pakkerejser skiferie med sunweb

Pakkerejser til din skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. pakkerejser

Nyd din skiferie med en af vores pakkerejser

Drømmer du om en skiferie, hvor du kan fokusere fuldkommen på pisterne i dit udvalgte skiområde? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af pakkerejser med fly, indkvartering, og kan nemt kombineres med leje af skiudstyr og skiundervisning. Uanset hvad du vælger, er din skiferie altid inklusiv liftkort. Vælg mellem skønne lejligheder, chaleter og hoteller i nogle af de mest populære skiområder i Europa, herunder i Frankrig, Schweiz, Italien og Østrig.

Stort udvalg af pakkerejser til din skiferie

Hos Sunweb indeholder vores pakkerejser til skiferie indkvartering, transport og liftkort. Du kan også nemt booke skiskole og skiudstyr efter behov. Foretrækker du en kør-selv skiferie, kan du nemt vælge en pakkerejse bestående af overnatning og liftkort.

Drømmer du om en ubekymret skiferie til en af de mest populære skiområder i Europa? Du finder et stort udvalg af pakkerejser til din næste skiferie hos Sunweb - vi har faktisk mere end 220 destinationer, du kan vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter en pakkerejse til Italien, Frankrig, Østrig eller Andorra, har vi et stort udvalg af skiferier til ethvert budget.

Skiferie pakkerejser til populære skiområder

Hos Sunweb finder du pakkerejser til din skiferie i nogle af de mest populære skiområder i Europa såsom østrigske Sölden eller de franske områder Les Trois Vallées og Les Sybelles. Vi har indkvarteringer til enhver smag, hvor du selv kan bestemme placeringen. Måske foretrækker du at bo tæt på liften eller nær en hyggelig, lokal landsby?

Rejser du med hele familien, foretrækker du måske et børnevenligt hotel med aktiviteter og pister til de mindste. Med skiskoler, børneområder og forholdsvis korte og flade pister kan østrigske Flachau og Wagrain fremhæves som nogle af de mest børnevenlige skiområder i Alperne.

Pakkerejser til enhver skiferie

Vores udvalg af pakkerejser er især velegnede, hvis du er på udkig efter en fleksibel skiferie. Når du booker en pakkerejse til din skiferie med Sunweb, kan du nemlig vælge at bo på hotel, lejlighed eller chalet. Du har derfor rig mulighed for at finde indkvartering uanset om du rejser alene, som par, en større gruppe eller på en familieskiturEr I flere, som skal afsted sammen, kan det være en fordel at leje en større lejlighed eller chalet med plads til alle.

Foretrækker du ro og afslapning efter en lang dag på pisterne? Hos Sunweb finder du en lang række skønne luksushoteller med wellness og spafaciliteter. På de populære VAYA Resorts i Østrig kan du opleve ægte alpe-luksus, når du bor på 5-stjernede luksushoteller i verdensklasse. Placeret i nogle af de bedste skiområder i Østrig, er VAYA Resorts især velegnet til en romantisk skiferie i luksuriøse omgivelser.

Hvad er en pakkerejse til skiferie?

En pakkerejse er en rejse, som er sammensat af flere ydelser såsom overnatning og transport.

Hvad indeholder en pakkerejse hos Sunweb?

Hos Sunweb består pakkerejser til skiferie af transport, indkvartering og liftkort. Du kan dog også vælge kør-selv skiferier, hvor pakkerejsen består af indkvartering og liftkort.