Skiferie i julen

Pak gaver op i sneen

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. vinterferie
  4. jul

Skiferie i julen

Tag på skiferie i julen, og vær' sikker på hvid jul

Det er efterhånden mange år siden vi oplevede en hvid jul i Danmark. Kunne du godt tænke dig at lave om på dette? Så skal du helt klart holde jul på ski! Med en juleskiferie fra Sunweb kan du tilbringe en uforglemmelig skiferie hen over julen - langt væk fra den sædvanlige stress omkring juletid. Vi har et stort udvalg af billige skirejser i julen til både AndorraFrankrigItalienSchweizØstrig og Tyskland, så du frit kan vælge, hvor du vil fejre jul.

Rejs med Sunweb på skiferie i julen
Vil du kombinere dejlige dage på de snedækkede pister med god traditionel jul i charmerende omgivelser, så har vi den helt rigtige juleskiferie til dig - endda til en rigtig god pris. Sunweb har prisgaranti på alle vores skirejser og mange fordele, der sikre dig en tryg og sikker rejse.

 

Kombinér skiferien med jul i familiens skød

Hold jul i sneen med dem, du holder allermest af. Når julen står for døren, og sneen langsomt daler ned over det bjergrige landskab, er der intet bedre end at samle familien til en hyggelig aften foran pejsen. Hos Sunweb finder du et godt udvalg af lejligheder og chaleter med god plads til, at familien kan samles til dejlig skiferie i julen. Du kan naturligvis også vælge et af de mange hoteller, som gør noget særligt ud af at forkæle gæsterne i julen.

Skal ferien gå til sol og varme?

Book en af vores mange varme og lækre destinationer med sol til vinter. Se udvalg af vintersol her. Her kan du istedet åbne pakker under palmetræerne og drikke paraplydrinks i alle regnbuens farver. Hvad foretrækker du?

Jul med Sunweb!

Tag på juleeventyr i alperne og bliv sikret en hvid jul!

Liftkortet er altid med i prisen
✔ Skiferie til alle de populære skiområder
Verdens bedste skirejsearrangørr 5 år i træk!