1. Hjem
 2. Rejser
 3. Early booking

Din drømmeferie er lige rundt om hjørnet

Hvordan ser din drømmeferie ud? Alt er muligt, for vi har åbnet for early booking til de bedste feriedestinationer i fx Spanien, Grækenland, Portugal og Tyrkiet. Se den komplette samling af tilbud til sydens sol. 

Fordele ved at booke din sommerferie i god tid:

 • Tiden går hurtigere når man glæder sig til sin drømmerejse
 • Booker du tidligt, har du det største udvalg af tilgængelige rejser og værelser
 • Med vores early booking rabat sparer du op til 1500,- kr. pr. booking
 • Fleksibel ombookingsgaranti: Gratis ombooking op til to uger før afrejse på alle rejser

Vi sørger for din sikkerhed

Vi sørger for en sikker og tryg rejse lige fra du bestiller din rejse, til du kommer sikkert hjem igen. Hvad gør vi det? Læs alt om vores garantier under vores corona oversigt.

Læs om vores Covid Comfort

Se alle vores early booking tilbud

Find din næste drømmeferie

Find din drømmerejse hos Sunweb

Luk øjnene og tænk på din drømmeferie. Hvordan føles det? Find dig tilrette ved den overdådige morgenbuffet, mærk solen på huden eller gå en slentretur gennem din yndlings by. Nyd lyden af kvistene på syrenerne, se solnedgangen sammen, hånd i hånd, og husk på de lange sommeraftener. Åbn øjnene - Det er tid til at booke dit næste ferieminde nu med early booking rabat. Vi har noget til dig, uanset om du drømmer om fascinerende natur og kultur på en af de populære græske øer, imponerende All Inclusive hoteller i Tyrkiet eller lækker tapas og kold sangria på en fortovscafé i Spanien. Du kan også rejse til Egypten og opleve nogle af verdens mest farverige fisk på snorkleture ud fra Rødehavets kyst, eller du kan nyde solen fra en solseng på en af Bulgariens gyldne sandstrande.

Billige rejser med early booking deals

Det har bestemt sine fordele at bestille i god tid. En ting er at udbuddet er størst, men priserne har det også med at stige som værelserne bliver udsolgt. Vinteren er kommet til Danmark, og det er koldt og blæsende udenfor. Det betyder, at mange allerede er begyndt at planlægge deres sommerferie til sommeren 2022. Skal du være sikker på en plads i solen på netop det hotel du går og drømmer om. så kan du med fordel planlægge og bestille din ferie nu. Det er nu, udvalget er størst og priserne lavest, så bestiller du din ferie i dag, kan du spare mange penge med vores early booking-rabatter.

Find din drømmeferie hos os, og spar penge med de mange fordele ved vores early booking rabatter.

 • Få den bedste pris på dit drømmehotel
 • Få det værelse du altid er kommet for sent til
 • Undgå voldsomme prisstigninger på flyrejsen
 • Book med rabat og få mere ferie for pengene
 • Rejs bekymringsfrit med vores garantier

Ferier med familien

Der er mange fordele forbundet med at booke din rejse i god tid. Som den helt store bonus er, at du og familien kan glæde jer til jeres ferie sammen. Tiden går også ofte hurtigere, og der er lys "forenden", som man kalder det. Samtidigt så vil du også kunne opleve, at mange af de populære hoteller har rimelige priser og langt flere værelsesmuligheder. En vigtig faktor er også, at vi jo sælger en pakkerejse, der inkluderer fly! Flypriserne kan vi desværre ikke kontrollere, og vores erfaring er, at disse hurtigt kan stige voldsomt i pris nu tættere, man kommer på afrejsedatoen. Hos Sunweb vil vi gerne belønne vores gæster for at booke deres rejse hos os i god tid. Derfor finder du forskellige rabatter alt efter hvilket hotel, du vælger.

Book din rejse billigt hos Sunweb allerede i dag, og glæd familien med flere uforglemmelige øjeblikke. Vi glæder os til at rejse med dig.