Transfer på din rejse

  1. transfer

Transfer fra lufthavnen til dit hotel og tilbage

Hos Sunweb kan du bestille transfer som et tilvalg til din booking. Det giver dig friheden til at vælge om du ønsker almindelig transfer, privat transfer eller om du selv ønsker at stå for transport fra lufthavnen til dit hotel.

Du kan bestille transfer gennem Mit Sunweb under 'Book yderligere tilvalg' og herefter 'book transfer'.

  • Fleksibilitet på din ferie
  • Du vælger selv mellem almindelig eller privat transfer
  • Afhentningstider justeres efter din flyrejse

Information om din transfer

Hos Sunweb skal du vælge den tranfer, der passer bedst til dig!

Hvorfor er transfer valgfri?

I den dynamiske rejseverden er der en stigende efterspørgsel efter fleksibilitet. Ved ikke længere at medregne transfer i pakkerne som standard, tilbyder vi vores gæster større valgfrihed til at sammensætte deres ferie, som de vil. Du kan nu vælge at arrangere din transport selv, eller du kan vælge transfer hos Sunweb. Denne service med reception i lufthavnen og vejledning til dit hotel er stadig mulig og kan bestilles i første trin når du bestiller din ferie.

Bustransfer

I lufthavnen vil du blive modtaget af en guide / repræsentant fra Sunweb, der viser dig til den rigtige bus. Denne bus stopper ved forskellige hoteller undervejs. Til returflyvningen meddeles afhentningstiden på hotellet en dag før din afgang.

Privat transfer

Du bliver henvist til din privat transfer i lufthavnen. Du vil blive kørt fra lufthavnen og direkte til dit hotel, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at stoppe på forskellige hoteller. På den måde kan du begynde at nyde ferien tidligere. Det samme vil gøre sig gældende på turen fra dit hotel og til lufthavnen.

Priserne

Priserne vil fremgå af i bookingforløbet. 

Hvordan bestiller du transfer?

Det er let at bestille transfer inden din ferie. Du kan gøre dette, mens du foretager din rejsebestilling i trin 1. Bestilte du ikke transfer da du bestite din ferie? Intet problem! Du kan nem bestille (privat) transfer gennem Mit Sunweb op til 5 dage før afrejse.

Er du usikker på om du har bestilt transfer? Du kan altid se dette i Mit Sunweb eller på din faktura, hvor du kan se om omkostningerne er blevet opkrævet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du stadig bestille transfer.

Tilkøb af transfer ved ankomst på destinationen

Har du ikke bestilt transfer inden afrejse, kan dette gøres ved ankomst på destinationen. Vær opmærksom på, at det kun er muligt at tilkøbe transfer på destinationen i tilfælde af, at der stadigvæk er ledige pladser i transferbussen. I tilfælde af, at der ikke er flere ledige pladser, vil vores guider henvise dig til taxaer eller lokal offentlig transport. Transfer kan tilkøbes på destinationen hos din lokale guide og koster det samme, som ved bestilling hjemmefra. Du finder prisen i Trin 1, Tilvalg. Du kan betale med kreditkort eller kontanter (både Euro og danske Kroner) enten ved ankomst eller i løbet af ferien.