Book din sommerferie hos Sunweb med et early booking tilbud. Med så mange ferier at elske, ved vi, at du kan finde den perfekte ferie til dig.

Sommerferie

Rejs sydpå i din sommerferie 2024

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. sommerferie

Find din sommerferie blandt vores mange solrige rejsemål

Book, pak og rejs!

Savner du følelsen af det varme sand mellem tæerne og at mærke solens stråler på din hud? Så er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig et stort udvalg af rejser i sommerferien, men skyld dig - skoleferierne bliver udsolgt først! Med en rejse i din sommerferie kan du genoplade batterierne og skifte det ustadige danske vejr ud med sol og sommer ved en af vores mange solrige destinationer. Hos vores gæster er Tyrkiet, Grækenland og Spanien storfavoritter i sommerferien. Hvor mon din drømmerejse går hen?

Ferietip: Er dine rejseplaner fleksible? Book en afbudsrejse og flyv afsted i sidste øjeblik.

Sommerens mest populære rejsemål

Find en prisvenlig rejse i din sommerferie 2024

Hos Sunweb kan du finde et stort udvalg af sommerferie rejser, så du er sikker på en god sommerferie ved din udvalgte soldestination. Har du ovenikøbet mulighed for at rejse udenfor skolernes populære ferieuger, er der mange penge at spare. Vi har dog også et stort udvalg til dig, der ønsker at rejse i uge 28, 29 og 30, hvor sommeren er på sit højeste. Vores sommerrejser i 2024 tilbyder et bredt udvalg af smukke og solrige rejsemål til varme destinationer langs Middelhavskysten samt i Portugal og Bulgarien.

Sommerferie med børn

Har du lyst til at tage på ferie med familien, når børnene har skoleferie til sommer? Så er du kommet til det rette sted. For de små børn kan vi tilbyde vores børneklub Sparky Kids Club med dansk og engelsksproget animation i sommerferien. Skal du på ferie med større børn, har vi et stort udvalg af familieferier, hvor du kan nyde de fedeste aktiviteter. Er du til vandrutsjebaner og store poolområder, kan du se på nogle af de skønne, familievenlige hoteller på Mallorca, hvor du finder underholdning for både store og små. 

Rejser til sommer med All inclusive

Består din ideelle ferie af at hænge ud på stranden, solbade og blive forkælet? Så er en All inclusive sommerferie i 2024 noget for dig. Navnet siger det hele; i disse ferier er alt inkluderet! På et All inclusive-hotel kan du nyde ubegrænset mad og drikke - så du behøver ikke at bekymre dig om noget! Takket være vores store udvalg af prisvenlige rejser, har vi ferier for alle - også med All inclusive!

Har du endnu ikke valgt dit solrige rejsemål, kan du få inspiration blandt de 5 mest populære All inclusive hoteller, som blandt andet kan findes i Spanien og på Kreta.

Prisvenlig ferie for alle i 2024

At slentre langs boulevarder eller gennem smalle gader i charmerende landsbyer, at nyde den betagende natur eller de perlehvide strande med azurblåt havvand og at opleve nattelivet i livlige byer. Kan du vente længere med at booke din sommerferie? Se vores aktuelle tilbud på lækre rejser til syden.

Er du på udkig efter en ferie, der passer ind i dit budget? Hos Sunweb finder du en rejser i sommerferien for ethvert budget, uanset om du er på udkig efter en pakkerejse eller kun leder efter flybilletter til drømmedestinationen. Drømmer du om at tage bilen sydpå til sommer, kan du finde din næste bilferie i vores udvalg. Hver dag er der nye tilbud til rådighed. Du kan også gå på opdagelse i vores afbudsrejser, hvor du kan finde en prisvenlig sommerferie.

Tilmeld vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage rejseinspiration, tips samt de bedste tilbud.

Koncepthotel

Med vores koncepthoteller finder du noget for enhver smag. Uanset om du er til familieferie med vandland, luksuriøse omgivelser eller autentiske og charmerende hoteller.

All Inclusive

Når du holder sommerferie med All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde din ferie. Der er styr på budgettet og alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Familieferie

Skal der være plads til sjov, afslapning og nærvær, kan du finde din ferie blandt vores familievenlige hoteller, der både byder på familieværelser, vandland og All Inclusive.

Hotel med vandland

Vandland er altid populært blandt børn, når sommerferien skal planlægges. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for både børn og voksne.