1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Norge
Norge

Skiferie til Norge

Info omkring landet

Skiferie i Norge

Norge er i sandhed et vinterparadis! Her kan du opleve den smukkeste natur og stå på ski eller snowboard i eventyrlige fyrreskove. Snesæsonen er lang, og snesikkerheden høj pga. den nordlige beliggenhed. Der er masser af pister at vælge i mellem, og uanset om du er begynder eller ekspert, finder du de rigtige nedkørsler for dig i Norge! Rejs f.eks. til Trysil for at opleve et af Norges største skiområder.

Vidunderlige vinteraftener

Vinteren i Norge er kendetegnet ved korte dage og mørke, kolde nætter, men det betyder bestemt ikke, at du skal kede dig indendørs. At stå på ski under stjernerne, er en magisk oplevelse, og det har du rig mulighed for her takket være de mange oplyste pister. En anden ganske særlig oplevelse, du helt sikkert vil huske for livet, er en tur på hundeslæde. Du kan selv køre slæden, eller du kan krybe under et tæppe og nyde det natlige vinterlandskab, mens du bliver kørt rundt.

Fantastisk sne i månedsvis

Her falder de første snefnug allerede i november, og de bliver liggende helt til april. Tag afsted i foråret, hvis du vil nyde de begyndende længere dage, eller i december for at holde hvid jul. Selv hvis du rejser til Norge i starten eller slutningen af sæsonen, er der garanti for et tykt snelag takket være snekanoner. Hvornår skal du afsted?

Mest populære skiområder