Skoleferie

Find din rejse i skolernes ferie

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. skoleferie

Skoleferie 2023: Prisvenlige rejser i skolernes ferie

Stort udvalg af familievenlige rejser

Det bliver mandag, men ungerne skal ikke afsted i skole eller daginstitution. Det er nemlig blevet tid til skoleferie, og I har ikke fået planlagt, hvad familien skal bruge tiden på. Heldigvis har vi et stort udvalg af prisvenlige rejser i skolernes ferie, så I kan komme afsted og nyde hinandens selvskab med aktiviteter for store såvel som små.

Har I ikke fået planlagt skoleferien i god tid, har vi også et stort udvalg af afbudsrejser til en lang række solrige destinationer!

Hvad skal I lave i skoleferien 2023?

Hvad siger I til at nyde en varm skolesommerferie på en solrig græsk ø? Eller hvad med at bruge efterårsferien på at afprøve spafaciliteterne på et All inclusive hotel, mens ungerne slår sig løs i hotellets vandland? Uanset hvilken skoleferie I vælger at rejse i, finder I et stort udvalg af familievenlige rejser og hoteller hos os!

Rejser i sommerhalvåret

Rejser i vinterhalvåret

Hvor går turen hen i jeres skoleferie?

Rejser i skoleferien er den perfekte mulighed for kvalitetstid og skønne ferieminder med hele familien. Det helt oplagte er selvfølgelig den solrige familieferie i skolernes sommerferie, når skolerne har sommerlukket og børnene har fri. Vil I gerne afsted til sommer, har vi et stort udvalg af solrige ferier i skolernes sommerferie 2023 til en lang række skønne destinationer for hele familien.

Men mange familier nyder også godt af at rejse i helligdagende eller i en af de andre skoleferier. I de korte skoleferier kan en rejse nemlig være et rart afbræk fra hverdagens stress og jag. I kan holde påskeferie på et af vores All inclusive familiehoteller eller nyde jeres efterårsferie på en solrig ø i Middelhavet.

En skoleferie i sydens sol

I takt med at temperaturen falder, og dagene bliver kortere, kan I forkæle hele familien med en solrig juleferie på de kanariske øer i Spanien. Her kan I nyde de behagelige temperaturer, mens børnene leger i poolen eller på stranden. I kan sågar hoppe ind i det nye år på en af vores nytårsrejser! Hvad siger I til en dykkerferie i Egypten eller at opleve årsskiftet i charmerende Portugal?

Uanset om I drømmer om en familieferie i jeres forårsferie eller vinterferie, har vi et stort udvalg af børnevenlige ferier til solrige destinationer. Her kan I finde aktiviteter for børn i alle aldre, så hele familien kommer hjem med varme ferieminder i bagagen.

Underholdning for hele familien i skolernes sommerferie 2023

Vi ved, hvor vigtigt det er, at børnene får en dejlig ferie i skoleferien, og vi kan derfor tilbyde et bredt udvalg af rejser, der passer til alle aldre. Uanset om du har små børn eller teenagere, kan du finde den perfekte skoleferie her!

Hos Sunweb har vi endda vores egen børneklub, Sparky Kids Club, hvor børnene er i fokus. Her kan børnene møde nye venner og have det sjovt med en lang række hyggelige aktiviteter, mens forældrene kan slappe af og nyde ferien.