Hotel B&B Bergjuwel

Hotel B&B Bergjuwel er en rigtig god adresse til en dejlig skiferie i Østrig. Herfra har du meget let adgang til Stubaital. Nemlig via hovedvejen gennem dalen, som fører dig til Schlick 2000 eller Gletscheren.

Værelserne er komfortabelt indrettet, og du har også adgang til de meget omfattende wellness-faciliteter på det 4-stjernede Bergkönig, som ligger ca. 300 meter væk. Det vil være fantastisk afslapning efter en dag med sport på pisterne!

 • Nem adgang til Stubaital
 • Brug af Wellness Bergkönigs faciliteter
 • Morgenmad eller halvpension

Forplejning

Morgenmad
Halvpension

Værelsestyper

4-personers værelse
for 2 til 4 personer
størrelse ca. 45m²
Familieværelse
for 2 til 5 personer
størrelse ca. 65m²

Beliggenhed & omgivelser

Afstand til centrum: ca. 750 meter
Afstand til lufthavn: Innsbruck ca. 24 kilometer
Afstand til busstoppested ca. 150 meter
Afstand til skipiste talabfahft elferbahn: ca. 750 meter
Afstand til langrendsløjpe ca. 600 meter
Afstand til busstoppested til skilift ca. 150 meter
Afstand til skilift elferbahn: ca. 750 meter: schlick 2000: ca. 7 kilometer; stubaiergletscher: ca. 18, kilometer
Afstand til nærmeste kiosk ca. 750 meter
Nærmeste restaurant ca. 350 meter
Ved en hovedvej

Adresse

stubaiertal 50, neustift, austria

Faciliteter
 • Officiel klassifikation: 3,5 stjerner
 • moderne indrettet
 • reception
 • elevator
 • lobby
 • morgenmadssal
 • trådløst internet internet på fællesarealer, på værelset, i receptionen
 • turistskat
 • babyseng: for alle gæster alder op til 1 (inkl.) år gratis (skal angives ved bestilling)
 • barnestol i restauranten: gratis
 • safetybox på værelset: gratis
 • trådløst internet på offentlige områder: gratis
 • trådløst internet på værelset: gratis
 • wi-fi i reception: gratis
 • plads på parkeringspladsen: gratis
Tilvalg
 • husdyr, ekskl. foder: ca. 25,00 € pr. stk. pr. nat (skal angives ved bestilling, betales lokalt)
Pool
 • indendørs swimmingpool
Wellness
 • wellness/spa, på bergkonig, omkring 300 meter (størrelse: 2000 m2) (gratis adgang)inkluderer: sauna, bio-sauna, tyrkisk dampbad, swimmingpool, afslapningsrum
Obligatorisk
 • turistskat: for alle gæster alder fra 15 år ca. 4,80 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)

Neustift

Neustift er en stille, autentisk landsby i hjertet af Stubai-dalen i Østrig. Takket være nærheden til Stubai-gletsjeren er Neustift den mest populære og mest besøgte landsby i Stubai-dalen. Neustift er den ideelle base for skiløb og langrend på den berømte gletsjer, hvor der er mulighed for at stå på ski fra oktober til juni. I det hyggelige centrum af Neustift finder du flere hyggelige butikker, restauranter og barer.
På din rejse er der et SKI plus CITY-liftkort inkluderet. Dette liftkort omfatter adgang til de 300 km pister i Stubai-dalen. Derudover kan du også bruge skibusserne + Hop-on Hop-off-bussen i byen, og du har adgang til ikke mindre end 22 attraktioner og 3 pools. Du kan f.eks. stå på ski på Stubai-gletsjeren om morgenen, cykle gennem byen om eftermiddagen og kælke om aftenen!

I Stubaital finder du:

 • Smukt gletsjer
 • Varieret skiområde
 • God snekvalitet

Adresse

stubaiertal 50, neustift, austria

Kort

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden hedder Wien.
Sprog:
Det officielle sprog er tysk. Men med engelsk kommer man også langt.
Tid:
Der er ingen tidsforskel ift. Danmark.
Valuta:
Den officielle møntenhed er Euro.
Drikkepenge:
På barer og restauranter i Østrig er det normalt at give mellem 5 -10 % i drikkepenge.
Spise og drikke:
Østrig er kendt for blandt andet Wienersnitzel og glühwein. Det er muligt at drikke vand fra hanen.
Åbningstider:

Generelt er butikkerne åbne fra mandag til fredag fra 09.00 til 18.00 (nogle butikker holder lukker til frokost). Om søndagen er de fleste butikker lukket.
Kør-selv:
Snekæder er lovpligtige i alpeområdet. I Østrig er motorvejsvignet obligatorisk for kørsel på alle de østrigske motor- og motortrafikveje der ikke i forvejen er betalingsveje. Du kan købe motorvejsvignet hos FDM eller ved grænsen til Østrig. Den europæiske kommission anbefaler at man bærer en reflekterende vest ved køretøjsproblemer eller ulykker.
Elektricitet:
Spændingen er 230 volt, ligesom i Danmark.

