1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. 2 Länder Skiarena
2 Länder Skiarena

Skiferie til 2 Länder Skiarena

Info omkring skiområdet

2 Länder Skiarena er et sandt paradis for vintersportsentusiaster. 2 Länder Skiarena består af de tre skiområder Schöneben-Haideralm, Watles og Nauders Bergkastel. Disse skiområder er ikke forbundet, men de er alle tilgængelige med det samme liftkort. Det er nemt at komme rundt mellem de tre skiområder med skibussen.

Pfunds og Nauders er to charmerende landsbyer i Østrig, som tilsammen udgør hjertet af 2 Länder Skiarena. Dette smukke skiområde strækker sig over både Østrig og Italien og tilbyder en overflod af smukt præparerede pister til skiløbere på alle niveauer.

Pfunds er et perfekt udgangspunkt for skiturister, der ønsker at nyde mangfoldigheden i 2 Länder Skiarena. Med moderne skilifte og et omfattende netværk af pister kan skiløbere nyde de bedste vintersportsfaciliteter her. Uanset om du er nybegynder og vil lære kunsten at stå på ski, eller om du er en erfaren skiløber på udkig efter udfordrende pister, finder du i Pfunds alt, hvad du behøver for at få en uforglemmelig skiferie.

Nauders er en livlig landsby med en hyggelig afterski-scene. Landsbyen ligger ved foden af skiområdet. Nauders er en perfekt destination for familier og vennegrupper, der ønsker en afslappende skiferie med et strejf af hygge.

Med et skipas til 2 Länder Skiarena kan du stå på ski i Pfunds, Nauders, Schöneben-Haideralm og Watles. Det betyder, at du kan nyde 159 kilometer pister i to lande: Østrig og Italien!