Gå tilbage

Skiferie til Hochsölden

Destination image
Pistekilometer
27 Km
45 Km
70 Km
0 Km
142 Km
Total
Antal lifte
8
15
8
Højde
3340m
1350m
Gletscher
1
Langrend
15Km
Funpark
2

Info omkring destinationen

To gletsjere og god afterski
I Ötztal er Sölden det mest velkendte skisportssted, højst sandsynligt pga. World Cup, der hvert år afholdes her. Udover fantastisk skiløb på ikke bare én men hele to gletsjere, er Sölden også kendt for sin sprudlende afterski, der fortsætter til langt ud på natten. Der organiseres flere ski- og snowboard-events i løbet af sæsonen, og koncerter er også regelmæssigt på programmet.

Sölden by er levende og byder på et væld af butikker, restauranter og barer. I byen finder du også Freizeit Arena, som er et rekreationscentrum med svømmehal, sauna, fitness, tennisbane, bowling, biograf og restaurant. I Sölden kan også stås på skøjter, løbes langrend og kælkes (4 km. lang oplyst kælkebakke). Et besøg i de Thermalske Bade i Längenfeld kan også varmt anbefales.

Hochsölden - masser af skiløb
Hochsölden ligger i 2.027 meters højde og 9 km. fra Sölden. Hochsölden er en lille by bestående af få huse/hoteller, men med en perfekt beliggenhed for skiløbet. Du har få meter til både lift og pist, og en helt fantastisk udsigt. Du kan nå Sölden på ski eller med bussen, der kører til og fra. Hochsölden er at foretrække for jer, der ønsker en rolig ferie med skiløbet som det primære.

Se alle Sunwebs skiferier til Østrig

Vis mere Vis mindre