1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Obertauern
Obertauern

Skiferie til Obertauern

Pistekilometer

4Km
35Km
61Km
0Km
Total 100Km

Antal lifte

3

17

6

Højde

2313m
1630m

Gletscher

0

Langrend

32Km

Funpark

1

Obertauern

Info omkring skiområdet

Skiferie til Obertauern – Høj snesikkerhed og vild fun-park

Obertauern er et lidt mindre, men populært skiområde beliggende i de østrigske Alper i 1630-2357 meters højde. Skiområdet byder på lidt af det i form af høj snesikkerhed, mere end 100 kilometer pister og masser af østrigsk afterski. Størstedelen af pisterne er blå og røde, så dette område er velegnet for både nybegyndere og øvede skiløbere samt snowboardere. Obertauern har i årevis været kendt i for sin 'Tauernrunde'; en rute, der giver dig mulighed for at komme godt omkring i hele skiområdet. For dig, som søger fantastiske hop og slides, så kan du glæde dig over områdets spændende fun-park. Her finder du hele 40 forskellige installationer spredt over hele tre pister med en total længde af tre kilometer. Her finder du også et powder kicker område og en freestyle freeride rute. Dette er en fun-park, som sætter fart under boardet og skiene, og som kan tilbyde vilde aktiviteter for alle aldre, uanset niveau og individuelle præferencer.

Kan du ikke få nok, så har du også mulighed for at stå på ski/snowboard om aftenen på den 1,5 kilometer lange Edelweissbahn pist, som er belyst og har åben til sen aften.

For langrendsløbere er der mulighed for at prøve en ægte VM-bane. Her har du desuden i alt 32 kilometer at boltre dig på. For vandrere er der også masser af smukke stier at udforske. I Obertauern finder du for eksempel ruten til Seekarhaus, som ligger i 1797 meters højde. Her vandrer du midt i skilandskabet, hvorfra du har en fantastisk bjergudsigt.

Skiferie til Obertauern – Livlig landsby midt i skiområdet

Med en skiferie til Obertauern, har du mulighed for at bo i landsbyen af samme navn. Obertauern er en landsby beliggende i hele 1740 meters. Byen ligger midt i skiområdet, hvilket gør at alle pister er let tilgængelige og mange indkvarteringer ligger på eller nær pisten, så du let kan komme til og fra din indkvartering på ski.

Obertauern er også et godt valg, hvis du søger god afterski stemning. Byens afterski er livlig, og der arrangeres spektakulære fester i starten og slutningen af sæsonen. De lokale taler i dag stadig om Beatles berømte besøg! Udover landsbyens pulserende afterski og natteliv, byder byen også på et godt og bredt udvalg af hyggelige restauranter og barer.

Skiferie til Obertauern med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb tilbyder et mindre udvalg af skiferier til Obertauern, herunder det luksuriøse Das Schütz am Obertauern og Valamar Obertauern, som er placeret direkte på pisten. Når du booker din skiferie til Obertauern med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de østrigske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
2 meter
Mundbind påkrævet
Ja
Mundbind er påkrævet i visse områder: supermarkeder, offentlig transport og taxa, indendørs begivenheder (med undtagelse af når et sæde er tildelt), skilifter, busser og både, tankstationer, bank og postkontorer, apoteker, plejehjem og hospitaler samt steder hvor sundheds- og plejeydelser leveres og andre tjenester, hvis afstanden på 1 meter ikke kan overholdes.
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Afhænger af din situation
Du skal have en negativ PCR test ellers skal du i karantæne. Gælder alle rejsende fra lande med mere end 100 nye smittede pr. 100.000 indbyggere.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Nej
Sundhedserklæring
Nej
Karantæne
Ja
Du skal have en negativ PCR test ellers skal du i karantæne.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 4 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand
Ja
Maks. 2 personer.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ja
Fra d. 17 november 2020 er der et udgangsforbud døgnet rundt.
Det er kun tilladt fx. at tage i supermarkedet eller på apoteket.
Pister
Lukket
Lukket indtil påske 2021
Skilifter
Lukket
Lukket indtil påske 2021
Skiundervisning
Nej
Ikke muligt før påske 2021.. Maks. 10 personer (inkl. skiinstruktør). En afstand på 1 m skal overholdes, hvis dette ikke er muligt er mundbind påkrævet.
Skileje
Nej
Lukket indtil påske 2021
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Restauranter
Lukket
Lukket indtil påske 2021
Genåbner igen fra den 27. marts. (Udendørs)
Vorarlberg fra 15. marts. Alle gæster skal kunne påvise en negativ Covid-test.
Barer/Afterski
Lukket
Lukket indtil påske 2021 Indtagelse af drikkevarer foregår siddende. Der er ingen Afterski/bar.
Klubber/Natteliv
Nej
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ja
Maks. 1000 personer indendørs og maks. 1250 personer udendørs. (Begivenheder uden tildelte pladser er tilladt med maks. 100 besøgende udendørs og 10 besøgende indendørs). Begivenheder på mere end 1500 personer skal registreres. I Tyrol er maks. 250 personer tilladt pr. event.
Butikker
Lukket
Mundbind er påkrævet
Supermarkeder og apoteker
Åben
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Nej
Wellness
Åben
Maks. personer pr. M2 begrænsninger + afstand i sauna / bad
Yderligere regler for fly
Nej
Transfer
Tilgængelig
Tankstationer
Åben
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Ja
Alle rejsende til Østrig skal registrere sig her inden ankomst.
Yderligere regionale regler
Nej
Andre udflugter
Nej
Godt at vide
Den østrigske regering har besluttet at holde alle restauranter og hoteller lukket indtil minimum påske.