Tilbage

Rejser til Rhodos

Destination image

Information om regionen

Gennem årtier har rejser til Rhodos været populære hos mange europæiske gæster, og den solrige ø er da også noget helt særligt. Øen er den største blandt de dodekanesiske øer og har ca. 100.000 indbyggere. Rhodos har både uspoleret natur, kilometervis af strande og historiske seværdigheder.

Velkommen til Rhodos - Solens ø

Rhodos kaldes også solens ø, og den får du rig mulighed for at nyde ved en af de utallige strande, der ligger langs hele kyststrækningen. Lange, gyldne strande med sand eller småsten ligger i den ene bugt efter den anden. Her er børnevenlige strande, strande med vind og bølger perfekt til vandsport, og små, uspolerede strande, hvor du kan finde en plads i solen næsten for dig selv. Alle Sunwebs destinationer på Rhodos ligger i nærheden af en strand, og ferie på Rhodos anbefales derfor til alle, der gerne vil på badeferie i Grækenland.

Smag på det græske køkken

I alle feriebyerne og især i Rhodos bys gamle bydel finder du et stort udvalg af græske taverner og restauranter, hvor du kan nyde det fantastiske græske køkken. Når du rejser til Rhodos, kan du glæde dig til at nyde lækre retter, såsom souvlaki, moussaka, grillet fisk og skaldyr og de lækre, småretter, mezes. Øen producerer også sin egen vin og olivenolie, og her bruges masser af friske råvarer i madlavningen.

Oplev Lindos med Sunweb

Sunweb tilbyder gode og billige rejser til Rhodos, og vi har hoteller i byerne Faliraki, Ialyssos, Ixia, Kalithea, Kiotari, Kolymbia og Rhodos by. Som en spændende nyhed, tilbyder vi fra 2015 også All Inclusive rejser til Rhodos' smukkeste by, Lindos. Sunweb tilbyder et stort udvalg af gode og billige All Inclusive hoteller med mange faciliteter, samt små, familiedrevne lejlighedshoteller. Uanset, hvordan du foretrækker at holde din næste ferie på Rhodos, og om du rejser med familien, venner eller alene, så kan vi finde det helt rigtige tilbud til dig, når du skal rejse til Rhodos. Sunweb tilbyder dansk guideservice på Rhodos i hele sæsonen, og vores danske guider besøger på de fleste destinationer dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie. Vi tilbyder desuden udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Rhodos

Fly information

I sommersæsonen 2019 flyver Sunweb fra København til Rhodos hver fredag med Aegean Airlines. I skolernes sommerferie flyver vi derudover også hver tirsdag med SAS og hver fredag med Norwegian. Fra Billund flyver vi til Rhodos hver fredag med Aegean Airlines, og i skolernes sommerferie flyver vi derudover også hver tirsdag med SAS. Flyvningen tager ca. 3 timer og 30 minutter.

Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer

* Transfertiden til Ialyssos og Ixia er ca. 40 min. * Transfertiden til Rhodos by er ca. 40 – 60 min. * Transfertiden til Afandou og Faliraki er ca. 75 min. * Transfertiden til Kalithea er ca. 50 min. * Transfertiden til Kiotari er ca. 150 min. * Transfertiden til Lindos er ca. 120 min. * Transfertiden til Kalathos er ca. 105 min. * Transfertiden til Lahania er ca. 180 min. * Transfertiden til Kolymbia er ca. 80 min.

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt indkvartering gennem Sunweb, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokument med flyplanen ca. en uge før afrejsen. Denne skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas. 

Udflugter

Sunweb tilbyder et stort udvalg af udflugter og aktiviteter på Rhodos. Nedenfor ses et udvalg af det vi tilbyder. Udflugterne gennemføres enten med dansk eller engelsktalende guide. Det endelige udflugtsprogram udleveres ved ankomst og kan variere alt efter, hvor du bor på Rhodos. Vi tager forbehold for ændringer.

Sommerfugledalen & Den gamle by

På denne udflugt vil du besøge to af de største seværdigheder på Rhodos. Vi tager først til Petaloudes, også kaldet Sommerfugledalen. Her lever tusindvis af sommerfugle, og du kan nyde synet af de fine, farverige sommerfugle på en vandretur igennem dalen. Efter denne naturoplevelse kører vi med bus til Rhodos gamle bydel. Her skal vi se ruinerne af Apollon-templet, Rhodos Akropolis og det gamle amfiteater. Her er tid til at gå rundt på egen hånd og nyde en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa.

Jeep safari

Opleve Rhodos' smukke natur i åbne jeeps. Vi kører over bakker, på små veje og off-road gennem skoven, og undervejs kan du nyde en fantastisk udsigt over Rhodos og øens smukke bugter. På denne tur får du set sider af Rhodos, hvor du ellers aldrig ville være kommet forbi. Ved frokosttid spiser vi en picnic frokost i nærheden af en lille kirke. Dagen slutter med en forfriskende dukkert i havet, så glem ikke badetøj og håndklæde.

Lazy Cruise

En dejlig, afslappende dag langs de smukke bugter på østkysten af Rhodos. Vi stævner ud fra Mandraki havnen. Første stop er Vagies bugten, i dag blot kaldet Anthony Quinn-bugten, hvor den berømte "Navarones kanoner" er optaget. Her kan du tage en forfriskende dukkert fra båden. Herefter sejliger vi til Tsambika Beach, hvor vi gør endnu et badestop. I Stegna bugten kaster vi anker, og vi bliver sejlet ind til stranden i små både. Her har du god tid til at svømme, solbade og slappe af. Vi spiser frokost på en lille, græsk taverna på stranden (drikkevarer er ekskl.). På vej tilbage stopper båden i Afandou bugten, og vi gør et kort fotostop i bugten ved Kalithea.

Symi

Vi sejler fra havnen i Rhodos by til den smukke ø Symi, hvor det smukke syn af venezianske huse bygget op af klippesiden møder dig allerede ved indsejlingen. Øens hovederhverv var tidligere fremstilling af naturlige svampe, og disse sælges i mange butikker i de smalle gader. Det kan anbefales at spise fisk til frokost, da øen bugner af friskfangede fisk. Efter et par timer på egen hånd tager vi til Panormiti på den sydlige del af øen, hvor det berømte kloster St. Michele ligger.

Fethiye

Under din ferie på Rhodos har du mulighed for at kombinere to helt forskellige kulturer. Vi sejler til Fethiye i Tyrkiet, hvor vi først besøger det gamle amfiteater i Telmessos. Herefter kører vi med bus til de berømte lykiske kongegrave, der er hugget ind i klipperne. Herefter kører vi gennem den forladte by, Karmylassos, der gemmer på både græsk og tyrkisk historie. Tilbage i Fethiye er der tid på egen hånd, hvor du kan slentre gennem de smalle gader i den gamle bydel, hvor der er rig mulighed for at shoppe. Du kan også besøge det lille fiskemarked og købe frisk fisk, som restauranterne tilbereder præcis efter dine ønsker. En dejlig dag med oplevelser, du sent vil glemme.

Vejr & klima

Populære destinationer i Rhodos
Til toppen