1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Les Portes du Soleil
  5. Avoriaz
Avoriaz

Skiferie til Avoriaz

Info omkring skiområdet

Skiferie i Avoriaz til ethvert niveau

Avoriaz er et hyggeligt og bilfrit skisportssted i Frankrig beliggende over Morzine i 1800 metes højde. Derfra har du en fantastisk udsigt over dalen. Avoriaz har 79 km pister med muligheder for alle, uanset om det er din første skiferie, eller du er en garvet skiløber. Avoriaz placeret midt på pisterne og derfor har de fleste indkvarteringer en ski in/ski out placering. Sammen med blandt andet Morzine og Châtel udgør det skiområdet Les Portes du Soleil, der tilbyder et enormt skisystem med hele 650 km pister. Pisterne varierer, og takket være det store skiområde kan du prøve nye pister hver dag.

Hoteller til enhver smag i Avoriaz

Når du bestiller din skiferie til Avoriaz med Sunweb, finder du et stort udvalg af indkvarteringer til enhver smag uanset om du drømmer om et stort chalet eller et hotel i Avoriaz med forplejning. Skal du på skiferie med børn, har vi et stort udvalg af familievenlige indkvarteringer og mulighed for både All inclusive og eget køkken afhængig af, hvad du foretrækker på din skiferie i Avoriaz.

Oplev fantastisk skiløb på en skiferie i Avoriaz

Midt i Avoriaz er der et børneområde for dem, der er nye på ski. Her ligger også børnenes skiskole, hvilket gør det nemt at aflevere og hente børnene. Til dem, der har meget små børn, tilbydes børnepasning. Avoriaz er også indehaver af den mest stejle pist i Alperne, nemlig Le Mur de Chavanette, også kaldet ”Væggen”. Le Mur går under kategorien "orange" pist, hvilket betyder, at sværhedsgraden går ud over den traditionelle skala fra grøn til sort. Den pist fører til Schweiz, men der er selvfølgelig alternative ruter omkring Le Mur. I Avoriaz finder du også 40 km langrendspister og i hele Les Portes du soleil er der er i alt 200 km langrendspister.

Aktiviteter for alle aldre i Avoriaz

I årenes løb har resortet udviklet sig til et skisportssted med en masse charme og mange aktiviteter udover skiløb. I centrum af landsbyen er der mange hyggelige caféer, supermarkeder og gourmetrestauranter. En skirejse til Avoriaz er et særligt godt valg, hvis du skal på familieskitur med børn. Destinationen er nemlig tidligere blevet kåret som det bedste familie skiresort af World Snow Awards.

Udvid dit liftkort på en skiferie i Avoriaz

Når du bestiller en pakkerejse hos Sunweb, medfølger der altid et liftkort. Med et liftkort til Avoriaz har du adgang til alle destinationens 79 pister. Til øvende skiløbere anbefales det dog at købe det udvidede liftkort, som giver adgang til alle 650 pistekilometer i Les Portes du Soleil og byder på endeløse muligheder for fantastisk skiløb.

Se alle vores skiferier til Frankrig.

Pistekilometer

6
15
26
6
Total 53

Antal lifte

3

18

14

Højde

2277m
1150m

Gletscher

0

Langrend

26Km

Funpark

4

Avoriaz

Pistekilometer

307Km
1091Km
800Km
30Km
Total 2228Km

Antal lifte

56

327

397

Højde

2350m
248m

Gletscher

0

Langrend

132Km

Funpark

110

Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil

Top 3