Sommer 2020Sommerferie 2020

Bestil sommerferien til 2020 allerede nu, hvor udvalget er størst, og priserne er lavest.

Salget af sommerferier i 2020 er allerede godt i gang, og det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig dit drømmehotel til den helt rigtige pris. Det er nu, udvalget er størst, og priserne er lavest. Bestiller du ferien til sommeren 2020 i god tid, får du store early booking-rabatter på vores spændende udvalg af hoteller, uanset om du vælger en af vores mange nyheder eller en af de mere velkendte klassikere. 

Vi har rejser i sommeren 2020 til en lang række solrige destinationer, og uanset om du vil tilbringe ferien i Tyrkiet, Spanien, GrækenlandBulgarien, Portugal og Cypern, så har vi den helt rigtige ferie til dig og dem, du holder af.

Vi har skønne hoteller, som ligger direkte ved stranden, hoteller med All Inclusive, og hoteller med så mange vandrutsjebaner, at selv det mest ivrige legebarn får brug for en middagslur. Er du mere til at nyde tosomheden i eksklusive omgivelser, har vi også en række lækre voksenhoteller, hvor selvforkælelse og afslapning er i højsædet.

Vil du ud og opleve den hyggelige, lokale gæstfrihed, kan vi anbefale et af vores charmerende lejlighedskomplekser, hvor atmosfæren og den personlige service skaber de helt rigtige rammer om din sommerferie.Hvordan vil du rejse?

Find din sommerferie i 2020 hos Sunweb

Hvordan ser din sommerferie ud i 2020? Uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi det helt rigtige hotel til dig.

Skolernes sommerferie

Skolernes sommerferie er altid et populært tidspunkt at rejse på. På vores familievenlige hoteller kan du se frem til en ferie med hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien.

Efterårsferien

Forlæng følelsen af sommer med en ferie til efteråret. Når efteråret og vinterkulden nærmer sig herhjemme i Danmark, så kan vi anbefale en rejse til syden sol og varme.

Lækker orange drink ved poolen på ferie med Sunweb

All Inclusive

Når du holder ferie med All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde din ferie. Der er styr på budgettet og alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksenhoteller

Tag et pusterum fra hverdagen, og nyd en børnefriferie med en, du holder af. Hos os kan du vælge blandt lækre voksenhoteller, hvor afslapning og forkælelse er i fokus.

Familieferie

Skal der være plads til sjov og leg, afslapning og nærvær, så skal du vælge din favorit blandt vores mange familievenlige hoteller, der både byder påfamilieværelser, vandland og All Inclusive.

Vandland

Hoteller med vandland er altid populært blandt børn - og måske kan familiens voksne også slippe den indre vandhund løs. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for alle.

Ferie på budget

Vil du gerne afsted på en billig ferie, så har vi en række gode bud på hoteller og lejligheder fra under 2999,- pr. person. Så kan du bruge pengene på spændende ferieoplevelser i stedet.

Koncepthoteller

Med vores koncepthoteller finder du noget for enhver smag. Uanset om du er til familieferie med vandland, luksuriøse omgivelser eller autentiske og charmerende hoteller så har vi noget for dig.Topsælgere fra 2019

Prøv vores mest populære hoteller fra 2019.

Skæver du også til andres erfaringer, når du skal vælge din næste sommerferie, så tag et kig på vores mest populære hoteller i 2019.

Hotel Asia Beach

5-stjernet Ultra All Inclusive hotel med en god beliggenhed i Oba, Alanya.

Hotel Vasia Village

4-stjernet familievenligt All Inclusive hotel i belligende i Sissi på Kreta.

Hotel Sol Nessebar Bay

4-stjernet All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Nessebar, Bulgarien.

Hotel Yasmin Bodrum

5-stjernet All Inclusive hotel, med smuk beliggenhed på vestkysten af Bodrum-halvøen.Familiefavoritter fra 2019

En samling af de mest populære familiehoteller fra 2019.

Søger du en ferie for hele familien?  Så tag et kig på de mest populære hoteller og lejligheder for familiens store og små. Her finder du sidste års familiefavoritter, som sikre dig en god rejse. 

Hotel Kahya

Populært 4-stjernet All Inclusive hotel midt i byen og tæt på stranden i Alanya.

Hotel Mediterraneo

4-stjernet familievenligt All Inclusive hotel i udkanten af Hersonissos på Kreta.

