Sommerferie 2021

Bestil din sommerferie til 2021 allerede i dag

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. sommerferie

Sommerferie 2021

Bestil sommerferien til 2021 allerede nu, hvor udvalget er størst og priserne er lavest

Salget af sommerferier i 2021 er allerede godt i gang, og det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig dit drømmehotel til den helt rigtige pris. Det er nu, udvalget er størst og priserne er lavest. Bestiller du din sommerferie til sommeren 2021 i god tid, får du store early booking-rabatter på vores spændende udvalg af hoteller, uanset om du vælger en af vores mange nyheder eller en af de mere velkendte klassikere. 

Få den sommerferie, du drømmer om

Vi har et stort udvalg af billige rejser i sommerferien 2021 til en lang række soldestinationer, og uanset om du vil tilbringe ferien i Tyrkiet, Spanien, GrækenlandBulgarien eller Portugal, så har vi den helt rigtige sommerferie til dig og dem, du holder af.

Måske du er på udkig efter skønne hoteller, som ligger direkte ved stranden, gode hoteller med All Inclusive eller hoteller med så mange vandrutsjebaner, at selv det mest ivrige legebarn får brug for en middagslur. Er du mere til at nyde tosomheden i eksklusive omgivelser, har vi også en række lækre voksenhoteller, hvor selvforkælelse og afslapning er i højsædet. Perfekt til en uforglemmelig sommerferie kun for voksne. Vil du i stedet ud og opleve den hyggelige, lokale gæstfrihed, kan vi anbefale et af vores charmerende lejlighedskomplekser, hvor atmosfæren og den personlige service skaber de helt rigtige rammer om din sommerferie.

Hvordan vil du rejse til sommer?

Find din sommerferie i 2021 hos os

Hvordan ser din sommerferie ud i 2021? Uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi det helt rigtige hotel til dig.

Skolernes sommerferie 2021

Skolernes sommerferie er altid et populært tidspunkt at rejse på. På vores familievenlige hoteller kan du se frem til en ferie med hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien.

All Inclusive

Når du holder sommerferie med All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde din ferie. Der er styr på budgettet og alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Familieferie

Skal der være plads til sjov og leg, afslapning og nærvær, så skal du vælge din sommerferie blandt vores mange familievenlige hoteller, der både byder på familieværelser, vandland og All Inclusive.

Vandland

Hoteller med vandland er altid populært blandt børn, når årets sommerferie skal planlægges. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for alle. Måske slipper de voksne også deres indre vandhund løs?

Sommerferie topsælgere fra de sidste par år

Prøv vores mest populære hoteller fra de sidste par år.

Skæver du også til andres erfaringer, når du skal vælge din næste sommerferie, så tag et kig på vores mest populære hoteller fra de sidste par år.

Hotel Asia Beach

5-stjernet Ultra All Inclusive hotel med en god beliggenhed i Oba, Alanya.

Hotel Vasia Village

4-stjernet familievenligt All Inclusive hotel i belligende i Sissi på Kreta.

Hotel Sol Nessebar Bay

4-stjernet All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Nessebar, Bulgarien.

Hotel Yasmin Bodrum

5-stjernet All Inclusive hotel, med smuk beliggenhed på vestkysten af halvøen.

Familiefavoritter til sommerferien fra de sidste par år

En samling af de mest populære familiehoteller fra de sidste par år.

Søger du en dejlig sommerferie for hele familien?  Så tag et kig på de mest populære hoteller og lejligheder for familiens store og små. Her finder du sidste års familiefavoritter, som sikre dig en god rejse. 

Hotel Kahya

Populært 4-stjernet All Inclusive hotel midt i byen og tæt på stranden i Alanya.

Hotel Mediterraneo

4-stjernet familievenligt All Inclusive hotel i udkanten af Hersonissos på Kreta.

Obzor Beach Resort

4-stjernet lejlighedskompleks beliggende ned til stranden i Obzor, Bulgarien.

Hotel Pasa Beach

4-stjernet All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i Marmaris.

Se alle hoteller for sommeren 2021