GSM:
En dansk mobiltelefon virker som udgangspunkt også i Østrig. Kontakt eventuelt din teleudbyder.
Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas eller identitetsbevis med billede.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Liftkortet til Skiregion SKI plus CITY er inkluderet i rejsens pris.

Tillæg og rabatter for f.eks. forlængelse af dit liftkort eller intet liftkort kan ses i trin 1 (tilvalg) i bookingprocessen. Hvis der er gældende børne- og seniorrabatter, vil disse blive vist i trin 2 (prisoversigt).

Se vores Spørgsmål & Kontakt  for at få flere oplysninger om liftkort.  Gyldighed
Når du foretager din reservation, får du besked om, hvilke dage liftkortet er gyldigt (f.eks. fra søndag til fredag). Du kan i booking trin 1 ændre gyldighedsperioden. Hvis du efter bestilling, ønsker at ændre liftkortets gyldighed, skal du ændre dette på Mit Sunweb. Det er ikke muligt at ændre startdatoen for liftkortet på stedet. Der kan ofte tilkøbes en forlængelse af liftkortet, og prisen for dette kan du finde i forbindelse med booking.
Rabatter
Rabatten for "intet liftkort"samt børne- og seniorrabatter kan også findes i bookingprocessen.

Du kan tilvælge leje af ski og snowboard i forbindelse med bestilling af rejsen. Se vores  Spørgsmål & Kontakt   for at få flere oplysninger om leje af udstyr.  

Følgende typer materiale kan reserveres:

Bronze
Dette materiale er perfekt til begyndere og let øvede skiløbere og snowboardere. Dette materiale er særligt manøvredygtigt, så det er let at foretage sving og bremsninger. Parallelt skiløb er også muligt med dette udstyr.
Sølv
Dette materiale er perfekt til begyndere og letøvede skiløbere og snowboardere. Dette materiale er ekstra manøvredygtigt, hvilket gør det nemt at mestre sving og bremsninger. Parallel skiløb er også muligt med disse ski.
Guld
Disse ski og snowboards er fremstillede af materialer af høj kvalitet og er velegnede til avancerede skiløbere. Også velegnede til skiløbere, der behersker parallel skiløb. Dette komfortable materiale kan bruges på alle pister og i alle sneforhold.
Diamant
Disse højtydende ski og snowboards med den nyeste teknologi er af høj kvalitet og egner sig til de mest erfarne skiløbere. Tip! Giv vores udlejningspartner besked om dine specifikke behov (f.eks. offpiste), så han kan vælge det rigtige udstyr til dig.

Lejer du udstyr i Guld- eller Diamant-kategori, kan du gratis bytte til snowboard én gang i løbet af ferien (dog ikke i weekenden).

Undervisningen kan ikke bookes på forhånd. Du kan selv arrangere det på stedet.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Du flyver til Innsbruck. Flyveturen tager ca. 1 time og 35 minutter. Under flyrejsen er måltider og drikkevarer ikke inkluderet.

Transfer
Transporten til hotellet er inkluderet i rejsens pris. Den gennemsnitlige transporttid til Neustift er ca. 1 time. I trin 2 i bookingprocessen kan du også vælge "ingen transfer" og dermed  få rabat. Rabattens størrelse fremgår af trin 2 i reservationen.

Vælg værelsestype

Antal værelser samt fordeling

Angiv værelser samt antal personer i hvert værelse. Rejser du med baby eller mindre børn? Angiv deres fødselsdagsdatoer for korrekt beregning af børnerabat samt tilgængelighed.
Vælg lufthavn

Opsæt notifikationer

I øjeblikket er priser og værelsestyper desværre ikke tilgængelige for den ny sæson. Men du kan tilmelde din email og få besked blandt de første, når denne indkvartering kan bookes. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Fejl

Der er sket en fejl

Vi beklager meget..

Det ligner, at noget er gået galt i vores ende. Vi håber på din tålmodighed, mens vi fikser problemet. Tilføj i mellemtiden indkvarteringen til dine favoriter og kom tilbage lidt senere!

Valg af forskellige lufthavne

Valg af forskellige lufthavne