Skirejser med wellness og spa

Forkæl dine sanser med et wellness-ophold i alperne

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. wellness

Skiferie med wellness

Forkæl dig selv med en dejlig skiferie med wellness

Drømmer du om en skiferie fyldt med luksus? Når du vælger en skiferie med wellness, får du mulighed for at slappe af og forkæle de ømme muskler, så de er klar til endnu en dag på de sneklædte pister. Du finder et stort udvalg af skiferier med spa- og wellness i nogle af de mest populære skiområder i Frankrig, Østrig, Italien og Schweiz. Vælg en indkvartering med eller uden forplejning og nyd en skiferie med fokus på afslapning og velvære.

Nyd din skiferie med wellness og spa

Skiferie med wellness behøver ikke være en dyr affære. Hos Sunweb finder du mange indkvarteringer til dig, der drømmer om en skiferie fyldt med wellness og forkælelse, uden det behøver at gøre ondt i budgettet. Læg dig for eksempel i jacuzzien og slap af til lyden af boblerne, eller sæt dig i saunaen, og mærk hvordan varmen løsner op i de trætte muskler. Hvis du rigtig skal forkæle dig selv, kan du endda bestille en afslappende massagebehandling.

Du finder et stort udvalg af muligheder for indkvarteringer med spa og wellness på skiferier til de mest populære skiområder såsom Ski Amadé i Frankrig eller østrigske Zillertal. Vores store udvalg inkluderer indkvarteringer for enhver smag, uanset om du foretrækker at bo tæt på pisten med ski in/ski out, centralt i byen eller i en børnevenlig indkvartering med plads til hele familien.

Stort udvalg af skiferier med wellness

Kombinationen af skiferie og wellness er ikke en ny opfindelse, men skiferier med wellness er blevet særdeles populært. Derfor har vi skruet op for udbuddet af hoteller og resorts med wellness, så du kan finde præcis den indkvartering, som passer til dig og dem, du rejser med. Vi har et stort udvalg af skiferier med wellness i Italien, Frankrig, Østrig og Schweiz. Hvor mange wellnessfaciliteter, der er inkluderet i opholdet varierer og afhænger oftest af indkvarteringens standard. Dog har de fleste 4 og 5-stjernede indkvarteringer et stort udvalg af skønne wellness- og spafaciliteter.

Er du på udkig efter endnu mere luksus, kan du vælge en skiferie med forplejning. Selvom det er udbredt at skiferie kun er med overnatning, tilbyder mange af vores indkvarteringer morgenmad, halvpension, helpension eller sågar All inclusive.

Nyd skiferien med et spaophold og wellness i Østrig

Findes der noget bedre end en skiferie med spa? Drømmer du også om en ekstraordinær luksuriøs oplevelse på din næste skiferie til Østrig, finder du det på de eksklusive VAYA Resorts. Her bor du i rummelige hotelværelser eller lejligheder, hvor du kan blive forkælet med spa- og wellnessfaciliteter efter en lang dag på pisterne. Du finder disse skønne luksushoteller i verdensklasse i en række østrigske skidestinationer såsom Serfaus, Saalbach, Sölden og Galtür.