1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Kleinwalsertal
Kleinwalsertal

Skiferie til Kleinwalsertal

Info omkring skiområdet

Skisportsområdet Kleinwalsertal ligger tæt på den tysk-østrigske grænse og kan kun nås via Tyskland. På trods af den isolerede beliggenhed byder skiområdet på rigeligt hygge. Mens du står på ski, kan du f.eks. tage en drink i en af de hyggelige paraplybarer på pisterne. 

Kleinwalsertal ski
Kleinwalsertal består af tre landsbyer, der er vokset sammen; Riezlern, Hirschegg og Mittelberg. Landsbyerne har hver deres egen karakter, men er alle lige tilgængelige og hyggelige. Området er perfekt for både begyndere og avancerede skiløbere. Kleinwalsertal har ca. 120 kilometer pister, hvilket gør det nemt at finde noget nyt at udforske. Især for familier med børn er Kleinwalsertal meget anbefalelsesværdigt. Størstedelen af pisterne er nemlig af let til middelsvært niveau.
Desuden går området op til ca. 2100 meters højde, hvilket sikrer, at der ofte er sne nok indtil midten af april. I dette område har du også ca. 42 kilometer stier til din rådighed. Kort sagt, et must for unge og gamle!

Mittelberg - Kleinwalsertal
Mittelberg er den højest beliggende landsby (1250 meter) i skiområdet Kleinwalsertal og har en rustik og hyggelig atmosfære. Selv om landsbyen ligger i Østrig, kan man kun komme dertil via Tyskland. Mittelberg har et hyggeligt bycentrum med nogle butikker, restauranter og hyggelige caféer. Mittelberg har desuden en kælkebakke, og der er vandrestier og langrendsspor. Fra landsbyen er der flere lifte, der fører op til skiområdet Hirschegg og Riezlern. Det er et ideelt sted at tilbringe din vinterferie.

Reizlern - Kleinwalsertal
Reizlern: en lille, livlig landsby i det smukke Kleinwalsertal. Det er den første og største landsby i regionen og har i mange år været populær blandt skiløbere, snowboardere og vandrere. Især de mange brede og lette pister gør dette til en ideel destination for børnefamilier!
Den lange nedkørsel mod Riezlern er langt mere udfordrende og passerer imponerende klippeformationer undervejs. Ved dalstationen er der flere gode øvelsesbakker, hvor begyndere og børn kan lære at stå på ski. De forskellige skiområder omkring Riezlern, Baad, Mittelberg og Oberstdorf er nemme at komme til med skibus.

Lejlighedshotel eller lejlighed i Kleinwalsertal
Uanset om du leder efter en simpel indkvartering lige uden for centrum til din skiferie i Kleinwalsertal eller et superluksuriøst hotel midt i det travle centrum eller et Lejlighedshotel i Kleinwalsertal, der er udstyret med alle bekvemmeligheder: der er et hotel, en lejlighed eller et Lejlighedshotel til enhver smag i Kleinwalsertal .Sunweb tilbyder dig også et bredt udvalg af overnatningsmuligheder! Hvad synes du f.eks. om: Haller's Posthotel eller det velholdte Lejlighedshotel Kleinwalsertal i Mittelberg?

Pistekilometer

15Km
48Km
48Km
0Km
Total 111Km

Antal lifte

11

13

16

Højde

2224m
828m

Gletscher

0

Langrend

45Km

Funpark

2

Kleinwalsertal
Kleinwalsertal
Kleinwalsertal