Sommer 2020

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. sommerferie

Sommerferie 2020

Bestil sommerferien til 2020 allerede nu, hvor udvalget er størst, og priserne er lavest.

Salget af sommerferier i 2020 er allerede godt i gang, og det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig dit drømmehotel til den helt rigtige pris. Det er nu, udvalget er størst, og priserne er lavest. Bestiller du ferien til sommeren 2020 i god tid, får du store early booking-rabatter på vores spændende udvalg af hoteller, uanset om du vælger en af vores mange nyheder eller en af de mere velkendte klassikere. 

Vi har rejser i sommeren 2020 til en lang række solrige destinationer, og uanset om du vil tilbringe ferien i Tyrkiet, Spanien, GrækenlandBulgarien, Portugal og Cypern, så har vi den helt rigtige ferie til dig og dem, du holder af.

Vi har skønne hoteller, som ligger direkte ved stranden, hoteller med All Inclusive, og hoteller med så mange vandrutsjebaner, at selv det mest ivrige legebarn får brug for en middagslur. Er du mere til at nyde tosomheden i eksklusive omgivelser, har vi også en række lækre voksenhoteller, hvor selvforkælelse og afslapning er i højsædet.

Vil du ud og opleve den hyggelige, lokale gæstfrihed, kan vi anbefale et af vores charmerende lejlighedskomplekser, hvor atmosfæren og den personlige service skaber de helt rigtige rammer om din sommerferie.

Hvordan vil du rejse?

Find din sommerferie i 2020 hos Sunweb

Hvordan ser din sommerferie ud i 2020? Uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi det helt rigtige hotel til dig.

Skolernes sommerferie

Skolernes sommerferie er altid et populært tidspunkt at rejse på. På vores familievenlige hoteller kan du se frem til en ferie med hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien.

All Inclusive

Når du holder ferie med All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde din ferie. Der er styr på budgettet og alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Familieferie

Skal der være plads til sjov og leg, afslapning og nærvær, så skal du vælge din favorit blandt vores mange familievenlige hoteller, der både byder påfamilieværelser, vandland og All Inclusive.

Vandland

Hoteller med vandland er altid populært blandt børn - og måske kan familiens voksne også slippe den indre vandhund løs. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for alle.

Topsælgere fra 2019

Prøv vores mest populære hoteller fra 2019.

Skæver du også til andres erfaringer, når du skal vælge din næste sommerferie, så tag et kig på vores mest populære hoteller i 2019.

Hotel Asia Beach

5-stjernet Ultra All Inclusive hotel med en god beliggenhed i Oba, Alanya.

Hotel Vasia Village

4-stjernet familievenligt All Inclusive hotel i belligende i Sissi på Kreta.

Hotel Sol Nessebar Bay

4-stjernet All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Nessebar, Bulgarien.

Hotel Yasmin Bodrum

5-stjernet All Inclusive hotel, med smuk beliggenhed på vestkysten af Bodrum-halvøen.

Familiefavoritter fra 2019

En samling af de mest populære familiehoteller fra 2019.

Søger du en ferie for hele familien?  Så tag et kig på de mest populære hoteller og lejligheder for familiens store og små. Her finder du sidste års familiefavoritter, som sikre dig en god rejse. 

Hotel Kahya

Populært 4-stjernet All Inclusive hotel midt i byen og tæt på stranden i Alanya.

Hotel Mediterraneo

4-stjernet familievenligt All Inclusive hotel i udkanten af Hersonissos på Kreta.

Obzor Beach Resort

4-stjernet lejlighedskompleks beliggende ned til stranden i Obzor, Bulgarien.

Hotel Pasa Beach

4-stjernet All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Marmaris.