Tilbage

Rejser til Rhodos

Destination image

Information om regionen

Gennem årtier har rejser til Rhodos været populære hos mange europæiske gæster, og den solrige ø er da også noget helt særligt. Øen er den største blandt de dodekanesiske øer og har ca. 100.000 indbyggere. Rhodos har både uspoleret natur, kilometervis af strande og historiske seværdigheder.

Velkommen til Rhodos - Solens ø

Rhodos kaldes også solens ø, og den får du rig mulighed for at nyde ved en af de utallige strande, der ligger langs hele kyststrækningen. Lange, gyldne strande med sand eller småsten ligger i den ene bugt efter den anden. Her er børnevenlige strande, strande med vind og bølger perfekt til vandsport, og små, uspolerede strande, hvor du kan finde en plads i solen næsten for dig selv. Alle Sunwebs destinationer på Rhodos ligger i nærheden af en strand, og ferie på Rhodos anbefales derfor til alle, der gerne vil på badeferie i Grækenland.

Smag på det græske køkken

I alle feriebyerne og især i Rhodos bys gamle bydel finder du et stort udvalg af græske taverner og restauranter, hvor du kan nyde det fantastiske græske køkken. Når du rejser til Rhodos, kan du glæde dig til at nyde lækre retter, såsom souvlaki, moussaka, grillet fisk og skaldyr og de lækre, småretter, mezes. Øen producerer også sin egen vin og olivenolie, og her bruges masser af friske råvarer i madlavningen.

Oplev Lindos med Sunweb

Sunweb tilbyder gode og billige rejser til Rhodos, og vi har hoteller i byerne Faliraki, Ialyssos, Ixia, Kalithea, Kiotari, Kolymbia og Rhodos by. Som en spændende nyhed, tilbyder vi fra 2015 også All Inclusive rejser til Rhodos' smukkeste by, Lindos. Sunweb tilbyder et stort udvalg af gode og billige All Inclusive hoteller med mange faciliteter, samt små, familiedrevne lejlighedshoteller. Uanset, hvordan du foretrækker at holde din næste ferie på Rhodos, og om du rejser med familien, venner eller alene, så kan vi finde det helt rigtige tilbud til dig, når du skal rejse til Rhodos. Sunweb har en dansktalende guide på Rhodos i hele sæsonen, som vil være tilgængelig på telefon.

Vis mere Vis mindre

Populære destinationer i Rhodos

Mest populære byer

Andre byer

Udflugter

Fra €0

Du kan bestille forskellige udflugter på stedet. Din rejseguide kan give dig flere oplysninger om dette under velkomstmødet. Børn (3 til 11 år) får 50% rabat, og babyer (0 til 2 år) deltager gratis. Disse rabatter gælder (normalt) ikke for indgangsgebyrer, mad og drikkevarer. De angivne priser er vejledende, og det er muligt, at udflugter afviger fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

a picture
Jeepsafari
Fra €65

Opleve Rhodos' smukke natur i åbne jeeps. Vi kører over bakker, på små veje og off-road gennem skoven, og undervejs kan du nyde en fantastisk udsigt over Rhodos og øens smukke bugter. På denne tur får du set sider af Rhodos, hvor du ellers aldrig ville være kommet forbi. Ved frokosttid spiser vi en picnic frokost i nærheden af en lille kirke. Dagen slutter med en forfriskende dukkert i havet, så glem ikke badetøj og håndklæde.

a picture
Til Lindos med båd
Fra €46

På denne udflugt begiver du dig mod byen Lindos, hvor du nyder en skøn sejltur langs den smukke kystlinje. I Lindos har du god tid til at udforske byen, hvor du selv kan vælge om du vil besøge Akropolis sammen med din guide, eller udforske det historiske sted på egen hånd. Du får også mulighed for at snuppe en forfriskende svømmetur på vejen tilbage.

a picture
Symi
Fra €45

Øen Symi er populært kendt som 'svampeøen'. På denne udflugt har du mulighed for at besøge en lokal svampefabrik samt nyde en skøn gåtur rundt i de hyggelige gader i byen. Herefter vil du sejle videre over på den modsatte side af øen, hvor du kan udforske det lokale kloster.

a picture
Ørundtur
Fra €46

Tage med på denne udflugt og besøg det kæmpe kors ved Filerimos, hvor turen også tager dig forbi en historisk slotsruin samt et gammelt, græsk hus, som er bygget i den traditionelle arkitektur. Du vil også opleve Profitis Illias, som er en traditionel kirke med udsigt over øen. Dagen afsluttes med et besøg til de populære Seven Springs, de syv naturlige kilder.

Gennemsnitstemperaturer

Fly information

I sommersæsonen 2019 flyver Sunweb fra København til Rhodos hver fredag med Aegean Airlines. I skolernes sommerferie flyver vi derudover også hver tirsdag med SAS og hver fredag med Norwegian. Fra Billund flyver vi til Rhodos hver fredag med Aegean Airlines, og i skolernes sommerferie flyver vi derudover også hver tirsdag med SAS. Flyvningen tager ca. 3 timer og 30 minutter.

Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer

* Transfertiden til Ialyssos og Ixia er ca. 40 min. * Transfertiden til Rhodos by er ca. 40 – 60 min. * Transfertiden til Afandou og Faliraki er ca. 75 min. * Transfertiden til Kalithea er ca. 50 min. * Transfertiden til Kiotari er ca. 150 min. * Transfertiden til Lindos er ca. 120 min. * Transfertiden til Kalathos er ca. 105 min. * Transfertiden til Lahania er ca. 180 min. * Transfertiden til Kolymbia er ca. 80 min.

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt indkvartering gennem Sunweb, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokument med flyplanen ca. en uge før afrejsen. Denne skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas. 

Til toppen