Obzor Beach Resort

4-stjernet lejlighedskompleks beliggende ned til stranden i Obzor, Bulgarien.

Hotel Pasa Beach

4-stjernet All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Marmaris.Destinationer i sommerferien 2020

Se alle vores rejsemål i 2020

Hvor skal du hen på sommerferie i 2020? Vi har en lang række af spændende destinationer, hvor du er sikret en solrig sommerferie.

Bulgarien

Cypern

Egypten

Grækenland

Portugal

Spanien

TyrkietBulgarien - Sortehavskysten

Med en ferie ved Sortehavet, får du de bedste strande, livlige feriebyer og spændende seværdigheder - alt sammen til en tigtig god pris.

Cypern - Sydvestlig kyst

Det lune Middelhavsklima og det krystalklare vand gør Cypern til et ideelt feriemål for alle, som søger en afslappende ferie ved nogle af Middelhavets mest bedste strande. 

Egypten - Rødehavet

Høje palmer, der svajer i vinden og gyldne sandstrande så lang øjet rækker! Det er nogle af Rødehavskystens mest fremtrædende kendetegn

Egypten - Nilkrydstogt - KOMMER SNART

På et oplevelsesrigt nilkrydstogt sejler du i et roligt tempo på Egyptens længste flod og besøger nogle af landets største kulturelle seværdigheder. 

Grækenland - Korfu

Korfu er en af Grækenlands smukkeste øer. Det turkisblå hav kombineret med frodig natur og masser af solskinstimer, gør Korfu til et dejligt rejsemål.

Grækenland - Kos

Sammenlignet med andre populære græske ø'er er Kos en lille ø. Men mere end halvdelen af Kos' kyststrækning er strand, så øen er oplagt til en badeferie i Grækenland.

Grækenland - Kreta

Når du rejser til Kreta i Grækenland, er du næsten sikret en solrig ferie, idet Kreta har ca. 300 solskinsdage om året og dermed er et af vores mest solrige rejsemål.

Grækenland - Rhodos

Gennem årtier har rejser til Rhodos været populære hos mange europæiske gæster, og den solrige ø er da også noget helt særligt med oplevelser for alle og en hver.

Grækenland - Zakynthos

Zakynthos’ behagelige klima, dejlige strande og skønne atmosfære, har de senere år gjort øen til et yndet rejsemål for rejsende, der ønsker at opleve den vidunderlige øer.

Portugal - Algarve

Atlanterhavets lune vand, det fantastisk smukke naturlandskab og de vidunderlige sandstrande har gjort Algarvekysten til et populært rejsemål.

Spanien - Costa Blanca

Costa Blanca er berømt for sine utrolige sandstrande og mange solskinstimer, men hvad der tit bliver overset, er områdets imponerende natur.

Spanien - Costa Brava

Costa Brava har gennem mange år været en sikker favorit blandt danskere, når kalenderen står på sommer, og det er tid til årets ferie i Spanien.

Spanien - Costa del Sol

De mange solskinstimer, lune temperaturer og vidunderlige strande danner de perfekte rammer for en afslappende badeferie væk fra hverdagen.

Spanien - Gran Canaria

På vulkanøen Gran Canaria finder du alt, hvad hjertet begærer til en skøn ferie – her er både skønne strande, storslået natur og historiske seværdigheder.

Spanien - Mallorca

Mallorca var et af de første populære rejsemål i Spanien og øen har også meget at byde på: betagende natur, dejligt klima og spændende seværdigheder.

Spanien - Tenerife

Med sit evigt bahagelige klima, spændende seværdigheder og dejlige atmosfære er Tenerife det perfekte sted at nyde et afbræk fra hverdagen.

Tyrkiet - Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen byder på dejlige strande, charmerende byer og en fantastisk natur og er et af de smukkeste rejsemål i Tyrkiet.

Tyrkiet - Kusadasi-kysten

Kusadasis kyst er langstrakt og lige. I byen er gode restauranter, et livligt natteliv, en spændende basar og interessante butikker.

Tyrkiet - Marmaris-kysten

Marmaris-kysten ligger på den sydægæiske kyst i det sydvestlige Tyrkiet og er en af de smukkeste kyststrækninger i landet.

Tykiet - Tyrkiets sydkyst

Den tyrkiske sydkyst er en meget populær feriedestination og kaldes også for den "tyrkiske riviera". Området byder på charmerende feriebyer og brede sandstrande.

Til toppen