Transfer på din rejseTransfer fra lufthavnen til dit hotel og tilbage

Fra 8. oktober 2019, kan transfer bestilles som et tilvalg. Det giver dig friheden til at vælge om du ønsker almindelig transfer, privat transfer eller om du selv ønsker at stå for transport fra lufthavnen til dit hotel.

Under bookingforløbet bestiller du nemt og billigt din (private) transfer i det første trin. Har du glemt dette, eller ønsker du alligevel transfer? På Mit Sunweb kan dette gøres op til 5 dage før afrejse under 'Ændre booking'. Her vælger du efterfølgende hvilken type transfer du ønsker i trin 2.

  • Fleksibilitet på din ferie
  • Du vælger selv mellem almindelig eller privat transfer
  • Afhentningstider justeres efter din flyrejse


Information om din transfer

Hos Sunweb skal du vælge den tranfer, der passer bedst til dig!

Hvorfor er transfer valgfri fra 8. oktober 2019?

I den dynamiske rejseverden er der en stigende efterspørgsel efter fleksibilitet. Ved ikke længere at medregne transfer i pakkerne som standard, tilbyder vi vores gæster større valgfrihed til at sammensætte deres ferie, som de vil. Du kan nu vælge at arrangere din transport selv, eller du kan vælge transfer hos Sunweb. Denne service med reception i lufthavnen og vejledning til dit hotel er stadig mulig og kan bestilles i første trin når du bestiller din ferie.

For hvilke rejser er transfer ikke længere inkluderet som standard?

Transfer er ikke længere inkluderet som standard for ferier bestilt fra 8. oktober til Madeira, Kreta og Costa del Sol. Har du bestilt din ferie til en af disse rejsemål? Så er transfer ikke inkluderet. Har du bestilt til et andet rejsemål? Så er transfer inkluderet i din ferie.

Bustransfer

I lufthavnen vil du blive modtaget af en guide / repræsentant fra Sunweb, der viser dig til den rigtige bus. Denne bus stopper ved forskellige hoteller undervejs. Til returflyvningen meddeles afhentningstiden på hotellet en dag før din afgang.

Privat transfer

Du bliver henvist til din privat transfer i lufthavnen. Du vil blive kørt fra lufthavnen og direkte til dit hotel, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at stoppe på forskellige hoteller. På den måde kan du begynde at nyde ferien tidligere. Det samme vil gøre sig gældende på turen fra dit hotel og til lufthavnen.

Priserne

Priserne vil fremgå af i bookingforløbet. 

Hvordan bestiller du transfer?

Det er let at bestille transfer inden din ferie. Du kan gøre dette, mens du foretager din rejsebestilling i trin 1. Bestilte du ikke transfer da du bestite din ferie? Intet problem! Du kan nem bestille (privat) transfer gennem Mit Sunweb op til 5 dage før afrejse.

Er du usikker på om du har bestilt transfer? Du kan altid se dette i Mit Sunweb eller på din faktura, hvor du kan se om omkostningerne er blevet opkrævet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du stadig bestille transfer.