Nytårsrejser

Rejs på ferie hen over nytår

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Nytaarsrejser

Rejs mod varmen til nytår

Drømmer du om at rejse mod varmen til nytår? Det forstår vi godt. Der findes intet så magisk som at kunne springe ind i det nye år i et andet land. Langt de fleste sydeuropæiske lande, fejrer nytår ligesom os. Det ville ikke være skørt både at forvente fyrværkeri, fest i gaderne og fantastisk stemning på hotellerne, der også ofte pynter op og holder fest. Skal du danse tango i Spanien, drikke portvin i Portugal eller noget så eksotisk som at dykke i Egypten?

Charterferie til nytår

Fordelene ved at fejre nytårsferie i varmen er ufatteligt mange. Når du booker en pakkerejse til nytår, slipper du for det første for oprydningen dagen efter. Desuden er alt nyt og spændende og små ting kan pludselig virke langt mere romantiske og meningsfulde. Med en nytårsrejse hos Sunweb kan du også se frem til at vende solgylden retur med fornyet energi og D-vitamin i overflod.

Miniferie til nytår

Tag på miniferie eller forlænget weekend hen over nytår. Rejs for eksempel onsdag eller torsdag og vend retur igen mandag. Få det maksimale ud af din ferie ved at planlægge enkelte aktiviteter på forhånd, og book nu den en spa-behandling, bare fordi du kan! Sørg for at forkæle dig selv og glæd dig ved tanken om, at det er mørkt og koldt hjemme i Danmark.

Ferie til nytår

Hold nytår i udlandet