1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Tyskland
Tyskland

Skiferie til Tyskland

Info omkring landet

Skiferie i Tyskland – En ferie for familien

Du behøver ikke at tage langvejs for at opleve en fantastisk ferie på ski. Cirka 500 kilometer fra den dansk-tyske grænse ligger skiområdet "Wintersport Arena Sauerland", hvilket gør det velegnet til en kortere tur. Skiområdet byder på udfordrende skiløb for både begyndere og øvede samt en masse andre aktiviteter for hele familien. Her er der noget for enhver smag!

Udover de omkring 70 kilometer pister, er der meget andet at lave i "Wintersport Arena Sauerland". Området byder på hele 104 kilometer langrendspister, og i dalen er der mange vandrestier, der regelmæssigt ryddes for sne, så de er lette at færdes på. Du kan også begive dig ud på isen i form af skøjteløb i en af issportshallerne i Willingen, Winterberg eller Diedenshausen. Sidst, men ikke mindst, er det muligt at tage en tur på kælkebakken eller prøve Gokart under din skiferie i Tyskland.

Skiområdet er i særdeleshed familievenligt, og der er lagt stor vægt på, at der er noget for alle aldre. Der tilbydes skiskole, så de allermindste og nybegynderne i familien kan føle sig i trykke hænder, når de deres første sving skal tages.

Skiferie i Tyskland – Smuk natur og gæstfrihed

Sauerlands landskab er kendetegnet ved de lave bjerge, høje sletter dækket med skov, dale, søer, floder og skønne landsbyer og byer med masser af hyggelig stemning. Denne kombination af smuk natur og gæstfri atmosfære, gør at dette område har en topplacering over skiområder i Tyskland.

Skiferie i Tyskland – Winterberg & Wilingen

I den hyggelige by Winterberg finder du et antal bilfrie gader med butikker, restauranter, barer og afterski-steder. Det kompakte skiområde er perfekt til nybegynderen, og familier med børn. Winterberg har også et offentligt wellnesscenter med swimmingpool, hvor du kan slappe af efter en dag på pisten. Desuden byder nabobyen Altastenberg, som ligger cirka 5 kilometer væk, også på smukke pister og en kælkebane.

Den idylliske landsby Willingen ligger i en højde af 520 meter, og skiområdet, der ligger i en højde af omkring 800 meter, har de højeste bjerge i Sauerland. Der er noget for enhver smag i Willingen! I centrum finder du butikker, hyggelige barer og diskoteker. På en af de mange restauranter kan du prøve lækre kulinariske specialiteter fra Sauerland. Guten appetit!

Skiferie i Tyskland - Aktiviteter for hele familien

Sjove parker, kælkebakker, vandrestier, langrendsterræn og fremragende pister sikrer, at du får en dejlig ferie. Både Willingen og Winterberg har en spa med blandt andet en swimmingpool og sauna, og der mulighed for at booke en skøn og afslappende massage. Dette er stedet for dem, der ønsker at tilbringe en dag med noget andet end skiløb, snowboarding eller langrend. Specielt for børnene er det tropiske badeland i Willingen et hit!

Skiferie i Tyskland – Afterski og hyggelig atmosfære

Ligesom i Østrig, Frankrig, Italien og Andorra, kan du også nyde godt af forskellige afterski-muligheder i Sauerland. Du finder flere skihytter og hyggelige barer på pisterne og i landsbyerne. Dans med til festligt musik – både nyt og de gode schlager-hits! Foretrækker du i stedet en mere rolig stund med familien, så er det også muligt, da stedet byder på masser af hyggelige indkvarteringer med de mest nødvendige faciliteter for en hyggelig og bekvem skiferie i det tyske.

Skiferie til Tyskland med Sunweb – Bolig og liftkort

Rejser du med Sunweb på skiferie til Tyskland, så tilbydes der både større familiehoteller samt mindre hoteller i Sauerland. Vil du slippe for at tænke på madlavning under din skiferie, kan du vælge at holde din skiferie på et af vores hoteller med halvpension. Liftkortet er ikke altid inkluderet i prisen, som du betaler hjemmefra.

Bemærk: Sunweb tilbyder ikke guideservice i Tyskland

Mest populære skiområder