Grupperejser

Solrige grupperejser

  1. Hjem
  2. Grupperejser

Nyd en solrig grupperejse sydpå

Vil du gerne rejse sydpå med hele familien eller nyde en aktiv solferie med din vennegruppe? Hos Sunweb kan du vælge blandt en lang række grupperejser på solrige destinationer såsom Spanien, Egypten, Grækenland eller Portugal. Du kan nemt finde lige præcis dén grupperejse, du drømmer om, ved at angive antal rejsende og værelser i søgefunktionen nedenfor. Se hele vores store udvalg af skønne hoteller og lejligheder, og find din næste solrige grupperejse i dag.

Stort udvalg af solrige grupperejser

Grupperejser med dine venner eller hele familien er en fantastisk måde at skabe uforglemmelige minder med de mennesker, du holder allermest af. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af grupperejser til en lang række solrige rejsemål. Hvad siger du til at udforske de bedste strande på Kreta eller nyde varmen på en grupperejse til De Kanariske Øer? Du kan nemt angive antal rejsende og hvor mange værelser, I har brug for, i søgefunktionen ovenfor. På den måde kan du hurtigt finde lige præcis den grupperejse, du drømmer om.

Du kan finde grupperejser på alle tidspunkter af året hos Sunweb. Ønsker du at rejse i højsæsonen såsom i sommerferien og i de øvrige skoleferier, anbefaler vi, at du bestiller din grupperejse i god tid, så du er sikker på, at der er plads til alle.

Grupperejser med aktiviteter for alle

På en grupperejse er det vigtigt, at der er aktiviteter for alle. Uanset om du er på familieferie med børn i forskellige aldre eller på grupperejse med 10 af dine bedste venner, skal der derfor være noget for enhver smag. Drømmer I om en aktiv grupperejse, kan I tage på eventyr i Rødehavet, hvor I kan opleve både koralrev og farverige fisk. Foretrækker nogle af jer en mere afslappende ferie, kan I vælge et af vores mange skønne All inclusive hoteller i Egypten.

Har du brug for inspiration til aktiviteter på din grupperejse, kan du tage et kig på vores udflugter. Her finder du en lang række spændende aktiviteter velegnet på rejser til unge såvel som voksne i blandt andet Grækenland, Spanien og Portugal.

Grupperejser for unge

Rejser du på grupperejse med hele familien, kan du vælge mellem et stort udvalg af børnevenlige familiehoteller. I vores indkvarteringer kan du blandt andet finde hoteller med store familieværelser, All inclusive, børneunderholdning, legepladser og vandland.

Grupperejser for voksne

Planlægger du en grupperejse for voksne, hvor I kan nyde jeres udvalgte destination og aktiviteter i ro og mag? Du finder et stort udvalg af voksenferier på populære destinationer såsom Mallorca,  Grækenland og Tyrkiet. På vores voksenhoteller vil du opleve smagfuldt indrettede hoteller med en afslappende atmosfære. Flere af vores hoteller tilbyder både wellness og sportsaktiviteter, så du kan opleve netop den grupperejse for voksne, du drømmer om.