Bæredygtig & ansvarlig turisme

  1. Hjem
  2. Ansvarligturisme

Sammen går vi mod en mere bæredygtig fremtid

Hos Sunweb mener vi, at alle fortjener en ferie, hvor de kan tage en pause fra hverdagen, genoplade batterierne og skabe minder for livet. Vores mål er at tilbyde personaliserede rejser til alle. Men hvis vi fortsat vil gøre dette på en ordentlig og ansvarlig måde, er vi som branche nødt til at reagere på de aktuelle tendenser og tage hensyn til bæredygtig udvikling.

Vi kan ikke løbe fra, at det at rejse har en negativ indvirkning på miljøet og klimaet. Og lad os være helt ærlige: 100% bæredygtige rejser findes ikke. Vi er dog overbevist om, at det er muligt at reducere den negative indvirkning af at rejse, særligt ved at øge den positive.

Hos Sunweb har vi til måls at blive den førende digitale ferieekspert i Europa, og vi ønsker at være med til at forme fremtidens rejser. For at opnå dette er det vores ansvar at gøre vores økosystem mere bæredygtigt. Men det kan vi naturligvis ikke gøre alene. Sammen med vores kunder, vores leverandører, partnere og kolleger kan vi øge initiativerne mod en mere ansvarlig turisme.

På den måde vil vores fremtidige generationer kunne nyde al den skønhed, som vores smukke verden har at byde på.

 

Sunweb er Travelife-certificeret!

 

Sunweb har for nylig modtaget Travelife-certifikatet for bæredygtighed. Travelife er et internationalt anerkendt certificeringsprogram - af Global SustainableTourism Council (GSTC) - specialiseret i bæredygtig forvaltning af rejsebranchen. I modsætning til mange andre rejseselskaber lykkedes det os at opnå den højeste status, nemlig “Travelife Certified”. Vi er blevet overrakt dette certifikat, efter at en uafhængig revision kunne vurdere os positivt på omkring 255 punkter vedrørende bæredygtighed og virksomhedens sociale ansvar. Vi bærer naturligvis dette certifikat med stolthed, og vil fortsætte med at forbedre de nuværende bæredygtighedsinitiativer, så vi kan gøre os fortjent til certifikatet igen om to år.