Rejs trygt med os

  1. Hjem
  2. Om Sunweb
  3. Tryghed paa rejsen

Tryghed på din ferie

Sunweb er stolt medlem af flere rejseorganisationer som betyder, du trygt kan rejse med os.

Rejsearrangører i Danmark

Rejsearrangører i Danmark, RID, er en interesseorganisation og brancheforening for danske rejsearrangører. RID skaber rammevilkår der gør, at konkurrencen i rejsebranchen sker på lige og rimelige vilkår. RID er bl.a. repræsenteret i Pakkerejse-Ankenævnet, Rejsegarantifonden, Luftfartsrådet, Transportministeriets EU-specialudvalg for transport, Udenrigsministeriets Internationale Operative Stab (IOS), Danish Travel Awards præsidium samt løbende i diverse lovforberedende udvalg. For at være medlem af RID kræves det, at vi driver virksomhed på en seriøs måde og efterlever lovgivningens krav, Pakkerejse-Ankenævnets kendelser og RIDs retningslinjer og standarder. Læs mere om RID her.

 

Rejsegarantifonden 

Rejsegarantifonden er en privat, selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Endvidere skal fonden finansiere og betjene et rejseankenævn. Sunweb er registreret som nummer 2231. Læs mere om Rejsegarantifonden her.

SGR

Bestemmelserne for pakkerejser kræver, at vi stiller sikkerhed for det beløb, du har betalt for din pakkerejse bestilt hos os. Det gælder også for hjemrejse i tilfælde af vores insolvens. For alle pakkerejser yder vi denne sikkerhed ved hjælp af Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Det betyder, at din ferie er økonomisk beskyttet af SGR. Du kan finde betingelserne for SGR her. SGR er en hollandsk non-profit organisaton, der beskytter rejsende mod konkurser. Sunwebs medlemsnummer er 1966. Læs mere om SGR her.

Find din Solrejser

Find din Skiferie