skiferie i chalet

Skiferie i chalet

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. chalet

Den perfekte skiferie i chalet

Oplev en autentisk skiferie i alperne fra et chalet

Skal du på skiferie? Booker du et chalet, er du sikker på at opleve en autentisk og afslappet grupperejse med venner eller på en hyggelig familieskitur. En skihytte er ofte udstyret med alt, hvad du har brug for. Sommetider finder du endda luksuriøse faciliteter såsom en privat sauna eller jacuzzi.

Chaleter i de mest populære skiområder

Hos Sunweb tilbyder vi fantastiske chaleter i skiområder med snegaranti i Frankrig og Østrig. Vælg blandt kendte skiområder som Les Deux Alpes, Val Thorens og Mayrhofen eller prøv områder med færre mennesker såsom Les Sybelles eller Wargrain. Med plads til alt mellem 4-15 personer er vi sikre på, at du nok skal finde den rigtige løsning for lige netop din skiferie.

Se alle vores chaleter

De bedste skiferie i chalet

Uanset om du skal på skiferie med hele din familie, en gruppe venner eller dine kolleger, er det en glimrende idé at leje et chalet. Først og fremmest har I god plads, når du bor i et chalet frem for en mindre lejlighed. Derudover kommer I hinanden mere ved, når I bor i samme hytte og har fællesområder sammenlignet med separate værelser på et hotel. Det fantastiske ved et chalet er, at de ofte er fuldt udstyret. 

Vidste du, at du også kan leje en skihytte med halvpension? Det er det bedste fra begge verdener: En bolig med alle faciliteter til at lave et hyggeligt måltid mad, men hvor du også kan nyde en middag, du ikke selv har lavet, når du kommer hjem efter en lang dag på ski.

En skihytte til enhver smag

Foretrækker du at være lige i centrum med restauranter og butikker i gåafstand eller synes du, det er vigtigere, at du er på pisterne, så du kan stå på ski til din hoveddør? Uanset hvad dine ønsker er, kan du finjustere din søgning ved hjælp af filtrene ovenfor.

Du finder chaleter i forskellige størrelser fra fire til mere end 15 personer. Når du bestiller en skiferie gennem Sunweb, er dit liftkort også altid inkluderet!

Tag på skieventyr fra et chalet

Et chalet er det ideelle udgangspunkt for en ubekymret skiferie til enhver tid i vintersæsonen. Tager du for eksempel på skiferie til Kirchberg med hele familien, kan du med fordel vælge en snesikker periode i vinterferien eller til jul.

For nybegyndere og erfarne vintersportsentusiaster finder du chaleter i skiområder med et varieret udvalg af pister. Hvis du vil lave noget anderledes for en dag, så tag på kælkning, nyd en fantastisk udsigt, mens du paragliderer eller prøv en klatrevæg af is. Du er på det rigtige sted for den berømte afterski i Østrig på alle områder, hvor vi tilbyder chaleter.

Du finder skihytter i Østrig og Frankrig i kendte skiområder som Les Deux Alpes og Mayrhoten. Du kan også vælge chaleter i områder med færre mennesker såsom Les Sybelles eller Wargrain.