efterårsferie rejser i efteråret

Efterårsferie

Prisvenlige rejser i din efterårsferie

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Efterårsferie

Prisvenlige rejser i efterårsferien 2024

Forlæng sommeren og rejs med os på ferie i efteråret

Rejser du sydpå i din efterårsferie, er det en perfekt måde at give dig selv og din familie et velfortjent pause fra hverdagen og det danske efterårsvejr. Hvad siger du til et af vores familiehoteller med vandrutsjebaner i Spanien eller en afslappende solferie med din partner på et All inclusive hotel ved Tyrkiets sydkyst? Uanset hvilken ferie du drømmer om, så har vi efterårsferien til dig. Har du ikke fået booket din ferie i god tid, finder du et stort udvalg af afbudsrejser i efterårsferien her hos Sunweb.

Populære rejsemål i efterårsferien

Nyd solen i din efterårsferie 2024

Når efterårsvejret melder sin ankomst, er det rart at rejse til en destination med sol og varme i efterårsferien. Vi har altid et stort udvalg af prisvenlige rejser i efterårsferien til skønne solrige destinationer såsom Grækenland, Spanien, Egypten og Tyrkiet.

Er du til lækre All Inclusive hoteller, hyggelige ferielejligheder eller en afslappende voksenferie? Hvis du vil være sikker på at få en plads i varmen, når efterårets blæsevejr melder sin ankomst, så anbefaler vi, at du bestiller din efterårsferie i god tid. Har du ikke fået booket din ferie i god tid, finder du et stort udvalg af afbudsrejser i uge 42 her hos Sunweb.

Forlæng sommeren med rejser i efterårsferien

Når du tager på i efteråret i september eller oktober, kan du nyde alle fordelene! På mange af vores solrige destinationer er der stadig op til 25 grader varmt og masser af soltimer. Når du rejser i efteråret, vil der oftest også være mindre turister, og du slipper for de lange køer ved buffeten og kampen om solsengene ved poolen.

Varme rejsemål i efterårsferien

Hvad siger du til en rejse til de varme lande i oktober? På De Kanariske Øer kan du nyde en temperatur på omkring 20-25 grader i oktober - helt perfekt til en lun strandferie. Ved Rødehavet i Egypten kan du nyde temperaturer på omkring 30 grader, mens du udforsker det smukke koralrev på en dykkerferie.

Rejs i skolernes efterårsferie

Skal du på efterårsferie med børn? Så er det oplagt at rejse i børnenes skoleferie, hvor I kan nyde tiltrængt kvalitetstid og vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og en masse minder fra delte oplevelser i efterårsferien. Der er mange muligheder, når du skal på efterårsferie med børn. Vi har et stort udvalg af familievenlige hoteller, hvor I kan nyde et væld af aktiviteter i efterårsferien, herunder vandland og underholdning for børn i alle aldre.

Hvor skal man rejse hen i efterårsferien?

Søger du sol og varme i din efterårsferie, kan du rejse til Egypten, hvor temperaturen er omkring 30 grader. Spanien, Tyrkiet, Cypern og nogle græske øer har også temperaturer mellem 25-30 grader i efterårsferien uge 42.

Hvilken græsk ø er varmest i oktober?

Den varmeste græske ø i oktober er Rhodos, hvor temperaturen ligger omkring 25 grader. Også Kreta og Korfu har en behagelig temperatur i oktober på omkring 20-24 grader.