En gruppe venner nyder ferien på båd med Sunweb

GrupperejserBestil jeres grupperejse hos os og få den rejse I drømmer om

Vi står klar til at hjælpe jer med at sammensætte jeres næste rejse

Er I en gruppe på 15 personer eller derover, som gerne vil på ferie sammen, så er I kommet til det rette sted. Vi har et hold af dygtige og erfarne rejsekonsulenter, som er klar til at hjælpe jer med at finde jeres næste grupperejse.

Vil du gerne samle hele familien og rejse sydpå? Vil du og vennegruppen gerne afsted på aktiv ferie? Skal foreningen eller firmaet på tur med særlige interesser eller ønsker? Uanset hvad, så kan vores hold af rejsekonsulenter hjælpe med at arrangere grupperejser efter jeres ønsker.

Send os jeres rejseønsker via nedenstående formular, så kontakter vi dig i løbet af 2-4 hverdage.

Dine data vil blive behandlet i forhold til vores politik om personlige oplysninger.

Derfor skal I rejse med os:

  • Skræddersyet program
  • Mulighed for forplejning, transfer og udflugter
  • Nøje udvalgte hoteller og aktiviteter
  • Erfaren og dedikeret gruppeafdeling


Lad os skræddersy jeres grupperejse

Få præcis den rejse, som passer til jer

Stor familie holder ferie på stranden med Sunweb

Rejser for den store familie

Drømmer du om at holde rund fødselsdag under varmere himmelstrøg? Eller hvad med en skiferie for hele familien? Vi sørger for fly, hotel og transfer, så I nemt kan nyde en ferie sammen uden bekymringer.

Piger på studietur i poolen med Sunweb

Studierejser for unge

Skal gymnasieklassen på studietur næste semester? Lad os arrangere årets studietur og hjælpe jer med at få præcis den rejse, der passer til jer. Vi arrangerer studierejser til sydens sol og de sneklædte bjerge.

Gruppe af unge på skiferie med Sunweb

Rejser for klubber og foreninger

Mangler du inspiration til årets sommerfest for fodboldholdet? Eller hvad med en spændende skiferie for løbeklubben? Vores dygtige hold af rejsekonsulenter finder den rejse, der passer til jer.

To venner på cykelrejse med Sunweb

Cykelrejser og aktiv ferie

Er du til en aktiv ferie, som byder på tennis, golf og fitness? Eller hvad med en cykelferie gennem Mallorcas bakkede landskab? Vi har grupperejsen til dig, uanset om du ønsker en ferie med sol eller sne.

En gruppe på firmarejse med Sunweb

Firmarejser

Med en firmarejse har du mulighed for at ryste medarbejderne tættere sammen og styrke sammenholdet i smukke omgivelser. Vi lytter til jeres ønsker og behov og skræddersyer rejsen til jer.

Et ældre par ombord på båd med Sunweb

Seniorrejser

Tænker du på en mindeværdig solferie for alle vennerne? Eller måske står pensionistforeningen og skal arrangere en rejse? Vores gruppeafdeling er klar til at arrangere den seniorrejse, I drømmer om.