familieskitur

Familieskitur

Skiferie med børn

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. familieskitur

Familieskitur til dig, som rejser på skiferie med børn

Hos Sunweb finder du den perfekte familieskiferie til dig og din familie

Findes der noget bedre end at se børn på ski, som suser afsted i det smukke, snedækkede vinterlandskab? Hos Sunweb har vi et stort udvalg af børnevenlige skiferier og indkvarteringer med forplejning til dig, som rejser på skiferie med børn.

Med vores mange års erfaring ved vi, at du har rigeligt at tænke på, når du rejser på familie skiferie. De fleste af vores destinationer i blandt andet Frankrig og Italien byder på børneskiskole, børnebakker eller store børneområder med alverdens sjove udfordringer. Du har også mulighed for at leje skiudstyr, når du booker din familieskitur hos Sunweb.

Find din familieskiferie

Familieskitur - på skiferie med børn

Skal du på familieskitur, er der meget at overveje. Hvor skal I rejse hen? Hvilke faciliteter har I brug for? Hvor lejer I børneski? Hvor meget plads skal I bruge, og skal I vælge hotel, lejlighed eller chalet?

Hos Sunweb har vi årtiers erfaring med skiferier, og vi ved derfor, hvilke skiområder og overnatningssteder der er perfekte til en familie skiferie! Vi ved også, at du har rigeligt at tænke på, når du skal på skiferie med børn. Når du bestiller en skiferie hos Sunweb, sørger vi derfor for det hele med vores pakkerejser som inkluderer overnatning, liftkort og skiudstyr.

Planlægger I en skiferie i julen, har vi også et stort udvalg af indkvarteringer, hvor I kan hygge jer henover julen, mens I nyder pisterne og den friske alpeluft.

Børnevenlig skiferie: Børn på ski - uanset niveau

En familie skiferie skal være sjov for hele familien. Det skal være en tur, hvor I sammen kan skabe uforglemmelige familieminder. Er det din første skiferie med børn, leder du sikkert efter en børnevenlig skiferie med skiskole og brede, begyndervenlige pister, som ikke er for stejle. Det er nemlig vigtigt, at det er en sjov og tryg førstegangsoplevelse for dine børn på ski. Særligt Østrigske Flachau og Wagrain er kendt for at være nogle af de mest familievenlige skiområder i Alperne. Her finder du også både flere fremragende skiskoler, legepladser og børneområder.

På den anden side af den tysk-østrigske grænse ligger den tyske by Winterberg. Udover at være en del af det populære skiområde Wintersport Arena Sauerland, er Winterberg et perfekt sted til den første skiferie med børn, da de børnevenlige pister er forholdsvis korte og flade. Vil I lave noget andet end at stå på ski én af dagene? Tag børnene med på kælkebakke eller kør en smuk tur gennem området i en hestetrukket kane. Det er ferieminder, I ikke glemmer!

Med en transporttid på kun 6 timer fra den dansk-tyske grænse er Winterberg også et overskueligt skiområde, hvis I har planer om en kør-selv skiferie med børn.

Et familievenligt hotel, chalet eller lejlighed til din skiferie med børn

Et hyggeligt chalet eller en rummelig lejlighed med plads til hele familien? Eget køkken hvor I kan lave mad, når det passer jer? En skiferie med All inclusive, hvor I både kan benytte sauna eller få en omgang massage efter en aktiv dag på ski? Uanset hvilken slags bolig I ønsker at komme hjem til efter en lang dag på pisterne, har vi et stort udvalg af indkvarteringer. I bestemmer også selv placeringen: Vil I bo tæt på pist og lift, så I ikke spilder værdifuld tid på transport? Eller I en lokal landsby med hyggelige barer og restauranter omkring jer?

Vil du kun stå på ski i en forlænget weekend? I vores store udvalg finder du nemt overnatning selv til korte skirejser.