Aktiv ferie

Glæd dig til en sportsferie for hele familien

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Aktiv ferie

Skal der ske noget på din ferie? Dyk ned i vores store udvalg af aktive ferier

Er I en sportsglad familie med hang til sjove aktiviteter? Vores aktive ferier er for jer, der ikke kan ligge på stranden i to uger. Ferieformen er for jer, der elsker at opleve og for jer med hang til sportsferier i skønne omgivelser.

Drømmer I om at kitesurfe ved den portugisiske kyst, at tage på dykkerferie ved Det Røde Hav eller om at forbedre jeres handicap på Tenerifes golfbaner? Uanset hvad, så har vi sportsferien til jeres behov.

Kast dig ud i det og gå på opdagelse i vores store udvalg af aktive ferier – og glæd dig til en ferie, hvor du kommer hjem i bedre form, end da du rejste.

Hvorfor skal du tage på aktiv ferie?

  • Kom hjem i bedre form, end da du rejste.
  • Fantastisk underholdning for hele familien.
  • Få masser af gode minder med hjem.

Vælg en sportsferie der passer dig

Vi tilbyder et stort udvalg af hoteller, der har alt, hvad hjertet begærer indenfor aktivitet og sport.

Se alle vores hoteller der tilbyder sport & aktiviteter for familier, venner og par

Find en aktiv sportsrejse med Sunweb

Ud over dedikerede sportshoteller hvor forplejning og holdsport går op i en højere enhed, så kan vi også tilbyde hoteller og destinationer, der specialiserer sig indenfor for eksempelvis dykkerferier. Flere af vores hoteller har også egne golfbaner eller er beliggende tæt ved golfresorts, hvor man kan booke plads. Vi elsker at være aktive på vores ferier. Det er et fantastisk afbræk, der gør, at man nyder et øjebliks ingenting ekstra meget.

En sportsferie du ikke vil hjem fra

En aktiv ferie gør dig helt glad i låget og øger din energi, din kreativitet og dit humør. Det er ikke blot noget, vi tror, det er noget, vi ved. Videnskaben har bevist at aktivitet og motion frigiver hormoner og stoffer, der både har en fysisk og psykisk positiv effekt. Den fysiske påvirkning har ganske enkelt en langtidseffekt på øget fokus og en forbedring af din hukommelse.

En aktiv ferie kan derfor fremme øget fokus på jobbet eller i skolen, når du vender tilbage. Flere af vores gæster har også beskrevet en øget følelse af velvære - ikke blot fordi vi føler os sundere, mere fit og mere afslappet ovenpå ferien, men fordi vi føler en øget optimisme. En sportsferie kan derfor nærmest anses som den mest naturlige lykkepille, der findes. Kombinationen af en øget mængde Vitamin-D, sol i øjnene og det at få pulsen op med sine favoritmennesker, kan gøre underværker.

En aktiv sommerferie sammen

Sommerferien er den perfekte mulighed for familier, venner og par til at mødes. Og intet er sjovere end at dyrke sport og motion sammen. Bliv motiveret af små konkurrencer og sammenholdet og nyd, at du efterfølgende kan læne dig tilbage med en cocktail ved poolen. En aktiv sommerferie kan findes ved næsten alle vores destinationer. Mange af vores hoteller er udstyret med skønne fitnessfaciliteter, og du kan også finde hoteller med tennisbaner, volleyball samt cykeludlejning. En aktiv ferie i sommervarmen er også perfekt til den store familie med børn i forskellige aldre, da der altid er noget at give sig til.

En sportsferie er bare bedre med All-inclusive

En ting der er helt sikkert er, at en sportsrejse gør dig sulten! Derfor er det optimalt at vælge et af de mange hoteller, der tilbyder All-inclusive. På den måde kan du dyrke alt den motion, du har lyst til, uden at behøve at bekymre dig om hvilken restaurant du skal besøge, hvor den ligger, eller om der er bord til dig og din familie. All-inclusive hoteller tilbyder ofte et stort udvalg af restauranter samt buffet, så du ikke behøver at bekymre dig om at gå sukkerkold. Uden mad og drikke duer hjernen jo ikke.

Hvor kan du tage på en aktiv ferie med Sunweb?

Det bedste er, at du kan finde en aktiv ferie hele året rundt. Sunweb tilbyder et stort udvalg af destinationer, der giver mulighed for at nyde en aktiv rejse. Skal det være rigtig varmt i vinterhalvåret, er der mange muligheder at hente i smukke Egypten. Drømmer du om at blive aktiveret i efteråret, kan vi uden tvivl anbefale vores solrige destinationer i Spanien og Portugal. Synes du også, at sommeren lader vente på sig? Så er de græske øer eller Tyrkiet helt fantastisk til vandring, hiking og cykelture.

En aktiv ferie skaber sammenhold

Vi har næsten alle et kært barndomsminde, der beviser glæden ved sportslig udfoldelse. Man var en del af et TEAM. Man var på hold med nogle af sine bedste venner eller veninder. Kan du huske suset i maven, når du styrtede hen ad fodboldbanen med tre-fire af dine venner i hælene? Kan du huske smilet, du fik af din mor, da du kom på skamlen til svømme eller ridestævnet?

Det er fantastisk at dyrke sport alene, men det er endnu sjovere og langt mere vanedannende at gøre det med venner eller familie. Mange familier oplever sågar et øget nærvær, når de dyrker motion sammen. Der kan til tider være svært at løsrive både børn og voksne fra hverdagens flimmerkasser. Her kan man komme langt med sport, der for det meste er noget, som alle kan mødes over på kryds og tværs af både alder og evner.

Vi elsker en aktiv ferie, måske du vil ligeså.