Book din sommerferie hos Sunweb

Sommerferie

Rejs sydpå i sommerferien

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. sommerferie

Find din sommerferie blandt vores mange rejsemål

Book din rejse i sommerferien, mens udvalget er størst og priserne er bedst

Savner du følelsen af det varme sand mellem tæerne, at mærke solens varme stråler på din hud og komme helt ned i tempo med en god bog ved poolen? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig et stort udvalg af rejser i sommerferien! Her kan du nyde solen og de varme temperaturer på et familievenligt All Inclusive hotel med masser af vandrutsjebaner og underholdning eller et luksuriøst voksenhotel ideelt til en parferie. Mulighederne er mange! 

Sommerferien, og det at rejse til sommer, er for de fleste danskere årets største begivenhed. I sommerferien kan du nemlig genoplade batterierne og skifte det ustadige danske vejr ud med sol og sommer i for eksempel GrækenlandSpanienBulgarienPortugal eller i det tropiske Tyrkiet.

Find en billig sommerrejse

Hos Sunweb kan du finde kvalitetsrejser til en rigtig god pris, og har du mulighed for at rejse udenfor skolernes populære ferieuger, er der mange penge at spare. Vi har dog også et stort udvalg til jer, der ønsker at rejse i uge 28, 29 og 30, hvor sommeren er på sit højeste. Vores sommerrejser i 2023 tilbyder et bredt udvalg af smukke og solrige rejsemål til varme destinationer langs Middelhavskysten.

Se vores mange rejser til sommer lige nedenfor, eller gå på opdagelse i vores afbudsrejser, hvor du kan finde en billig sommerferie.

Hvornår holder du ferie?

Find din drømmeferie i sommerferien

Hvordan vil du rejse til sommer?

Hvordan ser din sommerferie ud? Uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi det helt rigtige hotel til dig. 

Familieferie
Har du lyst til at tage på ferie med familien til sommer? Så er du kommet til det rette sted. For de små er der Sparky Kids Club med dansk og engelsksproget animation i sommerferien. Skal du på ferie med større børn? Så har vi familieferier, hvor du kan nyde de fedeste aktiviteter. 

All inclusive sommerferie
Består din ideelle ferie af at hænge ud på stranden, solbade og blive forkælet? Så er en all-inclusive ferie i 2023 noget for dig. Navnet siger det hele; i disse ferier er alt inkluderet! På et all-inclusive-hotel kan du nyde ubegrænset mad og drikke, det er fantastisk! Så du behøver ikke at bekymre dig om noget. 

Billige sommerferier
Er du på udkig efter en ferie, der passer ind i dit budget? Hos Sunweb finder du en ferie for ethvert budget. Hver dag er der nye tilbud til rådighed. Tip: abonnér på vores Sunweb-tilbud. På den måde vil du altid blive informeret om de bedste tilbud.

Kan du ikke vente til sommerferien?
At slentre langs boulevarder eller gennem smalle gader i charmerende landsbyer, at nyde den betagende natur eller de perlehvide strande med azurblåt havvand og at opleve nattelivet i livlige byer - kan du vente længere med at booke din sommerferie? Se vores aktuelle tilbud på lækre rejser til syden lige her. 


  • De mest populære destinationer
  • Meget kvalitet for pengene
  • Indkvarteringer der hurtigt bliver fuldt booket

Koncepthotel

Med vores koncepthoteller finder du noget for enhver smag. Uanset om du er til familieferie med vandland, luksuriøse omgivelser eller autentiske og charmerende hoteller så har vi noget for dig.

All Inclusive

Når du holder sommerferie med All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde din ferie. Der er styr på budgettet og alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Familieferie

Skal der være plads til sjov og leg, afslapning og nærvær, så skal du vælge din sommerferie blandt vores mange familievenlige hoteller, der både byder på familieværelser, vandland og All Inclusive.

Hotel med vandland

Hoteller med vandland er altid populært blandt børn, når årets sommerferie skal planlægges. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for alle. Måske slipper de voksne også deres indre vandhund løs?

Hvornår vil du rejse?