1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Obertauern
Obertauern

Skiferie til Obertauern

Pistekilometer

4Km
35Km
61Km
0Km
Total 100Km

Antal lifte

3

17

6

Højde

2313m
1630m

Gletscher

0

Langrend

32Km

Funpark

1

Obertauern

Info omkring skiområdet

Skiferie til Obertauern – Høj snesikkerhed og vild fun-park

Obertauern er et lidt mindre, men populært skiområde beliggende i de østrigske Alper i 1630-2357 meters højde. Skiområdet byder på lidt af det i form af høj snesikkerhed, mere end 100 kilometer pister og masser af østrigsk afterski. Størstedelen af pisterne er blå og røde, så dette område er velegnet for både nybegyndere og øvede skiløbere samt snowboardere. Obertauern har i årevis været kendt i for sin 'Tauernrunde'; en rute, der giver dig mulighed for at komme godt omkring i hele skiområdet. For dig, som søger fantastiske hop og slides, så kan du glæde dig over områdets spændende fun-park. Her finder du hele 40 forskellige installationer spredt over hele tre pister med en total længde af tre kilometer. Her finder du også et powder kicker område og en freestyle freeride rute. Dette er en fun-park, som sætter fart under boardet og skiene, og som kan tilbyde vilde aktiviteter for alle aldre, uanset niveau og individuelle præferencer.

Kan du ikke få nok, så har du også mulighed for at stå på ski/snowboard om aftenen på den 1,5 kilometer lange Edelweissbahn pist, som er belyst og har åben til sen aften.

For langrendsløbere er der mulighed for at prøve en ægte VM-bane. Her har du desuden i alt 32 kilometer at boltre dig på. For vandrere er der også masser af smukke stier at udforske. I Obertauern finder du for eksempel ruten til Seekarhaus, som ligger i 1797 meters højde. Her vandrer du midt i skilandskabet, hvorfra du har en fantastisk bjergudsigt.

Skiferie til Obertauern – Livlig landsby midt i skiområdet

Med en skiferie til Obertauern, har du mulighed for at bo i landsbyen af samme navn. Obertauern er en landsby beliggende i hele 1740 meters. Byen ligger midt i skiområdet, hvilket gør at alle pister er let tilgængelige og mange indkvarteringer ligger på eller nær pisten, så du let kan komme til og fra din indkvartering på ski.

Obertauern er også et godt valg, hvis du søger god afterski stemning. Byens afterski er livlig, og der arrangeres spektakulære fester i starten og slutningen af sæsonen. De lokale taler i dag stadig om Beatles berømte besøg! Udover landsbyens pulserende afterski og natteliv, byder byen også på et godt og bredt udvalg af hyggelige restauranter og barer.

Skiferie til Obertauern med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb tilbyder et mindre udvalg af skiferier til Obertauern, herunder det luksuriøse Das Schütz am Obertauern og Valamar Obertauern, som er placeret direkte på pisten. Når du booker din skiferie til Obertauern med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de østrigske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
2 meter
Mundbind påkrævet
Ja
Certificeret FFP2 Mundbind er påkrævet alle offentlige steder, og alle steder hvor en afstand på 2 m ikke kan overholdes. Gælder ikke børn under 6 år og personer med kroniske sygdomme såsom astma. Børn mellem 6 og 14 år kan vælge, at have en almindelig maske på.
Påkrævet dokumentation inden ankomst
Ja

Du skal have en negativ PCR test senest 72 timer inden afgang eller en antigen test senest 48 timer inden afgang. Rejsende kan vælge at blive testet i Østrig senest 24 timer efter ankomst. Ved indrejse er det også muligt at vise, at du er tidligere smittet, delvis vaccineret (min. 22 dage siden første stik) eller fuldt vaccineret.

En sundhedserklæring er obligatorisk inden afrejse til Østrig. Du kan læse mere her 

Covid-test på destinationen ved ankomst
Delvis
Har du ikke mulighed for at blive testet inden afrejse, kan du vælge at blive testet i Østrig senest 24 timer efter ankomst.
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner på destinationen)
Nej
Påkrævet dokumentation på destinationen ved hjemrejse (restriktioner i hjemlandet)
Ja
Alle rejsende over 15 år vil blive testet ved ankomst til Danmark
Karantæne ved ankomst til destinationen
Nej
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Maks. 16 personer
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand
Ja
Maks. 2 personer.
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Nej
Restauranter
Lukket
* Kun åben i Vorarlberg. Alle gæster skal kunne påvise en negativ Covid-test eller et certifikat med vaccine eller tidligere positiv resultat + registrering ved ankomst til restauranten er obligatorisk. Mulighed for Take-away. Maks. 8 personer pr. bord indendørs og 16 personer pr. bord undendørs. Åben fra kl. 05 - 24.
Barer/Afterski
Lukket
* Kun åben i Vorarlberg. Alle gæster skal kunne påvise en negativ Covid-test eller et certifikat med vaccine eller tidligere positiv resultat + registrering ved ankomst til restauranten er obligatorisk. Indtagelse af drikkevarer foregår siddende. Der er ingen Afterski/bar.
Klubber/Natteliv
Nej
Supermarkeder og apoteker
Åben
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Åben
Teater, biograf, kurbade, termiske bade og saunaer er åbne igen fra 19. maj. 2 m afstand. skal overholders, og derudover skal du registrere dig og kunne vise et negativt testresultat.
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Ja
Tilladt fra 19. maj.
Alle gæster skal kunne påvise en negativ Covid-test eller et certifikat med vaccine eller tidligere positiv resultat
Tildelte pladser: maks. 1500 mennesker indenfor / 3000 mennesker udenfor.
Uden tildelte pladser: maks. 50 personer (inde og ude).
Registrering er obligatorisk, hvis du bliver længere end 15 minutter.
Transfer
Tilgængelig
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Pister
Lukket
Skilifter
Lukket
Skiundervisning
Nej
Skileje
Nej
Wellness
Åben
Maks. personer pr. M2 begrænsninger + afstand i sauna / bad
Yderligere regionale regler
Nej
Godt at vide