Header_afterski

Oplev den hyggelige afterskiSkiferie med afterski

Oplev den ægte afterski-stemning på din skiferie med Sunweb

Efter en skøn dag på pisterne findes der ikke noget bedre end at afslutte dagen med en god omgang afterski med dans på bordene, skummende fadøl og "Anton aus Tirol" i højtalerne. Østrig har i mange år været indbegrebet af den klassiske afterski-stemning, men også i både Frankrig og Italien, har du rig mulighed for at opleve den helt fantastiske stemning i skisportsbyernes afterski-barer.

Afterski i Alperne
Når skyggerne bliver lange, og skiliften melder lukket, er dagens festligste indslag stadig i vente - Afterski.

Rundt om i Alperne findes et endeløst udvalg af afterski-barer, hvor Schlager-musikken blander sig med skistøvle dans og duften af Jägertee og Glühwein. Nogle barer har nærmest opnået kultstatus for deres helt unikke atmosfære. Blandt Alpernes mest populære afterski-barer finder du "Mooserwirt" i St. Anton, "Hinterhag Alm" i Saalbach, danskerbaren "The Plaze" i Avoriaz og La Folie Douce, som findes i Val Thorens, Alpe d'Huez og Val D'Isere.

Afterski med Sunweb
Vi har et godt udvalg af indkvarteringer på populære afterski-destinationer og tæt ved Alpernes bedste afterski-barer, så leder du efter Alpernes bedste afterski, så find din næste skiferie hos Sunweb!