Skiferie med All inclusive

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Forplejning
  4. All Inclusive

Skiferie med All inclusive

Tag på ski med All inclusive og slip for madlavning på din skiferie

På en skiferie med All inclusive er alle måltider, drikkevarer og snacks inkluderet i prisen. Det betyder, at du kan nyde skiferien uden at tage pungen op af lommen. Når du står på ski med All inclusive behøver du faktisk slet ikke forlade dit hotel, når du har klikket skiene af efter en lang dag på pisterne. Hos Sunweb har vi et stort udvalg af pakkerejser med og uden forplejning. Her kan du nemt bestille både skiudstyr, skiundervisning og din udvalgte forplejning.

Populære destinationer for en skiferie med All inclusive

Nyd en skiferie med All inclusive

Der er mange fordele ved at rejse på skiferie med All inclusive. Med morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet i dit ophold kan du slippe for madlavningen og få mere tid på pisterne. Det kan også være en fordel, hvis du rejser på en familieskitur med børn, hvor du allerede har rigeligt at tage dig af.

Hos Sunweb har vi lækre hoteller og lejligheder i både Østrig og Frankrig, hvor du kan slippe for madlavning og nyde din skiferie i fulde drag. Her kan du nyde de østrigske pister eller besøge de smukkeste skisportssteder i Frankrig. Du skal blot beslutte dig for, hvilken indkvartering og forplejning du ønsker.

På ski med All inclusive og fuldkommen afslapning

Hos Sunweb finder du også et stort udvalg af indkvarteringer med spafaciliteter og wellness, hvor du kan slappe af og genoplade musklerne til en ny dag på pisterne. Hvad siger du til at slappe af i jacuzzien, blive varmet i gennem i saunaen eller nyde en afslappende massage? De fleste af vores 4- og 5-stjernede indkvarteringer tilbyder gode wellnessfaciliteter, og her kan du nyde en afslappende skiferie!

Skiferie med eller uden forplejning

Drømmer du om en skiferie med afslapning og All inclusive på et luksuriøst hotel eller synes du, det er hyggeligt at tilberede dine egne måltider? Selvom skiferier uden forplejning er det mest udbredte, finder du et stort udvalg af skiferier med forskellige former for forplejning hos Sunweb.

Vælger du eksempelvis en skiferie med halvpension, er morgenmad og aftensmad inkluderet i din forplejning. På den måde er der sørget for størstedelen af dagens måltider, samtidig med at du har mulighed for at nyde frokosten på nogle af de stemningsfulde spisesteder, du finder på pisterne. 

Hvad er en All inclusive skiferie?

En All inclusive skiferie er en skiferie, hvor både måltider og drikkevarer er inkluderet i rejsens samlede pris.

Hvad er fordelene ved en All inclusive skiferie?

På en All inclusive skiferie behøver du hverken at lede efter spisesteder eller tilberede din mad selv. Du behøver heller ikke have pungen op ad lommen, og kan i stedet fokusere på at nyde pisterne på din skiferie.