Skiferie til Tyskland

Destination image

Info omkring landet

Du behøver ikke at skulle langvejs, for at opleve en fantastisk ferie på ski. Ca. 550 km. nede i Tyskland ligger skiområdet ’Wintersport Arena Sauerland’. Skiområdet byder på udfordrende skiløb for både begyndere og øvede samt en masse andre aktiviteter for hele familien.

Familieskiferie i Tyskland

Området er i særdeleshed familievenligt og der er lagt stor vægt på, at der er noget for alle aldre. Der tilbydes skiskole, så familiens mindste kan lære at stå på ski eller drøne en tur ned af en af de sjove kælkebakker. Samtidig er der en masse at give sig i kast med uden for pisterne. Foruden 65 km piste, kælkebaner og langrend tilbyder Sauerland også aktiviteter som vandreture, badeland, Gocart og meget mere.

Skirejser til Tyskland med Sunweb

Rejser du med Sunweb på ski, er liftkort altid inkluderet i prisen hjemmefra. Vi tilbyder både større familiehoteller samt de mindre og hyggelige hoteller, når du besøger Sauerland. Vil du slippe for at tænke på madlavning under din skiferie, kan du vælge at holde din skiferie på et af vores hoteller med halvpension.

BEMÆRK, Sunweb tilbyder ikke guideservice i Tyskland.

Vis mere Vis mindre
Se alle skiferier her

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Berlin.

Sprog:
Det officielle sprog er tysk.

Tid:
Tyskland har ingen tidsforskel ift. Danmark.

Penge:
Den officielle møntenhed er euro.

Drikkepenge:
På tyske restauranter og barer er det normalt at give 10% i drikkepenge.

Mad og drikke:
Tyskland er kendt for sine pølser, bl.a. bratwurst, kartoffelsalater samt sauerkraut. Hertil følger også gerne en stor øl.

Åbningstider butikker:
Generelt er butikker åbne fra mandag – fredag kl. 09.00 – 19.00. Lørdag lukker mange butikker kl. 12.00. De fleste butikker har lukket om søndagen.

Strøm:
Strømforsyningen er 230 volt.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Rejse med bil:
De nationale veje er gode. Det påkræves at din bil er tilpasset til vejrforholdene, eksempelvis vinterdæk i vintersæsonen.

Vejr

Kort

Se alle skiferier her