Golfrejser

Golfrejser

Bestil en golfrejse sydpå med Sunweb

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Golfrejser

Gå på opdagelse i vores store udvalg af golfrejser til sydens sol

Skal solferien kombineres med et eller flere besøg på nogle af de bedste golfbaner i Sydeuropa og Egypten? Gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne hoteller med fantastiske golfmuligheder. Når du planlægger din næste golfrejse med Sunweb, samler du fly og hotel i din booking, så du får de bedste forudsætninger for en fantastisk golfrejse.

Drømmer du om en golfrejse til Spanien, Egypten eller Tyrkiet? Gå på opdagelse i vores store udvalg af golfferier og find hoteller, golfbaner og alt det ekstra, der giver dig den perfekte golfferie.

Nyd en golfrejse i sol og varme

Der er mange gode grunde til at bruge din ferie på den grønne golfbane. Golf er en sport, der styrker din sundhed på flere måder. Golf giver dig en bedre kondition og får både krop og sind i balance. Det er en sport, der styrker dit mentale velvære og mindsker risikoen for stress.

En golfrejse er perfekt til par, vennegrupper og familier, der gerne vil have masser af kvalitetstid sammen. Udover den friske luft og den gode motion vil en golfferie give jer masser af tid, hvor I sammen kan tale om stort og småt.

Du kan også se vores store udvalg af aktive ferier, og lade dig inspirere af spændende ferieformer, hvor du og dine rejseledsagere sammen kan få oplevelser, når I deltager i underholdende aktiviteter.

Golfrejser året rundt

Golf er en sport, der kan spilles året rundt – så længe du befinder dig det rette sted. Med Sunweb kan du spille golf i fantastiske omgivelser, mens du nyder den glitrende sol og kommer i den helt rigtige feriestemning.

Kombinér sommerens badeferie med en eller flere ture til nogle af Sydeuropas bedste golfbaner. Planlæg en golfrejse i vinterferien til Tenerife eller Egypten eller brug din påskeferie eller efterårsferie på en golfbane i Portugal eller Tyrkiet.

Har du spørgsmål til din golfferie?

Uanset om du booker din golfrejse gennem Sunweb eller et andet sted, så har du muligvis en række spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du booker din næste rejse. Hos Sunweb er vi klar til at hjælpe dig, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Booker du din golfferie gennem Sunweb, så er vi med dig hele vejen, og hvis du har nogle spørgsmål til alt fra transport, hotel og golfbane, så må du ikke tøve med at kontakte os.

Golfbag

Vil du gerne have din egen golfbag med, når du tager på golfferie? Golfbags anses som specialbagage, og du vil derfor opleve, at flyselskaberne opkræver et ekstra tillæg for disse. Beløbet kan variere alt efter, hvor du bestiller din rejse, så det kan være en god idé at forhøre dig hos det valgte selskab, inden du booker din rejse. Golfbags må højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde. Der kan ligeledes kræves ekstra betaling, når din golfbag skal transporteres mellem lufthavnen og hotellet.

Golf handicap

En del baner har en handicapgrænse. Det kan derfor være en god idé at angive dit handicap, når du bestiller din golfrejse. Hvis du har et handicapkort, anbefaler vi, at du tager det med på rejsen, da der kan forekomme kontrol.

Hvad skal du tage højde for på din golfferie?

Har du spørgsmål til dine starttider? Er du ikke helt sikker på, hvilken etikette, du bør udvise på banen eller ved du ikke, om du skal medbringe softspikes eller stålspikes? Der er mange spørgsmål, som du skal have svar på, inden du booker din golfferie. Booker du din golfrejse gennem Sunweb, så er du velkommen til at kontakte os med de spørgsmål, du måtte have.

Golfrejser og andre former for aktiv ferie

Golf er ikke den eneste ferieform, som får sveden til at dryppe fra panden. Book en ferie til Sunrise Sports Resorts og glæd jer til en aktiv ferie, hvor I kan se frem til sveddryppende aktiviteter som svømning, løb, crossfit, aerobic, yoga, tennis og meget mere. Det er et ferieparadis for familier, der elsker at være aktive.

Har du endnu ikke fundet din næste ferie, så gå på opdagelse i vores store udvalg af fantastiske Atlantis ferier.