Dykkerferie

Dykkerferie

Dykkerferie til Rødehavet

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Dykkerferie

Book en dykkerferie med Sunweb og oplev Det Røde Havs forunderlige verden

Det smukke koralrev. De farverige fisk og de store skibsvrag. Rødehavet gemmer på masser af store oplevelser under den lyseblå havoverflade. Booker du en dykkerferie med Sunweb, kan du glæde dig til storslåede dykkeoplevelser, når du sammen med professionelle dykkerinstruktører får unikke oplevelser med hjem fra en aktiv ferie.  

Find den dykkerrejse der passer til dig i vores store udvalg af dykkerferier på populære feriedestinationer som Sharm el Sheikh og Hurghada. Vi er med dig fra start til slut, så du kun skal koncentrere dig om at nyde de store oplevelser, der venter på din dykkerferie.

Hvilken dykkerferie drømmer du om?

Tag på dykkerferie med Sunweb

Dykkerferie – en populær rejseform

At tage på dykkerferie er blevet en populær rejseform. 2/3 dele af jorden er dækket af vand, og det er derfor selvsagt, at havet byder på uforglemmelige oplevelser. En dykkerferie er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil rejse under varmere himmelstrøg, men som samtidig gerne vil have oplevelser med hjem.

For at gøre din dykkerferie til en succes er det først og fremmest vigtigt, at du har nogle professionelle mennesker omkring dig, der forstår at guide dig, så du føler dig tryg, når du dykker og kan koncentrere dig om det vigtige: At nyde havet. Vi har samlet de vigtigste ting, som du skal være opmærksom på, når du tager på dykkerrejse.

Professionelle dykkerinstruktører

Destinationer som Sharm el Sheikh og Hurghada stiller masser af professionelle dykkerinstruktører til rådighed. Er du mest tryg ved at kommunikere med dansktalende instruktører, er der gode muligheder for at finde dykkerinstruktører fra Danmark.

Svømmefødder i rigtig størrelse

Når du bestiller din dykkerferie, bliver du ofte bedt om at oplyse din skostørrelse. Det skal du, fordi du skal have svømmefødder i den rette størrelse – tro os, det er vigtigt, da det at dykke er hårdt, og et par svømmefødder i rette størrelse gør det nemmere for dig at bevæge dig under vandet. Når der er styr på svømmefødder og våddragt, skal du blot huske at pakke pas og solcreme, så du er klar til en solskinsdag ved Rødehavet.

Lær dykkertegnene

Før du tager ud på den første tur, hvor du skal dykke på åbent hav, er det vigtigt, at I sammen gennemgår alle de nødvendige tegn, som I skal bruge for at kunne kommunikere med hinanden under vandet. Hertil skal du udfylde en helbredserklæring, så du ikke risikerer, at udsætte dig selv for fare, når du dykker.

Start ud på lave dybder

Når det endelig er tid til at tage første dyk på åbent hav, så start stille og roligt ud. Det er ikke en god idé at starte med et dyk på tyve meter. Find et godt område, hvor I kan dykke ned på fire til fem meter og stadig få oplevelsen af at være på dykkerferie. Der er masser af sådanne områder omkring Det Røde Hav. Vi anbefaler steder som The Temple, hvor du ikke skal mere end fire meter ned, før du kan opleve koralrevets farver.

Korte dykkerture

Når du dykker med professionelle dykkerinstruktører, ved de også, hvor lang tid du bør bruge under havets overflade af gangen. Typisk vil et dyk på 45 minutter være tilstrækkeligt, før der er behov for en pause.

Planlæg dykkerturene i starten af din ferie

Læg dykkerturene i begyndelsen af din ferie. Der skal gå 18 timer, før du må flyve efter et dyk – ellers risikerer du dykkersyge på grund af tryk. 

Dykkerferie i Egypten

Tager du på på eventyr i Rødehavet med en dykkerferie i Egypten, får du ikke bare mulighed for at nyde nogle af verdens skønneste feriebyer. Du får også mulighed for at dykke i Rødehavet. Kystbyer som Sharm el Sheikh og Hurghada er oplagte destinationer for dig, der gerne vil kombinere solferie med dykkerrejse. Fra feriebyen Sharm el Sheikh er det nemt at komme ud til dykkerparadiset Naama Bay. Her er der rig mulighed for at opleve Rødehavets fiskemylder og det imponerende koralrev.

Hvad siger du til at hoppe ind i det nye år blandt farverige fisk på en nytårsrejse til en af vores egyptiske destinationer? Du kan også bruge din vinterferie på at udforske koralrevet ud fra Egyptens kyst! Fra vores egyptiske destinationer kan du opleve en dykkerferie hele året rundt.

Aktive ferier med Sunweb

Hos Sunweb tilbyder vi et hav af aktive ferier, der passer til dig med et behov for oplevelser på ferien. Du finder alt fra golfrejser til crossfit, hvilket er en fordel, hvis du rejser med en familie, hvor alle elsker sport, men har forskellige præferencer. Én vil spille fodbold, én vil gå til aerobic og en tredje drømmer om to ugers tennis. Det er intet problem – book en ferie på det populære Sunrise Sports Resort.

Mangler du inspiration til din næste ferie? Gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne ferier til Egypten med vores nyeste Atlantis tilføjelse.

Fremragende hoteller til den perfekte dykkerferie