Kør-selv skiferie

 1. Hjem
 2. Skiferie
 3. Transport
 4. Kør-selv

Kør-selv på skiferie

Kør-selv skiferie er en meget udbredt måde at tage på skiferie sammenlignet med andre former for transport. En kør-selv skiferie er især perfekt til dig, som foretrækker mest mulig frihed på din rejse. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af kør-selv skiferier til populære skiområder i blandt andet Østrig, Frankrig og Italien. Vores kør-selv pakkerejser inkluderer indkvartering og liftkort, så du nemt kan sammensætte lige præcis den skiferie, du drømmer om.

Mange fordele ved en kør-selv skiferie

Der er flere fordele ved at vælge en kør-selv skiferie. Denne transportform er især velegnet, hvis du foretrækker maksimal frihed under din rejse. Når du kører på skiferie kan du lave alle de stop, du har brug for, undervejs. Når du ankommer til din skidestination, kan du også besøge omkringliggende byer og skiområder. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af kør-selv skiferier til en lang række populære skiområder såsom Les Deux Alpes og Les Sybelles i Frankrig eller østrigske Zillertal.

På en kør-selv skiferie har du også mulighed for at tage mere bagage med en du eksempelvis ville kunne i et fly. Eftersom du selv bestemmer, hvor mange gange du stopper undervejs, er det nemt at køre på familieskitur med børn. Skal de pludselig på toilet eller have noget at spise, er det nemt at holde ind og få et hvil på vejen.

Pakkerejser med kør-selv skiferie

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af pakkerejser til din skiferie, som inkluderer indkvartering, liftkort samt fly eller bus. Du kan dog også vælge at booke som kør-selv skiferie, hvis du foretrækker det. På den måde kan du nemt sammensætte nøjagtigt den skiferie, du drømmer om.

Vi har også et stort udvalg af hoteller, lejligheder og chaleter til enhver smag, uanset om du lægger vægt på meget plads, forplejning eller wellness- og spafaciliteter. Foretrækker du at bo tæt ved pisten med ski in/ski out, eller på en central placering tæt på restauranter, caféer og byliv, har vi helt sikkert indkvarteringen for dig.

Inden din kør-selv skiferie

Når du tager på kør-selv skiferie, er det en god idé at gøre bilen klar til skiferien ved blandt andet at huske vinterdæk og udstyr til køreturen. Der kan også være andre ting, du bør overveje, inden du tager på kør-selv skiferie. I nogle tilfælde er det eksempelvis ikke muligt at parkere ved indkvarteringen - det er oftest tilfældet i landsbyer i Frankrig, da de er bilfrie. Dette vil stå på indkvarteringens side, så sørg for at tjekke, om det er nødvendigt at reservere en parkeringsplads, inden du tager af sted.

Du bør også overveje, hvor meget du har mulighed for at medbringe i bilen. Selvom du har mere plads til bagage end du har, når du flyver på skiferie, kan der være pladsbegrænsninger, hvis der er mange passagerer i bilen. Når du bestiller din skiferie hos Sunweb, har du mulighed for at leje skiudstyr forud for din rejse, hvilket kan være en fordel på din kør-selv skiferie.

Hvad skal jeg huske, når jeg tager på kør-selv skiferie?

 • Vinterdæk og snekæder
 • Tjek trafikinformationen
 • Motorvejsmærkater (vignette) og miljømærkater
 • Fysisk kort (i tilfælde af, at teknikken svigter)
 • Sikkerhedsveste (én til hver person i bilen)
 • Ekstra sæt pærer til bilen
 • Isskraber, isfjerner og en børste til at fjerne sneen med