1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Region Seefeld – Tirols Hochplateau
Region Seefeld – Tirols Hochplateau

Skiferie til Region Seefeld – Tirols Hochplateau

Info omkring skiområdet

Det solrige skisportssted Seefeld har tre forskellige områder: Geigenbühel, lige i centrum, for begyndere, samt Rosshütte og Geschwandtkopf for avancerede skiløbere.
For langrendsløbere er Seefeld og Leutasch et sandt paradis. Regionen byder på ikke mindre end 297 kilometer langrendspister, der ofte løber gennem skoven. Der er tænkt på alt. Der er præparerede klassiske og skate-spor, natspor, hundespor og plads til kælkning.
I Rosshütte kan du prøve kræfter med halfpipe, og der er en kælkebakke. Vandrere vil også finde, hvad de leder efter i regionen Seefeld - Tirols Hochplateau. Med ikke mindre end 142 kilometer ryddede vandrestier er det ikke let at vælge mellem det smukke udvalg. Ud over at stå på ski, snowboarde og nyde omgivelserne på vandreture og langrend er der mange andre aktiviteter som curling og snow rafting. Flere steder i området kan du bruge gratis wi-fi til at holde kontakten med hjemmet. Du kan få aktuelle nyheder, vejrudsigter, kort over pister og spor og meget mere via den gratis iSeefeld-app.
I området er der en række snekanoner, der sikrer gode sneforhold. Seefeld er derfor det ideelle sted for en alsidig vinterferie. Med Happy Ski Card kan du benytte liftene i Bergbahnen Rosshütte, Geschwandtkopflifte, Geigenbühel og Birkenlifte Seefeld.
Bemærk venligst: På din ferie til Seefeld/Leutasch er et Happy Ski Card-skipas inkluderet. Dette liftkort er ikke gyldigt i Leutasch. Hvis du ønsker at benytte skiliftene i Leutasch, skal du købe et liftkort til Hochmoos lokalt.

Pistekilometer

3Km
9Km
25Km
0Km
Total 37Km

Antal lifte

3

5

24

Højde

2064m
1100m

Gletscher

0

Langrend

100Km

Funpark

1

Region Seefeld – Tirols Hochplateau
Region Seefeld – Tirols Hochplateau
Region Seefeld – Tirols Hochplateau
Region Seefeld – Tirols Hochplateau
Region Seefeld – Tirols Hochplateau

Populært rejsemål blandt

Ældre par Vennegrupper Andre Unge par