Grupperejser

  1. Hjem
  2. Grupperejser

Bestil jeres grupperejse hos os og få den rejse I drømmer om

Vi står klar til at hjælpe jer med at sammensætte jeres næste rejse

Er I en gruppe, der ønsker mere end ti værelser, som gerne vil på ferie sammen, så er I kommet til det rette sted. Vi har et hold af dygtige og erfarne rejsekonsulenter, som er klar til at hjælpe jer med at finde jeres næste grupperejse.

Vil du gerne samle hele familien og rejse sydpå? Vil du og vennegruppen gerne afsted på aktiv ferie? Skal foreningen eller firmaet på tur med særlige interesser eller ønsker? Uanset hvad, så kan vores hold af rejsekonsulenter hjælpe med at arrangere en grupperejse, der passer til jeres ønsker og behov.

Send os jeres rejseønsker via nedenstående e-mail, så kontakter vi dig i løbet af syv hverdage.


Du bedes inkludere følgende kontaktoplysninger:

Navn:
Firma*:
Mobil:
Mail:

Antal voksne:
Antal børn:
Antal spædbørn:

Budget:
Rejselængde:
Afrejsedato:
Foretrukken destination:
Transport (Kør-selv, bus, fly):
Angiv afrejseposition:
Forplejningstype (All inclusive, morgenmad, eget køkken):

* ikke nødvendigt

Dine data vil blive behandlet i forhold til vores privalivspolitik om personlige oplysninger.

Derfor skal I rejse med os:

  • Skræddersyede rejseprogrammer
  • Mulighed for forplejning, transfer samt udflugter
  • Nøje udvalgte hoteller og aktiviteter
  • Erfaren og dedikeret gruppeafdeling

Lad os skræddersy jeres grupperejse

Få præcis den rejse, som passer til jer

Rejser for den store familie

Drømmer du om at holde rund fødselsdag under varmere himmelstrøg? Eller hvad med en skiferie for hele familien? Vi sørger for fly, hotel og transfer, så I nemt kan nyde en ferie sammen uden bekymringer.

Studierejser for unge

Skal gymnasieklassen på studietur næste semester? Lad os arrangere årets studietur og hjælpe jer med at få præcis den rejse, der passer til jer. Vi arrangerer studierejser til sydens sol og de sneklædte bjerge.

Rejser for klubber og foreninger

Mangler du inspiration til årets sommerfest for fodboldholdet? Eller hvad med en spændende skiferie for løbeklubben? Vores dygtige hold af rejsekonsulenter finder den rejse, der passer til jer.

Cykelrejser og aktiv ferie

Er du til en aktiv ferie, som byder på tennis, golf og fitness? Eller hvad med en cykelferie gennem Mallorcas bakkede landskab? Vi har grupperejsen til dig, uanset om du ønsker en ferie med sol eller sne.

Firmarejser

Med en firmarejse har du mulighed for at ryste medarbejderne tættere sammen og styrke sammenholdet i smukke omgivelser. Vi lytter til jeres ønsker og behov og skræddersyer rejsen til jer.

Seniorrejser

Tænker du på en mindeværdig solferie for alle vennerne? Eller måske står pensionistforeningen og skal arrangere en rejse? Vores gruppeafdeling er klar til at arrangere den seniorrejse, I drømmer om.