Økonomisk tryghed

Rejs trygt med Sunweb

  1. Hjem
  2. Om Sunweb
  3. Tryghed paa rejsen

Oplev økonomisk tryghed på din ferie med sunweb

Sunweb er stolt medlem af flere danske og hollandske rejseorganisationer, hvilket betyder, at du trygt kan rejse med os.

Rejsearrangører i Danmark

Rejsearrangører i Danmark, RID, er en interesseorganisation og brancheforening for danske rejsearrangører. RID skaber rammevilkår, der medfører, at konkurrencen i rejsebranchen sker på lige og rimelige vilkår. RID er bl.a. repræsenteret i Pakkerejse-Ankenævnet, Rejsegarantifonden, Luftfartsrådet, Transportministeriets EU-specialudvalg for transport, Udenrigsministeriets Internationale Operative Stab (IOS), Danish Travel Awards præsidium samt løbende i diverse lovforberedende udvalg. For at være medlem af RID kræves det, at der drives virksomhed på en seriøs måde og efterlever lovgivningens krav, Pakkerejse-Ankenævnets kendelser og RIDs retningslinjer og standarder. Læs mere om RID her.

Rejsegarantifonden 

Rejsegarantifonden er en privat og selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Endvidere skal Rejsegarantifonden finansiere og betjene et rejseankenævn. Læs mere om Rejsegarantifonden her.

Garantien på din rejse ligger hos den hollandske rejsegarantifond (SGR) i fuld overensstemmelse med europæiske vedtægter. Se nedenstående for mere information om dette. At Sunweb samtidig er registreret i Rejsegarantifonden betyder, at det bekræftes af Rejsegarantifonden, at vi stiller økonomisk sikkerhed for din rejse. Sunweb er registreret i Rejsegarantifonden med nummer 2231.

SGR

Sunweb stiller sikkerhed for det beløb, du har betalt for din pakkerejse. Det gælder også for hjemrejse i tilfælde af vores insolvens. For alle pakkerejser yder vi denne sikkerhed via den hollandske rejsegarantifond; Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), hvor vi har medlemsnummer 3609. SGR er en hollandsk non-profit organisaton, der, ligesom den danske rejsegarantifond, sikrer, at du kan få dine penge refunderet i tilfælde af rejsebureauets konkurs. Læs mere om SGR her.

Shopping Secure & E-commerce Europe

Shopping Secure er det internationale varemærke ved online shopping af Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org er den hollandske handelsorganisation for virksomheder, der bærer Thuiswinkel-varemærket og overvåger varemærket. Medlemmerne af brancheorganisationen arbejder i overensstemmelse med Thuiswinkel adfærds kodeks, som er baseret på europæiske og nationale love, forskrifter og retningslinjer, bindende generelle vilkår, betingelser og eventuelle bilæg. Flere oplysninger her. Baseret på Secure Shopping-certificeringen er Sunweb tilknyttet European Multi-Channel and Online Trade Association (E-commerce Europe), et europæisk kvalitetsstempel for webshops (https://www.ecommerce-europe.eu/).

Far smører solcreme på sin datter på stranden med form som Sunwebs logo

Book & rejs bekymringsfrit

  • Finansielt beskyttede pakkerejser igennem SGR
  • Tryg rejse med hjemrejse- og refunderingsgaranti
  • Kvalitetsgaranti med Rejsegarantifonden og RID
Book din sommerferie hos Sunweb med et early booking tilbud. Med så mange ferier at elske, ved vi, at du kan finde den perfekte ferie til dig.

Book den perfekte solferie

Book den perfekte skiferie