Nyd skiferien fra hotel

Hotel til din skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel

Vælg et hotel med komfort

Få en velfortjent ferie i dejlige omgivelser

Er du på udkig efter et hotel til din skiferie? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller i populære skiområder i blandt andet Frankrig, Italien, Schweiz og Østrig. Vi har et udvalg af hoteller for enhver smag. Vil du helst bo centralt i byen? Intet problem! Foretrækker du kort afstand til pisten? Det er også en mulighed! Leder du efter et hotel med forplejning? Vi har et stort udvalg af hoteller med halvpension! Se vores udvalg af pakkerejser og find din næste skiferie med fly, hotel og liftkort.

Et hotel til enhver skiferie

Du finder et stort udvalg af hoteller til din skiferie hos Sunweb i nogle af de mest populære skiområder i Europa. Vælg et hotel i Østrig i det populære skiområde Sölden eller et hotel i Frankrig i de verdenskendte franske områder Les Trois Vallées og Les Sybelles.

Foretrækker du en mindre befærdet destination? Med sin begrænsede størrelse er kan du nyde et hotel i Andorra, som ikke er en lige så besøgt skidestination sammenlignet med andre skiområder i Alperne. Til trods for sin størrelse finder du 65 bjergtoppe og skiområder med høj beliggenhed og snesikkerhed i landet.

Vi har skihoteller til enhver smag: Med eller uden forplejning, meget plads eller småt og intimt. Du bestemmer også selv placeringen: Foretrækker du at bo tæt på pist og lift, så du ikke spilder værdifuld tid på transport? Eller måske en hyggelig, lokal landsby med butikker og restauranter? Uanset hvilken slags indkvartering, du drømmer om på din næste skiferie, finder du et stort udvalg hos Sunweb.

Skihoteller for hele familien

Skal hele familien med på familieskitur, foretrækker du måske et familievenligt hotel i et område med sjove aktiviteter og børnevenlige pister. Østrigske Flachau og Wagrain er nogle af de mest børnevenlige skiområder i Alperne. Her finder du både skiskoler, legepladser og børneområder, samt børnevenlige pister, som er forholdsvis korte og flade.

En rummelig lejlighed eller et chalet kan også være ideelt, hvis du rejser på skiferie med en større gruppe. Med plads til alt mellem 4-15 personer er vi sikre på, at du nok skal finde den rigtige løsning for lige netop din skiferie.

Hotel med forplejning

Vil du gerne undgå at bruge tiden på madlavning i din skiferie, er et hotel med forplejning en god måde at fokusere på kvalitetstid sammen med familien. Rejser du på skiferie med børn, foretrækker du måske imidlertid større indflydelse på jeres måltider. Vi har derfor også et stort udvalg af chaleter og lejligheder med køkken, hvor du kan smøre madpakker og lave hyggelige snacks om aftenen.

Foretrækker du at bruge din tid på pisterne, kan du vælge et hotel med All inclusive eller halvpension. Vælger du et hotel med halvpension, er morgenmad og aftensmad inkluderet, og du har derfor god mulighed for at opleve nogle af de lokale spisesteder på pisterne.

Afslapning på et luksushotel

Foretrækker du at komme hjem til fuld afslapning efter en lang dag på pisterne? Vi har et stort udvalg af luksuriøse hoteller med wellness og spafaciliteter. Har du prøvet at bo på 5-stjernede luksushoteller i verdensklasse? Det kan du opleve på VAYA Resorts, som er eksklusive hoteller og lejlighedskomplekser placeret i nogle af de bedste skiresorts i Østrig; Serfaus, Sölden, St. Anton, Fieberbrunn, Kaprun og Galtür. VAYA Resorts er især velegnet til par, som drømmer om en romantisk skiferie i luksuriøse omgivelser.