Tilvalg til din ferie

Enkelt og nemt at arrangere

  1. Hjem
  2. Tilvalg

Gør din ferie komplet

Vil du være sikker på, at du er godt forberedt til at tage på ferie? Book nemt og billigt vores ekstra tjenester online, før du rejser. Vi har samlet vores ekstra tilvalg, der kan hjælpe med at gøre din sol eller skiferie komplet. På den måde kan du rejse og ankomme ubesværet til din destination.

Nedenfor har du mulighed for at tilvælge flysæder, rejse- og afbestillingsforsikring, ekstra bagage, udflugter på din destination, lejebil, skiudstyr og meget mere.

Alle tilvalg til din solrejse

Vil du have mere information? Se vores svar på ofte stillede spørgsmål.

Alle tilvalg til din skiferie

Vil du have mere information? Se vores svar på ofte stillede spørgsmål.

Kontakt Sunweb

Se hvordan du kan komme i kontakt med vores kære kollegaer her hos Sunweb.

Book din ferie med Sunweb

Vi mener, at alle fortjener en ferie. Hos Sunweb tilbyder vi uforglemmelige ferier til populære sommer- og vinterdestinationer. Prøv fx et af vores smukke all-inclusive-hoteller eller book en eventyrlig udflugt på en af vores mange destination. Vi har en rejse til alle behov, lige meget om du foretrækker solrejser eller skiferie. Er du på udkig efter en rejse i sidste øjeblik? Så har vi altid et stort udvalg af skiferier og solrejser med afgang indenfor en kort periode. På den måde kan du bestille en billig ferie til sydens sol eller til de snedækkede Alper.