Sommerferie

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. sommerferie

Find din sommerferie blandt vores mange rejsemål

Bestil din sommerferie mens udvalget er størst og priserne er bedst

Savner du følelsen af det varme sand mellem tæerne, solen på huden og afslapning med en god bog ved poolen? Drømmer du om at skifte børnens iPad ud med aktiviterer såsom drageflyvning, beach volley og sandslotte langs havkanten? Eller vil du finde en hemmelig strand og dyrke kærligheden og freden, mens hverdagens bekymringer hurtigt forsvinder én efter én? Sommerferien er for de fleste danskere årets største begivenhed. I sommerferien kan du genoplade batterierne og skifte det ustadige danske vejr ud med sol og sommer i for eksempel Grækenland, Spanien, BulgarienPortugal eller i det tropiske Tyrkiet.

Se vores mange rejser til sommer lige nedenfor, eller gå på opdagelse i vores afbudsrejser.

Nyd sommeren i syden

Se alle rejser i juni

Se alle rejser i juli

Se alle rejser i august

Find din drømmeferie i sommerferien

Hvordan vil du rejse til sommer?

Hvordan ser din sommerferie ud? Uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi det helt rigtige hotel til dig. 

Familieferie
Har du lyst til at tage på ferie med familien til sommer? Så er du kommet til det rette sted. For de små er der Sparky Kids Club med dansk og engelsksproget animation i sommerferien. Skal du på ferie med større børn? Så har vi familieferier, hvor du kan nyde de fedeste aktiviteter. 

All inclusive sommerferie
Består din ideelle ferie af at hænge ud på stranden, solbade og blive forkælet? Så er en all-inclusive ferie i 2022 noget for dig. Navnet siger det hele; i disse ferier er alt inkluderet! På et all-inclusive-hotel kan du nyde ubegrænset mad og drikke, det er fantastisk! Så du behøver ikke at bekymre dig om noget. 

Billige sommerferier
Er du på udkig efter en ferie, der passer ind i dit budget? Hos Sunweb finder du en ferie for ethvert budget. Hver dag er der nye tilbud til rådighed. Tip: abonnér på vores Sunweb-tilbud. På den måde vil du altid blive informeret om de bedste tilbud.

Kan du ikke vente til sommerferien?
At slentre langs boulevarder eller gennem smalle gader i charmerende landsbyer, at nyde den betagende natur eller de perlehvide strande med azurblåt havvand og at opleve nattelivet i livlige byer - kan du vente længere med at booke din sommerferie? Se vores aktuelle tilbud på lækre rejser til syden lige her. 


Koncepthotel

Med vores koncepthoteller finder du noget for enhver smag. Uanset om du er til familieferie med vandland, luksuriøse omgivelser eller autentiske og charmerende hoteller så har vi noget for dig.

All Inclusive

Når du holder sommerferie med All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde din ferie. Der er styr på budgettet og alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Familieferie

Skal der være plads til sjov og leg, afslapning og nærvær, så skal du vælge din sommerferie blandt vores mange familievenlige hoteller, der både byder på familieværelser, vandland og All Inclusive.

Hotel med vandland

Hoteller med vandland er altid populært blandt børn, når årets sommerferie skal planlægges. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for alle. Måske slipper de voksne også deres indre vandhund løs?