Gå tilbage

Skiferie til Ischgl

Destination image
Pistekilometer
51 Km
196 Km
62 Km
15 Km
324 Km
Total
Antal lifte
10
30
24
Højde
2872m
1175m
Gletscher
0
Langrend
148Km
Funpark
4

Info omkring destinationen

Ischgl - Skiløb for alle
Ischgl er indbegrebet af optimalt skiløb for alle. Skiområdet Ischgl-Samnaun har i alt 238 km pister, og byder på skiløb for enhver smag og kunnen. Du kan tage dagens første sving i
Østrig, spise din frokost i Schweiz og slutte af i Østrig igen. Ischgl's gode og moderne liftsystem tager dig hurtigt og sikkert rundt i området.

Liv og glade dage i Ischgl
Ischgl byder også på en af Østrigs bedste funparker, hvor både små og store kan udfolde sig på hop, rails og i halfpipen. 2 aftener om ugen er det muligt at kælke fra toppen af Idalp ned til Ischgl by. En 7 km lang tur der absolut bør prøves. Ischgl by emmer af liv og glade dage, og er kendt for noget af Østrigs absolut bedste afterski, og barerne Kuhstall, Nikis og Schatzi er vel besøgte fra kl. 16 og mange timer frem. Afterskien fortsætter til langt ud på natten hvis ønsket, men man kan med fordel også gå ud og nyde en middag på en af Ischgl's mange gode restauranter. Her findes mad for enhver smag, traditionelt og internationalt, der ligger sågar en Burger King midt i gågaden.

Aftenen kan afsluttes med en dans på det famøse Pacha eller en af byens andre natklubber. Ischgl byder også på god shopping og kommer du i slutningen af sæsonen kan du med fordel købe nyt gear med hjem. Byens to store supermarkeder gør det muligt for lejlighedsgæster at kokkerere gourmetmiddage derhjemme.

Oplev årets store skifester
Hvert år åbner og lukker man skisæsonen i Ischgl med en stor koncert. Dette foregår den sidste weekend i november og omkring 1. maj. Ofte er en international kunstner inviteret til at komme og spille. Blandt tidligere optrædender kan nævnes Tina Turner, Elton John, Pink, Roxettes m.fl. Ischgl rummer noget for enhver smag, og vælger du at holde din ferie her, kommer du med garanti ikke til at kede dig.

Se alle Sunwebs skiferier til Østrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Familie med ældre børn
Ældre par
Andre